Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. március 23.

Heti horoszkóp – 2020. március 23.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Régóta aggaszt valami, de annyira félsz a következményektől, hogy halogatod a szembenézést a problémával. Pedig, ha ráveszed magad, ki fog derülni, hogy a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt hitted.

Szerelem: Egy régi sérelem okozhat újabb gubancokat a héten. Nehezedre eshet megint szembenézni egy lezártnak hitt problémával, de ha nem menekülsz el, akkor most végleg megoldhatjátok az ügyet.

Karrier: A munkahelyeden nem minden alakul az elképzeléseid szerint, de végül is a fizetésedet az elvégzett munkáért kapod, és nem azért, hogy jól érezd magad. Jobb, ha most lenyeled a békát.

Bika heti horoszkóp

Egy hosszú távú terved kapcsán valami balul üt ki, ami visszavetheti a számításaidat. Ne ess kétségbe, kezdj el rögtön a megoldáson dolgozni. Ha némileg nehezebb is lesz a dolgod, végül el tudod majd hárítani az akadályokat.

Szerelem: Légy most különösen türelmes a kedveseddel, mert feszült, ingerlékeny lehet. Ne szítsd tovább a tüzet, akkor sem, ha igazságtalan veled. Ha megnyugszik, bocsánatot fog kérni.

Karrier: Tartsd a szemed a célon, és ne hagyd, hogy a negatív vélemények vagy a pesszimista hangok elbátortalanítsanak. Ne feledd, aki mer, az nyer.

Ikrek heti horoszkóp

Szeretnéd magadat egy új területen is kipróbálni, de nem biztos, hogy a kezdeti sikereid olyan átütőek lesznek, mint amilyenre számítasz. Ne add fel az első nehézségnél, mert ha kitartasz, akkor később a terveid szerint alakulnak majd a dolgok.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hét második vele hozhat változást, de ha kapcsolatban élsz, ugyanez az időszak érzelmi válságot jelenthet.

Karrier: Még ha jól is állnak a dolgaid, próbálj most nem túl sokat költeni, mert ez az időszak a spórolásnak kedvez. A most félretett pénzedért később valami sokkal értékesebbet kaphatsz.

Rák heti horoszkóp

Egy közeli hozzátartozód miatt aggódsz, de a baj korántsem olyan nagy, mint amilyennek te érzed. A támogatásodnak örülni fog, de vigyázz, mert a túlzott félelemmel csak azt éred el, hogy ő is idegesebb lesz, ezzel pedig nem segítesz.

Szerelem: A nehéz helyzetekben mutatkozik meg igazán, hogy mennyire erős egy kapcsolat. Ha a mostani megpróbáltatásokat is kiálljátok, akkor okkal tervezitek a közös jövőt.

Karrier: Lehet, hogy nem mindig minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de ha alapvetően azt csinálod, amit szeretnél, akkor nincs okod panaszra. Akkor döbbensz rá, milyen büszke is vagy a munkádra, amikor valaki kritizálni kezdi.

Oroszlán heti horoszkóp

Nem mindig annak van igaza, aki a leghangosabban kiabál, és ha valaki most ezt a taktikát választja a környezetedben, még ha tudod is, hogy téved, ne próbáld meg túlkiabálni, mert ezzel csak magad alatt vágod a fát. Legyél türelemmel, az idő majd téged igazol.

Szerelem: Új románc lehet kibontakozóban, de egyelőre még túlságosan félsz ahhoz, hogy teljes lelkesedéssel belevesd magad. Az óvatosság nem árt, de azért hagyd nyitva a szíved.

Karrier: A főnökeid elégedettek veled, és látják rajtad a lelkesedést, ami akár a tapasztalat hiányát is pótolhatja bizonyos esetekben. Ha így folytatod, könnyen előlépésre számíthatsz.

Szűz heti horoszkóp

Az óvatosság jó dolog, de ha nem a megfontoltság, hanem a félelem tart vissza attól, hogy valami új dologba kezdj, akkor könnyen megrekedhetsz egy olyan szinten, ahol pedig nem akarsz lenni. Néha muszáj kockáztatni, hogy megkapd, amire igazán vágysz.

Szerelem: Szokatlanul romantikus hangulatban telik a hét, ennek az is az oka, hogy mindketten energiát fektettek a kapcsolatotokba, és ez hatványozottan meg fog térülni.

Karrier: Végre kicsit fellélegezhetsz, lekerül a válladról egy nagy teher. Pihenés helyett azonban máris egy újabb cél megvalósításán kezded törni a fejedet.

Mérleg heti horoszkóp

Sokféle érzelem kavarog benned mostanában, és mintha egyre nehezebben zárnád el a félelmeid démonait. Ne feledd, hogy a legtöbb negatív érzelmed nem kívülről érkezik, te magad táplálod őket, és csak rajtad múlik, hogy hagyod-e őket megerősödni.

Szerelem: Romantikus programot terveztek, ami nagyszerűen sikerülhet, kivéve, ha hagyod, hogy a kétségeid elvegyék a kedvedet. Vedd észre, hogy a párod mennyire próbálkozik, és kezdj el végre bízni benne.

Karrier: A kitartó munka végre meghozza a gyümölcsét, a főnököd értékeli a tehetségedet, és egy kivételes lehetőséget is felajánl. Ha elfogadod, az hosszú távra meghatározza az életutadat.

Skorpió heti horoszkóp

A zsigereidben érzed a tavaszi zsongást, tele vagy energiával, és úgy érzed, most nagyon rád fér, hogy élvezd az életet. A baráti körödben szerencsére találsz valakit, aki hasonlóan gondolkodik, így jól alakulhat a hét.

Szerelem: Most erőteljesebben élsz meg minden érzelmet, ezért légy egy kicsit óvatosabb. Lehet, hogy az a lángolás, amit most érzel, a jövő hétre megkopik. Élvezd ki a pillanatot, de ne tegyél hosszú távú ígéreteket.

Karrier: Nehezen koncentrálsz most a munkára, mert szívesebben élveznéd a mindennapi örömöket. Nem biztos, hogy ezt a főnököd is megérti, úgyhogy vigyázz, hogy ne vegye észre rajtad.

Nyilas heti horoszkóp

Úgy érzed, valaki hátráltat abban, hogy előrelépj, de mivel túlságosan szereted ahhoz, hogy ezt meg is mondd neki, inkább magadban bosszankodsz. Ha homokba dugod a fejedet, az nem oldja meg a problémát, és a hét végéig pattanásig feszülhet a helyzet.

Szerelem: Túl sok érzelem dúl most benned, és nehéz felismerned, hogy mi az, ami valódi, és mi az, amit csak a pillanat szül. Jobb, ha vársz egy kicsit, és rendezed magadban a dolgokat, mielőtt végleges döntéseket hoznál.

Karrier: Nagy lehetőségek állnak előtted, de mint minden, ezek is lemondással járnak. Lehet, hogy a héten nehéz kérdésekben kell majd döntened.

Bak heti horoszkóp

Lehet, hogy most úgy érzed, eleged van a nehézségekből, és legszívesebben abbahagynád a próbálkozást, hogy tarts egy kis pihenőt, de még ha nem is tudsz róla, már a célegyenesben tartasz, és ha most megtorpansz, más fog befutni helyetted. Tarts ki, és elérheted, amiért régóta küzdesz.

Szerelem: Minden kapcsolatban vannak nehezebb időszakok. Lehet, hogy most nem jut elég energiád arra, hogy a párodat is támogasd, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennétek egymás segítségére, amikor igazán szükségetek van rá.

Karrier: Néha nem a könnyebb és a nehezebb, hanem két nagyon nehéz út között választhatsz csak. Ha a cél igazán fontos számodra, akkor az egyikre rá kell lépned.

Vízöntő heti horoszkóp

Próbálsz minden területen megfelelni, és bár ez sok energiát igényel, úgy érzed, az eredmény mégis megéri. Ha nem ijedsz meg a nehézségek láttán, sikerrel állhatsz helyt minden színtéren.

Szerelem: Sok energiát fektettél mostanában egy kapcsolatba, és úgy érezhetted, a másik nem fektet mindig ugyanennyi munkát a viszonyotokba. Most azonban rendeződnek a dolgok, és végre megtérül az érzelmi befektetés.

Karrier: Kihívásokkal teli hét áll előtted, de felkészültél a feladatokra. Ha magabiztosan állsz a problémákhoz, nem lesz előtted akadály.

Halak heti horoszkóp

Olyasmit kérhetnek számon rajtad, ami nem is a te felelősséged, mégis kellemetlenül érzed magadat a kialakult szituáció miatt. Ne feledd, ha rávilágítasz, hogy ez valaki másnak a sara, az még nem ugyanaz, mintha leráznád a felelősséget a nyakadból.

Szerelem: A hét közepe érzelmi konfliktusokat tartogathat, amit egy hosszú távú kapcsolat ki fog heverni, egy törékeny viszonynak azonban akár a végét is jelentheti.

Karrier: Úgy érzed, valaki nem értékeli eléggé, milyen keményen dolgozol. Néha muszáj kiállni önmagadért, és rávilágítani, mennyi mindent teszel a karriered fejlődése érdekében.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást