Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Eredményes napokra számíthatunk – 2020.11.09-11.15.

Heti horoszkóp: Eredményes napokra számíthatunk – 2020.11.09-11.15.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Olyan útra léptél, amely sokaknak nem tetszik, te azonban tudod, hogy csak a magad elvárásainak kell megfelelned, nem mások kedvét követned. Biztos vagy a dolgaidban, így célba is érhetsz.

Szerelem: Nagy vallomásra készülsz, de még nincs meg benned az erő, hogy valakinek előhozakodj az érzelmeiddel. A várakozás pedig szépen lassan felőröl, így jobb, ha a tettek mezejére lépsz.

Karrier: Sok munkát vállaltál most, amelyek anyagilag talán annyira nem is érik meg az időráfordítást. Mégis lelkes vagy, mert hiszel abban, hogy fontos eredményeket érhetsz el.

Bika heti horoszkóp

Elég egy pillanatra nem odafigyelned, és máris megtörténik a baj. Nem lehetsz mindig mindenhol ott, és nem ellenőrizhetsz mindig mindent. Ne hibáztasd magad olyasmiért, amit senki nem láthatott előre.

Szerelem: Olyasmire vágysz, amiről talán magad is tudod, hogy nem tesz jót neked. Ne rohanj a saját vesztedbe, lehet, hogy ezúttal bölcsebb dolog lenne, ha az eszedre hallgatnál.

Karrier: Sok mindenen segíthet, ha elfoglalod magadat, könnyebben koncentrálsz, ha szoros határidőket szabsz magadnak. Ezen a héten próbára teszed a munkabírásodat.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást