Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. május 18.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

A nehéz kezdet után végül minden sínre kerül, és úgy érzed, most már szinte maguktól mennek majd a dolgok. Ennyire egyszerű persze nem lesz, de az eddigiekhez képest valóban sokkal könnyebb lesz irányítanod a dolgokat. Szerelem: Sikerül elrendezni egy régóta húzódó nézeteltérést, és ez felszabadultságot, megkönnyebbülést hoz a szerelmi életedbe. A vihar elült, ideje megkezdeni az újjáépítést. Karrier: Egy jó ötletet ügyes megvalósítás követ, és ez segít, hogy előbbre mozdulj a karrier létrán. Ha más nem, az önbizalmad most sokat erősödik.

Bika heti horoszkóp

A gyors reagálás most mindennek a kulcsa, ha időben cselekszel, akkor megelőzhetsz sok későbbi problémát, és még a szerencse is melléd szegődhet, de ha a megfelelő pillanatban nem állsz készen a cselekvésre, nagy lehetőséget szalaszthatsz el. Szerelem: Szükségetek van most egy kis pihenésre, feltöltődésre. A héten szakítsatok időt arra, hogy egy kicsit csak egymással foglalkozzatok, romantikázzatok. Karrier: Valaki mindent megtesz azért, hogy megfúrja egy tervedet, azonban végül a saját csapdájába esik, és mindenki számára egyértelmű lesz, hogy te voltál az, aki végig a jó utat követte.

Ikrek heti horoszkóp

Feszült lehet a hangulat, de a veszekedés egyelőre nem tört ki, a vihar előtti csend levegője azonban nyomasztó. Ha ügyesen kezeled a helyzetet, elkerülheted az összetűzést, és a helyzet komolyabb vita nélkül is enyhülni fog. Szerelem: Biztonságban érzed magad a kapcsolatodban, jól esik végre kicsit megpihenni valaki mellett. Az érzelmek talán nem olyan hevesek, mint a kezdet kezdetén, de ez a finom bizonyosság most mindennél többet ér. Karrier: Nem elég tudni, mit kell tenni, azt is el kell érned, hogy ezt mások is megértsék. A héten szükséged lesz a vezetői képességeidre.

Rák heti horoszkóp

Keresed a helyedet, próbálsz rájönni, mi is az, ami boldoggá tesz. Most kicsit bizonytalannak érezheted magadat, de ne aggódj, az útkeresés mindannyiunk életének a része, senki sem úgy születik, hogy mindig tudja, mi lesz a következő lépés. Szerelem: A bizalom most kulcsfontosságú, nem csak neked kell a párodban bízni, hanem neki is benned, és általában a kapcsolatba is feltétel nélküli hitet kell vetnetek, ha át akarjátok vészelni ezt az időszakot. Karrier: A munkád egy része boldoggá tesz, egy másik viszont feszültséggel tölt el. Rajtad múlik, hogy melyiknek engedsz nagyobb teret az életedben.

Oroszlán heti horoszkóp

Valaki akarata ellenére sért meg, és ezt nagyon rossz néven veszed. Még ha tudod is, hogy nem szándékosan tette, amit tett, vagy csak kicsúszott a száján egy oda nem illő mondat, az érzelmeidnek nehéz lesz parancsolni. Szerelem: Ne légy túl szigorú a pároddal szemben, igyekszik mindent megtenni, de neki is van saját élete, amit egyengetnie kell. Most nehéz időszakon megy keresztül, légy hozzá türelmes. Karrier: Minden azon múlik most, hogy felül tudsz-e emelkedni az érzelmeiden. Ha el tudsz szakadnia hiúságodtól, és engedsz a büszkeségedből, értékes tapasztalatokat nyerhetsz.

Szűz heti horoszkóp

Szinte érzed magadon valaki olyannak az óvó tekintetét, aki ma már nem lehet veled, de sokat jelentettetek egymás számára. A nehéz helyzetekben jó érzés lesz tudni, hogy van, akinek a szeretete minden akadályt legyőz, és soha nem múlik el. Szerelem: A hét a csendes átgondolásról, megfontolásról szól. Válaszúthoz érkezhetsz, amikor döntened kell, mész, vagy maradsz. A szívedre hallgass, és akkor nem bánod meg a döntést. Karrier: Most nem másoknak, hanem magadnak kell bizonyítanod, és ez nem egyszerű, mert önmagad legnagyobb kritikusa vagy. Végül azonban elégedett leszel a teljesítményeddel.

Mérleg heti horoszkóp

Sok erős érzelem vibrál most körülötted, a héten a feladatod, hogy megtanulj ezeken uralkodni, és mellettük is higgadt maradj, tudd követni a józan ítélőképességedet, ami nem visz majd tévútra. Szerelem: Kivételesen ne az érzelmeidre, hanem az eszedre hallgass. Lehet, hogy olyan démonokat látsz, melyek valójában nincsenek ott, és ezeket csak nyugalommal tüntetheted el. Karrier: Itt az ideje, hogy megmutasd, mit tudsz. A héten, ha maguktól nem jönnek, keresd te a kihívásokat, mert a csillagok kedveznek, hogy a legjobb formádat hozd.

Skorpió heti horoszkóp

A legváratlanabb helyzetben állhat minden a feje tetejére, a feszültség óriási, és a környezetedben sokan nem bírják majd a nyomást, de ha te kitartasz, szerencsére gyorsan visszaveheted az irányítást. Szerelem: A forró érzelmek nem csak örömöt hoznak, fel is perzselhetnek mindent. Vigyázz, mert ha egyszer szabadjára engeded őket, nem biztos, hogy ahhoz is elég erős leszel, hogy megállj parancsolj nekik. Karrier: Ne legyél rögtön ellenséges azzal, akiről úgy látod, hogy nem ért veled egyet. Ha nyitott maradsz, valószínű, hogy sokkal hamarabb el tudjátok rendezni a kérdést, és újból mindenki a maga feladatára koncentrálhat.

Nyilas heti horoszkóp

Egy személy vagy egy eset különösen felkelti az érdeklődésedet, de egyelőre még nem mersz közeledni, csak a távolból szemléled az eseményeket. Légy résen, hamarosan eljön a te időd, és akkor minden kérdésedre választ kaphatsz. Szerelem: Egy apró dologra hevesen reagálsz, mert mélyebb sebeket tép fel, mint azt mások gondolnák. A párod azonban mindezt nem értheti, hacsak nem magyarázod el. Ha nehéz is, de engedd be a belső világodba, hogy segíthessen. Karrier: Ne érd be azzal, amit kapsz, ha tudod, hogy ennél többre vagy képes. A sikert elérni talán fárasztóbb, mint hinnéd, de te is tudod, hogy ha nem próbálod, nem leszel elégedett magaddal.

Bak heti horoszkóp

Ahol egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik, de belépned már neked kell rajta. Ne habozz sokáig, mert a lehetőségek nem maradnak nyitva, ha nem élsz velük, gyorsan tovaszállnak. Szerelem: Új érzelmek vannak a láthatáron, de egy régi sérelem még bizonytalanná tesz. Ha úgy érzed, már szomjazod az új szerelmet, akkor számolj le a félelemmel, és vágj bele az új kalandba. Karrier: Nyugodt, békés hétnek nézel elébe, amikor minden a terv szerint halad. Vigyázz azonban, mert a békés tenger nem nevel ügyes hajósokat, ezért hosszú távon nem éri meg ebben az állapotban maradni.

Vízöntő heti horoszkóp

Nagy megmérettetések előtt állsz, de biztos vagy önmagadban, és a környezeted is támogat, ezért a helyzet nem tölt el különösebb feszültséggel. Tudod, mit kell tenned, biztos vagy a dolgodban, így könnyedén veszed majd az akadályokat. Szerelem: A szerelmi életed komoly lépcsőfokot ugorhatott, és rajtad múlik, hogy ezt a lendületet kihasználva még tovább mélyíted az érzelmeket, vagy inkább lelassítasz, és még időt hagysz, mielőtt a dolgok még komolyabbra fordulnának. Karrier: A főnökeid elégedettek veled, és ennek most hangot is adnak. Az elismerés jól esik, de aggaszt, hogy az anyagi helyzetedet ez nem oldja meg.

Halak heti horoszkóp

Ne másokat kövess, mert későn veheted észre, hogy nem oda tartottak, ahová te jutni szerettél volna. Jobban teszed, ha a saját elképzeléseidet próbálod megvalósítani. Lehet, hogy néha majd hibázol, de legalább biztosan nem keveredsz tévútra. Szerelem: Az igazi érzelmek nem mindig hangosak, a valódi szerelem is lehet csendes, csak két ember között létező, anélkül, hogy telekürtölnétek vele a világot. Magatokra figyelj, ne mástól várd a visszaigazolást. Karrier: Aki tudja a hibákat kezelni, az sokkal inkább vallhatja magát profinak, mint az, aki azt hiszi, hogy soha nem hibázik. Ne félj a kudarctól, csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást