Heti horoszkóp

Nincs visszaút! Heti horoszkóp – 2020.11.16-11.22.

Nincs visszaút! Heti horoszkóp – 2020.11.16-11.22.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Az embernek néha erőt kell vennie magán, és meg kell tennie olyan dolgokat is, amelyek neki talán nem tetszenek, de a többség érdekét szolgálják. Próbáld a héten kicsit tágítani a látókörödet.

Szerelem: Ne hozz elhamarkodott döntéseket, mert ha indulatból döntesz, néhány nap múlva megbánhatod a dolgot, ekkor azonban már nem biztos, hogy lesz visszaút.

Karrier: Bármennyire keményen próbálod is, úgy tűnik, most csak nem tudsz megugrani egy akadályt. Lehet, hogy itt az ideje egy kis szünetet tartani?

Bika heti horoszkóp

Nagy változásokban reménykedtél, de most úgy érzed, csöbörből vödörbe kerültél. A helyzet azonban nem teljesen kilátástalan, noha lehet, hogy sok dolgot elölről kell kezdened.

Szerelem: Készen állsz bizonyos kompromisszumok megkötésére, de cserébe neked is vannak elvárásaid. Ami igazán fontos, azt ne add fel senki kedvéért.

Karrier: A héten ismét bebizonyosodhat, hogy nem mindig a kitartó munka, hanem a jó helyezkedés nyeri el a jutalmát. Az idő azonban azokat igazolja, akik tisztességesen játszanak.

Ikrek heti horoszkóp

Jól jönne egy kis szünet, de a dolgok olyan gyorsan pörögnek körülötted, hogy erre most nincs időd. Próbálj sodródni az árral, ha felveszed a ritmust, a pörgés a legjobbat hozza ki belőled.

Szerelem: Mindenki mond néha olyasmit, amit nem gondol komolyan, ezért semmit ne vegyél túlságosan a szívedre a héten. Ha valamin mégsem tudsz túllépni, egy kis idő múlva kérdezz rá ismét. Lehet, hogy nem ugyanazt a választ kapod.

Karrier: Óvatos próbálkozásokat teszel, ez azonban most nem elég. Ha valamit tényleg akarsz, akkor teljes erőbedobással kell küzdened érte.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást