Heti horoszkóp

Pozitív változások a szerelemben: Heti horoszkóp – 2020.10.12-10.18.

Pozitív változások a szerelemben: Heti horoszkóp – 2020.10.12-10.18.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Nagy izgalommal vágsz bele egy feladatba, de a dolog lassan túlnőhet rajtad, és úgy érzed, nem leszel képes olyan szinten hozni a megoldásokat, mint ahogyan azt elvárnád magadtól. A dolog pedig nem lehetetlen, csak komoly szervezést igényel.

Szerelem: A szerelmi életed olyan jól alakul ezen a héten, hogy az az önbizalmadat is megerősíti, így más helyzetekben is jól szerepelhetsz.

Karrier: Nem egyszerű mindent kézben tartanod, de a megoldás a részletekben rejlik, ezért ne vegyél semmit se félvállról.

Bika heti horoszkóp

Minél tovább halogatsz valamit, annál kellemetlenebb lesz a dolog, és annál nagyobb terhet raksz a saját válladra. Próbálj meg inkább gyorsan túlesni a kellemetlenségeken, hogy ne zavarjanak tovább, mint ameddig muszáj.

Szerelem: Megnyugvást keresel a párod oldalán, de nem biztos, hogy ő most képes lesz ezt megadni neked. Pedig, ha mindketten feszültek is vagytok, egymásból erőt meríthettek.

Karrier: Mikor úgy érzed, végre kicsit fellélegezhetsz, egy váratlan fordulat újabb terheket ró rád. Sajnos ez a hét sem a pihenésről fog szólni.

Ikrek heti horoszkóp

Minél jobban tartasz valamitől, annál jobb esély van rá, hogy olyan irányba tereled az életedet, ahol ez tényleg be is következhet. Óvatosnak lenni nem árt, de ne hagyd, hogy az indokolatlan félelem átvegye az irányítást a gondolataid felett.

Szerelem: Csak a teljes őszinteség segíthet most abban, hogy tisztázzatok egy félreértés. Lehet, hogy előttetek van egy nehéz beszélgetés, de végül mindenre megoldást találhattok.

Karrier: Szinte öledbe hullik a héten egy kisebb vagy nagyobb összeg, az elköltését azonban érdemes jól megfontolni. Ne feledd, ami könnyen jött, könnyen is megy.

Rák heti horoszkóp

Mindent rendszerezel, eltervezed a teendőidet, és így semmi nem állhat az utadba. Terveid megvalósításában most magabiztosabb vagy, mint eddig bármikor, és ezt a környezeted is látja rajtad.

Szerelem: Az önbizalom növekedése a szerelmi életedre is jó hatással lesz, végre meg tudtok beszélni néhány dolgot, ami már zavar egy ideje, és a kapcsolatotok sokkal felhőtlenebbé válik.

Karrier: Meg kell találnod a módját annak, hogyan kezelj egy problémát, és lehet, hogy ez egy egészen szokatlan dolog lesz. A szükség azonban törvényt bonthat.

Oroszlán heti horoszkóp

Valaki olyannal találkozol, aki felszínre hozza a játékosabb énedet, régen érezted már ennyire felszabadultnak magad. Élvezd ki a pillanatokat, hiszen ezzel magadnak és a környezetednek is csak jót teszel.

Szerelem: Valami egészen új és pezsdítő dolog veheti kezdetét ezen a héten. A lehetőségek számos izgalmat rejtenek, és te alig várod, hogy mindet felfedezd.

Karrier: Neked kell eldöntened, hogy az a fontosabb, hogy élvezd, amit csinálsz, vagy hogy jól keress vele. Sajnos ez a kettő ritkán jár kéz a kézben, és ezt a héten te is megérezheted.

Szűz heti horoszkóp

A héten könnyen lehet, hogy le kell nyelned valami olyasmit, ami nehezen megy le a torkodon, de érzed, hogy sok bajt spórolsz meg, ha egy kicsit most félreteszed a büszkeségedet. Van, amikor ez az okosabb megoldás.

Szerelem: Komolyan megérezheted a hiányát valaminek, ami talán már régen elmúlt, de csak most tűnt fel a nem léte. Ha mindketten akarjátok, még bármilyen irányba alakulhat a kapcsolatotok.

Karrier: Van, amikor a szakmai rátermettség nem elég, olyan húrokat kell megpendítened a sikerhez, amelyek a kapcsolataid révén nyitják meg előtted az utat. Ha teheted, élj a lehetőséggel.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást