Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: A befejezett feladatok hete – 2020.11.30-12.06.

Heti horoszkóp: A befejezett feladatok hete – 2020.11.30-12.06.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Ne csak várj a nagy lehetőségre, és azt tervezgesd, mit teszel, ha eljön, hanem menj elébe az alkalomnak. Ez az év is tartogathat még meglepetéseket.

Szerelem: minél jobban erőltetsz valamit, annál döcögősebbé válhat. Jobb, ha hagyod, hogy a dolgok a maguk módján alakuljanak.

Karrier: A gyors reagáláson múlhat most minden, ha időben kapcsolsz, megragadhatsz egy jó lehetőséget, és ámulatba ejtheted a főnökeidet.

Bika heti horoszkóp

Úgy érzed, az utolsó energiatartalékaidat használod fel, minden területen. Ha egy kis pihenésre van szükséged, akkor pihenj, ez az időszak erről kell, hogy szóljon.

Szerelem: Ha megtanulsz elfogadni egy helyzetet, és nem ellenkezel tovább ellene, sokkal kényelmesebb pozícióban találod magad. Neked kell eldöntened, hogy ez megalkuvás, vagy elfogadás lenne.

Karrier: Hazugsággal végig lehet menni a világon, de visszaút már nincs. Ne irigykedj azokra, akik csalással jutnak előbbre, mert az ő napjaik meg vannak számlálva.

Ikrek heti horoszkóp

A békés egymás mellett élésre nem mindenki képes, mégis erre kell törekedned. Ha te jó példát mutatsz, ebben az időszakban talán végre mások is melléd állnak.

Szerelem: Nem egyszer feltárni valaki előtt az érzelmeinket, de az igazi szerelmet bizonyítja, ha merünk sebezhetők lenni a másik iránt, mert tudjuk, hogy nem él vissza a helyzettel.

Karrier: Két választásod van, és mindegyikkel nyerhetsz, de veszíthetsz is. Mérlegeld a kockázatokat, mielőtt döntesz, most nincs szükséged a felesleges veszélyre.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást