Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. május 25.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Becsüld meg azt, amid van, és azokat, akik körülötted vannak, mert sosem tudod, meddig maradnak még. Gyűjts annyi emléket és pozitív energiát, amennyit csak lehet, addig, amíg lehet. Szerelem: A kiegyensúlyozott kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, mélységek és magasságok. Ne hagyd, hogy ezek elijesszenek. Karrier: Hiába értél már el sok mindent, most mégsem dőlhetsz hátra a székedben, újra és újra bizonyítanod kell.

Bika heti horoszkóp

Ne feledd, hogy sokszor azok szeretete ér a legtöbbet, akit semmit nem kérnek a szeretetükért cserébe, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne érdemelnének többet, mint a követelőzők. A szívedre hallgass, amikor az idődet kell beosztani. Szerelem: Valaki csendben tart ki melletted jóban és rosszban, és eddig talán észre sem vetted, milyen értékes. Lehet, hogy ideje a fékezhetetlen érzelmi viharok helyett a stabilitást keresni. Karrier: Ugyan nincsenek filléres gondjaid, mégis szeretnéd, ha egy kicsit stabilabb legyen az anyagi helyzeted. Hamarosan lehetőséged lesz ezt a biztonságot megteremteni.

Ikrek heti horoszkóp

Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem ragadhatsz meg minden lehetőséget, amit szeretnél. Mérlegelned kell, és eldönteni, hogy mi a fontosabb, mert ha semmit nem akarsz elengedni, lehet, hogy mindent elveszítesz. Szerelem: Talán most úgy tűnik, nem állnak olyan jól a dolgok, de ha úgy érzed, az érzelmeid elég erősek, akkor megéri küzdeni egy még menthető kapcsolatért. Karrier: Nehéz most összeegyeztetni a munkát a magánélettel. Próbálj meg nem csapongani, és függetleníteni az érzelmi helyzetedet a karrieredtől.

Rák heti horoszkóp

A változás többnyire jó dolog, de lehet, hogy most olyan helyzet áll be az életedben, amivel nem szeretnél együtt élni. Választásod azonban nem nagyon lesz, ellenkezés helyett te is jobban jársz, ha elkezdesz megbékélni a kialakult helyzettel. Szerelem: Egy harmadik személy okozhat feszültséget vagy konfliktust, de a dolgok csak akkor fognak elharapózni, ha hagyod, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást a józan ész fölött. Karrier: Egy munkatársaddal összetűzésbe kerülhetsz, mert úgy érzed, a helyedre pályázik. A harc helyett azonban bölcsebb dolog, ha magad mellé állítod, és vállt vállnak vetve dolgoztok tovább.

Oroszlán heti horoszkóp

Ideje elfújni a múltat, és tiszta lappal nyitni a jövő felé, mert túl súlyos terheket cipelsz, és egyre jobban meggörnyedsz alattuk. Hagyd magad mögött a régi sérelmeket. Szerelem: Új lehetőségek, új kalandok kínálkoznak a héten, de az is lehet, hogy egy régi kapcsolat elmélyítésére nyílik lehetőség. Mindez azonban csak akkor történik meg, ha elég bizalmad van a másik iránt. Karrier: Lehet, hogy most le kell nyelned olyan dolgokat, amelyek nem tetszenek, azonban a karriered érdekében néha bölcsebb hallgatni. Tedd félre kicsit a büszkeségedet, hamarosan eljön a te időd.

Szűz heti horoszkóp

Érzed, hogy valami nincs rendben körülötted, de még nem tudod pontosan, hogy ki felelős a zűrzavarért. Várd ki, amíg biztos lehetsz a dolgodban, és csak akkor cselekedj, különben fölöslegesen sütheted el a fegyvereidet. Szerelem: A partnered mindenben támogat, és akkor is melletted áll, amikor más nem feltétlenül hisz az igazadban. Ez jó érzéssel tölt el, és biztonságot ad. Karrier: Jó érzéked van az emberekhez, tudod, kivel hogyan kell beszélni, és ez most segíthet, hogy győztesen kerülj ki egy nagyon kényes diplomáciai helyzetből.

Mérleg heti horoszkóp

Mikor már kezded beleélni magad valamibe, hirtelen egy fordulat felülírja a korábbi terveidet. Ne keseredj el nagyon, még nincs minden veszve, és ha egy kicsit te is rugalmasabb vagy, akkor sikerül majd megtalálni a megoldást, ami mindenkinek megfelel. Szerelem: Minden kapcsolatért dolgozni kell, és a tiéd most a szokottnál több energiát kíván. Mégis úgy érzed, megéri a fáradtságot, mert boldog vagy a pároddal. Karrier: Érdemes most egy kicsit meghúzni az igát, különösen, ha lehetőséged van arra, hogy plusz pénzt keress. Még ha ez most több időt is igényel, a pénz hamarosan nagyon jól fog jönni.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. június 1.

Skorpió heti horoszkóp

Egy hosszú és nehéz feladattal foglalkozol már régóta, és végre kezdesz a dolgok végére érni. Azonban azért, mert látod a fényt az alagút végén, még nem szabad elengedned a gyeplőt, mert könnyen visszaeshetsz, és értékes időt veszítesz el. Szerelem: Sikerül tisztáznotok egy régóta vissza-visszatérő problémát, ami átmeneti nyugalmat hoz, de mindig lesz valami megoldandó probléma vagy feladat. Tartsd azonban észben, hogy egy egysíkú kapcsolatban talán nem is éreznéd ilyen motiváltnak magad. Karrier: Úgy érzed, most sikerült valamit letenned az asztalra, és ez büszkeséggel tölt el. Ne kérkedj, de győződj meg róla, hogy mások is észreveszik az eredményeidet.

Nyilas heti horoszkóp

A múlt szellemei kísérthetnek, és téged megrémiszt, hogy elzártnak hitt démonokkal találkozol újra. Lehet, hogy a megoldás nem az, ha visszazárod őket a lelked mélyére, hanem az, ha szembenézel velük, és egyszer és mindenkorra leszámoltok. Szerelem: Régi beidegződések, régi hibák térhetnek vissza, és mérgezhetnek meg egy új kapcsolatot. A héten gondold végig, hogy mi az, amit igazán akarsz, és hogy afelé tartasz-e. Karrier: Most minden eddiginél keményebben kell dolgoznod, hogy megtarthasd azt, amit eddig elértél. Ne engedd át az irányítást, ha bizonyítani kell.

Bak heti horoszkóp

Régóta halogatod egy fontos ügy elintézését, most jól teszed, ha nem vársz tovább, mert a hét végére már késő lehet. Tedd meg a szükséges lépéseket, hogy később ne kelljen emiatt aggódnod. Szerelem: Érdemes most türelemmel lenned a párod felé, mert nehéz időszakon megy keresztül. Várd ki, amíg a kedélyek lecsillapodnak, akkor lesz értelme beszélni a dolgokról. Karrier: Figyelj oda a részletekre, mert egy apró figyelmetlenség a héten nagy galibát okozhat. Ha már megtörtént a baj, ne habozz segítséget kérni a megoldáshoz.

Vízöntő heti horoszkóp

A türelem nem a legfőbb erényed, és a héten alaposan próbára teszik. Nem érdemes visszatáncolni, mert a feladattól úgysem szabadulsz meg, és legközelebb csak elölről kellene kezdened mindent. Szerelem: Nem sok időd jutott mostanában a párodra, ami érthető, hiszen nagyon fontos ügyeid voltak. Most azonban érdemes rá is figyelned kicsit, mert az ő türelme is véges. Karrier: Jól teljesítesz, és mindenki elégedett veled, de te talán nem vagy az magaddal. Keress olyan kihívásokat, amikben kiteljesedhetsz.

Halak heti horoszkóp

Ami nem sikerül elsőre, talán sikerrel jár másodjára vagy harmadjára. A lényeg, hogy ne add fel a próbálkozást, és keresd meg az álmaidhoz vezető utat. Szerelem: Minél jobban ragaszkodsz valamihez, annál távolabbra űzheted magadtól. Fordíts nagyobb figyelmet önmagadra, akkor megtalálod a belső békét, és mások is szívesebben időznek a közeledben. Karrier: Koncentrálj a feladataidra, még akkor is, ha más dolgok most jobban izgatnak. Később hálás leszel magadnak azért, hogy a munkádra figyeltél, és jól teljesítettél.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást