Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. március 30.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Próbálsz úrrá lenni egy félelmeden, de a környezted nem igazán támogat ebben, sőt mintha csak táplálnák az ellenérzéseidet. Most egyedül kell szembe nézned a démonaiddal, de ha nem kételkedsz önmagadban, akkor sikerrel fogsz járni. Szerelem: Bizonytalan érzelmeid a szerelmi életedre is rányomják a bélyegüket, minden mondat mögött baljós jelet sejtesz. Ne hagyd, hogy a saját félelmeid életre hívják önmagukat. Karrier: A határozott fellépés most mindennél fontosabb, mutasd magad magabiztosnak még akkor is, ha nem vagy az, és nem lesz előtted akadály.

Bika heti horoszkóp

Mintha egész héten ugyanazt a problémát járnád körbe-körbe, és amikor végre lezártnak érzed, újra visszatér majd. Nem szereted vesztegetni az idődet, de a feszültség ellenére is higgadtnak kell most maradnod, mert csak így oldhatod meg ezt a helyzetet. Szerelem: Szerencsére a magánéletedben minden jól alakul, a párod minden helyzetben melletted áll. Ne félj megnyílni előtte, mert segíthet neked. Karrier: A főnököd olyan munkát bízhat rád, amihez hasonlót még nem végeztél. Ne tehernek, hanem kitüntetésnek fogd ezt fel: látja, hogy milyen rátermett és szorgos vagy, és bízik benne, hogy megbirkózol a dologgal.

Ikrek heti horoszkóp

Olyasmi áll előtted ezen a héten, ami kizökkenthet a mindennapokból, legyen az egy utazás, vagy találkozás egy ismeretlennel, esetleg egy régi ismerőssel. A változás jótékonyan hat az energiáidra, talán még egy régóta húzódó problémára is megoldást találsz az új nézőpontból. Szerelem: Nehéz most lépést tartani veled, mert szinte szárnyal a képzeleted, és úgy érezheted, mindenki más csak visszatart. Ha a párod azért próbálkozik, akkor azt értékeld, és ne feledd, hogy jó, ha van melletted valaki, aki józan marad. Karrier: Új meglátásaid a munkahelyeden először talán nem aratnak osztatlan sikert, de felsőbb körökben gyorsan belátják, hogy igazad van. Légy türelemmel, idővel hitelt adnak majd a szavaidnak.

Rák heti horoszkóp

Jól jönne egy kis segítség a héten, de úgy érzed, senkire nem számíthatsz azok közül, akiknek te minden kívánságát lesed. Ne feledd, hogy ha nem kérsz segítséget, akkor az emberek nem fogják maguktól kitalálni, hogy mire lenne szükséged. Szerelem: Egy kimondatlan konfliktus kerülhet most a felszínre, és nem lehet tovább odázni a megbeszélését. Ha mindketten őszinték lesztek, kiderül, hogy a probléma egyáltalán nem megoldhatatlan. Karrier: Hosszú próbálkozás után végre sikerül meggyőzni egy munkatársadat arról, hogy szakmailag elég képzett és tapasztalt vagy, így megnyílhat az út előtted egy olyan feladat felé, amit régóta szerettél volna megszerezni.

Oroszlán heti horoszkóp

Semmi nem ronthatja most el a kedvedet, mindegy, hogyan alakulnak a dolgok, sikerül mindennek a napos oldalát meglátnod és bízol abban, hogy hamarosan a nehéz helyzetek is jobbra fordulnak. Érdemes elgondolkodni, mi idézte elő ezt a szemléletváltást, és nagyon vigyázni, hogy megmaradjon. Szerelem: Sokkal derűsebben látod a dolgokat, és még ha akadnak is problémáitok, most úgy érzed, meg tudjátok oldani őket. Ha a másik is így gondolja, akkor talán érdemes még egy esélyt adni ennek a kapcsolatnak. Karrier: Végre összeszeded a bátorságodat egy munkahelyi üggyel kapcsolatban, és kimondod, ha valami nincs rendben. Ha egyszer felemeled a szavadat, mások is melléd fognak állni, és nem maradsz egyedül a véleményeddel.

Szűz heti horoszkóp

Lassan telnek a napok, mert egy közelgő eseményt vársz már nagyon, és addig szinte semmi más nem tud megnyugtatni, vagy lekötni. Találj magadnak valamit, ami eltereli a figyelmedet, és amitől addig is hasznosnak érzed az időt, mert így keservesen hosszú lesz ez a hét. Szerelem: Érzelmi holttérre értél, magad sem tudod pontosan, mit szeretnél, ezért inkább várakozó álláspontra helyezkedsz. Nyugodtan adj időt magadnak, és ha jobbnak érzed úgy, várd meg, hogy a másik lépjen most. Karrier: Nehéz megtartani a lelkesedésedet, ha szinte senki nem osztozik benne. Amíg te hiszen abban, amit csináld, ne hagyd, hogy mások keserűsége a te kedvedet is elvegye.

Mérleg heti horoszkóp

Régóta próbálsz alkalmazkodni valamihez vagy valakihez, de most eljutottál arra a pontra, amikor már nem vagy biztos abban, hogy mindez megéri-e a befektetett energiát. Lehet, hogy a héten egy fájdalmas döntést kell meghoznod, de ha van még erő benned, akkor érdemes a megkezdett úton maradnod. Szerelem: Se veled, se nélküled viszonyban vagy valakivel, aki az egyik pillanatban mesésen boldoggá tesz, a következőben kétségbe ejt. Gondold végig, hogy tényleg ő tehet-e erről, vagy te félsz túlságosan a boldogságtól. Karrier: Egy hosszabb távú projekted nem úgy végződött, ahogy tervezted, és most nehéznek érzed, hogy mindent újra kezdj. Ez azonban az egyetlen módja a továbblépésnek, ne vesztegesd hát sokáig az idődet.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. június 22.

Skorpió heti horoszkóp

Egy régen elfeledett, de nem lezárt ügy emlékei kísérthetnek meg a héten, és neked hirtelen fogalmad sincs, hogyan reagálj a kialakult szituációra. Ilyenkor az őszinteség a legjobb válasz, valószínűleg kiderül, hogy a másik is ugyanolyan tanácstalan, mint te, és ettől máris oldódnak a gátlásaitok. Szerelem: Izgalmas kalandnak nézel elébe a héten, és a szenvedélyek különösen felforrósodnak, ha hosszú távú kapcsolatban élsz. Használjátok ki az izzás minden percét, mielőtt visszatértek a hétköznapokba. Karrier: Sok energiát fektettél valamibe, ami most még több idődet fogja felemészteni. A környezeted talán nem érti, miért kínzod magad, de te hiszel abban, hogy lesz gyümölcse a munkára szánt időnek.

Nyilas heti horoszkóp

Valaki a segítségedre számít, de te bármennyire is szeretnél, nem tudod, hogyan tudnál megoldást nyújtani a gondjaira. Próbáld meg érzékeltetni vele, hogy nem a szándék, hanem az eszköz hiányzik, és ezért nem tudsz a szolgálatára lenni. Szerelem: Erősebbnek érezheted most minden érzelmedet, mint amilyenek valójában, ezért érdemes várni egy kicsit a nagyobb döntésekkel. A lehetőségek nem szaladnak el, gondold inkább át őket nagyon alaposan. Karrier: Sok munkát fektettél valamibe, aminek az eredménye is meg lesz ezen a héten. Amellett, hogy ez magabiztossá tesz, más is felfigyelhet a képességeidre.

Bak heti horoszkóp

Érzelmileg sebezhető hangulatban vagy a héten, minden apróságot képes vagy most a lelkedre venni. Ahelyett, hogy kellemetlenül érzed magad emiatt, és megpróbálod elfojtani az érzést, inkább beszélj valakivel, ha kimondod a félelmeidet, rájössz, melyik reális, és melyik alaptalan. Szerelem: A saját bizonytalanságod vezethet konfliktushoz a héten, de ha a kapcsolatotok igazán mély, akkor a párod most is melléd fog állni, és még ha nem is az ő hibájából történnek a dolgok, mindent megtesz, hogy jobban érezd magadat. Karrier: Úgy érezheted, hogy rossz helyen próbálkozol, és a mostani feladataid nem a képességeidnek megfelelőek. Gondold át, hogy nem a magánéleted miatt érzel-e így a munkáddal kapcsolatban is.

Vízöntő heti horoszkóp

Nehéz időszak van mögötted, de a következő héten végre lazíthatsz egy kicsit, a dolgok békésen alakulnak, és még egy kellemes meglepetést is tartogathat a hét második fele, ami a romantikát sem fogja nélkülözni. Szerelem: A kapcsolatotok most még jobban elmélyülhet, mert felfedeztek egymásban olyan dolgokat, amiket eddig nem láttatok. Ez az új nézőpont még közelebb hoz benneteket egymáshoz. Karrier: Az elmúlt hetek munkájának most lesz meg a hatása. Ha sok energiát fektettél a feladataidba, akkor az eredmény is annak felel majd meg, és nincs okod az aggodalomra.

Halak heti horoszkóp

A legjobb, amit tehetsz ezen a héten, ha nem kérdezősködsz és nem keresed a miérteket, csak teszed, amit tenned kell, és szó nélkül végzed el a feladataidat. Ne hallgass a kétkedőkre sem, ha túl leszel ezen a héten, minden helyre rázódik majd. Szerelem: Nem sok energiád és időd marad most a romantikára, pedig lehet valaki a környezetedben, aki csak azt várja, hogy időt szakíts rá. Ha neked is fontos az illető, akkor erre találsz is majd módot. Karrier: Sok teher nyomja most a válladat, a megoldás kulcsa az, ha egy percig sem kételkedsz abban, hogy képes vagy a feladatok elvégzésére. Csak a cél lebegjen előtted, és akkor el is fogod érni azt.

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást