Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. május 11.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Ezen a héten érdemes elgondolkodni a jövődön, és megtenni a szükséges lépéseket, hogy később majd megvalósíthasd a terveidet. Lehet, hogy mindez most csak nehézséget jelent, és a haszon csak később érkezik, de valamikor el kell kezdened a dolgot. Szerelem: A szerelmi ügyeidben is a hosszú távúság vezérel most, és elgondolkodsz azon, a jövőben is el tudod-e képzelni magadat a partnered mellett. Karrier: Az anyagi biztonságot helyezed most mindenek fölé, ezért a héten a munkádat illetően is olyan döntéseket hozhatsz, amelyek a pénzügyi stabilitást segítik elő, még ha nem is kifejezetten érdekes feladatokat jelentenek.

Bika heti horoszkóp

Mindenkinek vannak sötétebb periódusai, de te most ezt a hetet különösen rosszul viselheted. Pedig a helyzet korántsem olyan rossz, próbálj tudatosan a szép dolgokra koncentrálni, és akkor a problémák megoldását is egyszerűbbnek látod majd. Szerelem: Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket, főleg akkor ne, ha a csalódottság vezérel. A gondolataidat könnyebb másra hangolni, mint a kimondott szót visszavonni. Karrier: Valami nem úgy sikerül, mint ahogy tervezted, és ez teljesen letörheti az önbizalmadat. Pedig senki sem hibátlan, a rengeteg sikered mellett természetes, ha néha egy kisebb baki is becsúszik, ezért ne emészd magad.

Ikrek heti horoszkóp

Egyszerre több dologgal is foglalkozol, és noha nem jelent gondot, hogy megoszd a figyelmedet, most lehet, hogy valami mégsem kap akkora prioritást, mint amekkorát megérdemelne. Elsősorban a családra érdemes koncentrálnod, mert ott adódhat olyan helyzet, ami minden figyelmedet megköveteli. Szerelem: Csaponganak az érzelmeid, egyszer fülig szerelmesnek érzed magad, máskor a szabadság után áhítozol. Lehet, hogy az életed egy másik területével vagy valójában elégedetlen, és ez vetül ki az érzelmeidre. Karrier: A főnökeid adnak a szavadra, megbíznak a tudásodban, és tudják, hogy jól terhelhető vagy, ezért, ha valami nem működik, ne félj jelezni nekik. Tudni fogják, hogy nem benned, hanem a rendszerben van a hiba.

Rák heti horoszkóp

Régóta halogathatsz valamit, és most hirtelen kapkodni kezdesz, amikor minden a feje tetejére áll, és neked az utolsó pillanatban kell rendet teremtened. Őrizd meg a nyugalmadat, ha minden mást félre teszel, akkor még idejében sikerül megmentened a helyzetet. Szerelem: Óvatosabb vagy, mint a múltban, de ez nem jelenti azt, hogy most már parancsolni tudnál az érzelmeidnek. A szív azt teszi, amit akar, fölöslegesen is próbálod kordába szorítani. Karrier: A legnagyobb ellenséged most a saját kishitűséged lehet, ami miatt talán nem mersz vállalni egy olyan feladatot, ami pedig tökéletesen megfelel a képességeidnek. Ne csak másoknak, magadnak is bizonyíts.

Oroszlán heti horoszkóp

Szereted az elismerést, de te sem felelhetsz meg mindenkinek, és a legjobb, ha elfogadod ezt a tényt. Ha túl sok energiát fektetsz abba, hogy azon aggódj, mit gondolnak rólad mások, lehet, hogy éppen a saját igényeid lesznek azok, amikre nem jut majd kereted. Szerelem: Van, aki olyannak fogad el, amilyen vagy, és mindig tökéletesnek lát. Rá koncentrálj, és ne a kötekedő, negatív hangokra. Karrier: Konfliktus alakulhat ki a munkahelyeden, amire érzékenyebben reagálhatsz, mint ahogyan érdemes lenne. Ne vegyél mindent személyeskedésnek, mert csak magadat bünteted vele.

Szűz heti horoszkóp

Nem minden programodhoz fűzöl nagy reményeket a héten, de még a kellemetlen kötelességek is élvezetesnek bizonyulnak majd, mert jó társaság vesz körül. Ne felejts el mosolyogni, és akkor visszamosolyognak majd rád. Szerelem: Ez a hét a megújulásról szól, ha egyedülálló vagy, akkor új kaland ígérkezik, ha pedig kapcsolatban élsz, a párodat egy új oldaláról ismerheted meg. Karrier: Nem lesz egyszerű keresztülvinned egy döntésedet, azonban, ha te biztos vagy az igazadban, akkor ne hátrálj meg. Lehet, hogy még néhány konfliktust is megéri felvállalni.

Mérleg heti horoszkóp

Ez a hét rengeteg váratlan eseményt tartogathat, és a kihívásoktól sem lesz mentes, de végül minden jól alakul majd, és az izgalmak egészen felpezsdítenek. Energikusan, jó kedvűen, magabiztosan töltheted el ezeket a napokat. Szerelem: Bizonyos dolgokkal elégedetlen lehetsz a párkapcsolatodat illetően, de ezt nehéz megértetni a kedveseddel. A higgadt kommunikáció mindig segít. Karrier: Egy fontos lépést tehetsz a héten a karriered építése érdekében, de valaki megpróbálja elvenni az önbizalmadat. Ne hallgass rá, csak a féltékenység beszél belőle.

Skorpió heti horoszkóp

Nem szereted, ha mások segítségére szorulsz, most azonban mégis kénytelen vagy a szeretteidhez fordulni, hogy kihúzzanak a bajból. Ne érezd magadat kellemetlenül emiatt, örömmel fognak segíteni neked. Szerelem: A gyengeség elveszi az önbizalmadat is, és ez a párkapcsolatodra is hatással lesz. Nem biztos, hogy a párodban van a hiba, lehet, hogy te reagálsz túl érzékenyen. Karrier: Lehet, hogy úgy érzed, hullámvölgyben vagy, de ez nem fog sokáig tartani. Ne lovald bele magadat túlságosan a kétségbeesésbe, mert ez csak még mélyebbre taszít.

Nyilas heti horoszkóp

Sok előtted a lehetőség, de te magad sem tudod, hogy merre indulj. Az egy helyben toporgás azonban nem mozdítja előre a dolgokat, és ideje döntened. Bármerre is haladsz, csak tovább fejlődhetsz, mint ami a mostani helyzeted. Szerelem: Légy óvatos, mert nem minden az, aminek látszik. A menekülésre még nincs okod, csak lassítsd le a tempót, és akkor senki nem sérülhet. Karrier: Keményen kell most megdolgoznod minden apró sikerért, de ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet. Ha a mostani héten átküzdötted magadat, már könnyebben mennek majd a dolgok.

Bak heti horoszkóp

Nehéz elengedni azokat a dolgokat, amiket már megszoktál, de néha a továbblépés az egyetlen megoldás. Gondold végig a dolgot, mert lehet, hogy ha nem lépsz, azzal többet veszíthetsz, mint ha maradsz. Szerelem: Ostobaság egyetlen kis hiba miatt eldobni valami régi, értékes dolgot. Ha azonban a probléma nem javítható, azt is be kell látni egy idő után. Karrier: A munkahelyeden változások várhatóak, amiket nehezen élsz meg, nem akarod megszokni az új rendszert. Legyél kicsit nyitottabb, lehet, hogy hamarosan megérzed az előnyeit is.

Vízöntő heti horoszkóp

Sok teendő vár rád ezen a héten, és most jobban akarsz teljesíteni, mint korábban. Elsősorban magadnak, de egy számodra fontos embernek is bizonyítani akarsz, és ez sikerülni is fog, ha kitartasz. Szerelem: Az érzelmi hullámvölgy végre nyugvópontra érkezik, és a szerelmi életed visszanyeri a megszokott stabilitást, sőt az együtt átélt nehézség még közelebb hoz benneteket egymáshoz. Karrier: Úgy érezheted, hogy elszalasztottál egy lehetőséget, pedig még semmi sincs veszve. Ha most elkezdesz dolgozni az ügyön, nyárra meg lehet az eredménye.

Halak heti horoszkóp

Sokat aggódsz egy olyan probléma miatt, amiről hamarosan kiderül, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Az érintett felek rég túl lesznek a dolgon, amikor téged még mindig gyötörhet az aggodalom a helyzet miatt. Szerelem: Egy új ismeretség eddig nem tapasztalt érzelmeket hozhat a szerelmi életedbe, és hirtelen nagy vágyat érzel arra is, hogy új dolgokat próbálj ki. Karrier: A lelkesedésedet most megfelelően értékelik, és az is lehet, hogy a héten teret kapsz, hogy kipróbáld az elképzeléseidet. Ne feledd, nem elég, ha te lelkes vagy, másokat is lelkesítened kell.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW