Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. március 16.

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Próbálsz távlatokban gondolkodni, de mintha mindenki leragadna az első problémánál, és az emberek nem látnának tovább az orruknál. Nem várhatod el, hogy mindenki olyan céltudatos legyen, mint te, ezért neked kell megtalálnod a megoldásokat, amelyeket mások is használhatnak.

Szerelem: Hosszú távú terveket szősz, de nem biztos, hogy erre már a másik is készen áll. Ez nem jelenti azt, hogy ő nem töltené szívesen veled a jövőt, csak lehet, hogy több időre van szüksége, hogy ezt megérezze.

Karrier: Ne vedd fél vállról a legkisebb feladatot sem, mert az, ahogyan ma viszonyulsz a munkádhoz, meghatározza a holnapi karrieredet. Ha tovább akarsz lépni, először ezen a szinten kell bizonyítanod.

Bika heti horoszkóp

Eleged van abból, hogy mindenki csak panaszkodik, de senki nem tesz a változásért. Benned elég erő van ahhoz, hogy véghez vidd, amit akarsz, és most meg is mutatod mindenkinek, hogy sokkal jobban megéri cselekedni, mint a változásra várni.

Szerelem: Olyan rég óta vársz az igazira, hogy elgondolkodsz, talán túl magasra tetted a mércét. Ha nagyobbat merítesz, több halat fogsz, de nem biztos, hogy ez kielégíti az étvágyad.

Karrier: Sok energiát fektetsz valamibe, ami anyagilag nem biztos, hogy megtérül, de valakinek feltűnhet a lelkesedésed, ezért most megéri kitartani.

Ikrek heti horoszkóp

A világ folyton változik, és nem biztos, hogy te minden újdonságra készen állsz. Általában könnyedén alkalmazkodsz, de most szembesülhetsz valamivel, ami próbára teszi a rugalmasságodat. Maradj laza, ahogyan szoktál, és akkor törések nélkül úszod meg a rázós utat.

Szerelem: Miközben úgy tűnik, minden a feje tetejére áll körülötted, egyetlen biztos pontot találsz az életedben, és ez a szerelem. Az állandóságot most többre becsülöd, mint korábban bármikor.

Karrier: A gyors reagálás most kulcsfontosságú lehet, mert ha időben lépsz, megragadhatsz egy kedvező lehetőséget. Ha azonban túl sokáig töprengesz a részletek fölött, valaki más csap le az alkalomra.

Rák heti horoszkóp

Úgy érzed, mindent megteszel, de nem tudsz megfelelni valaki elvárásainak. Lehet, hogy éppen te vagy az, aki túl magas követelményeket támasztasz magaddal szemben, és bukást sejtesz ott is, ahol valójában mások sikeresnek látnak.

Szerelem: Jól esik a biztatás, amit a partneredtől kapsz, de ne feledd, hogy magadtól is meg kell tanulnod kezelni a nehéz helyzeteket. Ő melletted áll, amíg ezt tanulod, de nem szabad belekényelmesedned ebbe az állapotba.

Karrier: Ne hagyd, hogy valaki elbizonytalanítson azzal kapcsolatban, amit csinálsz. Lehet, hogy éppen a féltékenység beszél belőle, amiért te más és jobb megoldást találtál egy helyzetre, mint ő.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. április 6.

Oroszlán heti horoszkóp

Minden éremnek két oldala van, és amikor egy eddig ismeretlen szituációba kerülsz, csak úgy hozhatsz jó döntést, ha nem a gyors válaszokat keresed, hanem megpróbálod megérteni a miérteket. Ha most energiát áldozol erre, később az megtérül.

Szerelem: Egyetlen emberi kapcsolat sem egyszerű, mindenhol vannak nézeteltérések és szorongások, de ha mindketten a megoldást keresitek, akkor meg is fogjátok találni azt.

Karrier: Végre azt csinálhatod, amit igazán élvezel, és amiben igazán jó vagy. Ha a munkába lelkesedést is adsz, akkor mások számára is egyértelmű lesz, hogy vétek lenne nem kihasználni a tehetségedet.

Szűz heti horoszkóp

Valaki mintha olvasna a gondolataidban, pontosan azt mondja, amit hallani szeretnél, de túl sok mindent tapasztaltál már ahhoz, hogy fenntartások nélkül higgy neki. Az óvatosság sosem árt, de ne hagyd, hogy elveszítsd a hitedet az emberekben.

Szerelem: Ideje végre a sarkadra állni, és kimondani, ha a dolgok nem úgy alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Nem késő megmenteni a kapcsolatodat, de csak akkor, ha nem tagadod tovább az érzéseidet.

Karrier: Úgy érzed, tele van a hócipőd a főnököddel, de a paprikás hangulat nem a legmegfelelőbb a vitás kérdések rendezésére. Várd meg, amíg lecsillapodnak a kedélyek.

Mérleg heti horoszkóp

Amikor a világra haragszol, lehet, hogy valójában egy belső feszültséget vetítesz ki. Gondold át, hogy tényleg másokkal van-e bajod, vagy saját magaddal, mert ez utóbbit csakis te tudod megoldani.

Szerelem: A boldogsággal együtt félelem is jár, hiszen minél jobban kötődünk valakihez, annál jobban félünk is attól, hogy elveszítsük. Neked azonban most nincs okod az aggodalomra, a párod minden tekintetben melletted áll.

Karrier: Összekötöd a kellemeset a hasznossal, amikor egy munkából te magad is profitálsz. Egyúttal arra is rájössz, hogy ha valódi lelkesedést fektetsz a dolgaidba, a munka is könnyebben megy.

Skorpió heti horoszkóp

Nem szeretsz beállni a sorba, de most jól esik a valahová tartozás érzése, szívesen csatlakozol egy olyan közösséghez, akikkel egyet értesz. Ez nem jelenti azt, hogy feladod az önállóságodat, amíg megőrzöd a magad véleményét, és fenntartással kezeled másokét, de nyitott maradsz rájuk, addig jó dolog a csatlakozás.

Szerelem: Nem biztos, hogy mindenben egy húron pendültök most a partnereddel. Lehet, hogy az a jobb, ha hagytok egy kis teret egymásnak, ha a kedélyek lecsillapodnak, könnyedén elsimítjátok majd a gondokat.

Karrier: A csapatmunka fontos, és még ha te szereted is magad kézben tartani a dolgokat, most kénytelen leszel másokkal együtt működni a siker érdekében.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. április 13.

Nyilas heti horoszkóp

Jó lehetőség adódik most arra, hogy valóra váltsd egy régi tervedet, de az út nem lesz egyszerű. Az alkalom mégis kivételes, ezért jó lesz megragadni, még akkor is, ha tudod, hogy az életed most a plusz feladatok nélkül is elég bonyolult.

Szerelem: Nem sok időd marad most a romantikára, de a szenvedélyed és a munkád elé örömet ad, hogy ez ne zavarjon. Azért ne feledd, hogy hosszú távon az ember ennél többre vágyik.

Karrier: Két végéről égeted a gyertyát, de konkrét cél lebeg előtted, tudod, mit akarsz és mit miért teszel. Ha kitartasz, eléred, amit akarsz.

Bak heti horoszkóp

Egy árnyékkal küzdesz, akit csak te látsz veszélyesnek, és rengeteg energiát fektetsz abba, hogy távol tartsd magadtól a nem létező ellenséget. Engedd el a félelmeidet, és sokkal könnyebben élheted a mindennapjaidat.

Szerelem: Megbízni valakiben nem egyszerű, hiszen aki feltárja a lelkét, az sebezhetővé válik. E nélkül azonban egyetlen kapcsolat sem működik hosszú távon. Ha boldog akarsz lenni, annak ez az áldozat az ára.

Karrier: Nem biztos, hogy az most a legégetőbb probléma, amire koncentrálsz. Vedd észre, ha a háttérben nagyobb dolgok zajlanak, mert míg egy aprósággal vagy elfoglalva, egy súlyosabb ügy omolhat a fejedre.

Vízöntő heti horoszkóp

Sokfelé kellett figyelned az utóbbi időben, ezért ideje egy kicsit lassítani. Ami nem halaszthatatlan, azt tedd most félre ezen a héten, és koncentrálj arra, hogy kicsit törődj a magánéleteddel és rendbe hozd a belső világodat.

Szerelem: Fordíts most egy kis figyelmet a párodra, néhány romantikus este, egy hosszú séta vagy egy kellemes beszélgetés visszahozhatja a meghittséget és a szenvedélyt is a kapcsolatotokba.

Karrier: Jól alakulnak a dolgaid, ezért megengedhetsz magadnak egy kis pihenőt. Ne hagyd, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed fölött, de ne is görcsölj most fölöslegesen, hiszen már bizonyítottál.

Halak heti horoszkóp

Feszegeted a határaidat, próbálgatod, meddig mehetsz el, de vigyázz, mert lehet, hogy amikor a szakadék szélén táncolsz, valaki végül megunja, hogy mindig visszarántson. A korlátaidat nem mások állítják fel, magadnak kell megtalálnod őket, és elmenni addig, ameddig biztonságos, de nem tovább.

Szerelem: Semmit sem adnak ingyen, és a szerelemért is kell áldozatokat hozni. Ha a szívedbe nézel, érezni fogod, hogy mi a legfontosabb.

Karrier: Egy kétes kimenetelű helyzetben úgy döntesz, hogy blöffölsz, és kockáztatsz. A hét végére kiderül, megérte-e mindent egy lapra feltenned, vagy most komoly leckét kapsz az élettől.