Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. június 8.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Tartsd nyitva a szemedet és keresd a lehetőségeket, mert ez a hét sok olyan eseményt tartogathat, ami a mindig ugrásra kész Kosoknak kedvez. Ne habozz, amikor cselekedni kell.

Szerelem: Valaki csak azt várja, hogy megtedd az első lépést, és hogy ezt jókor teszed-e meg, csak azon múlik, hogy észreveszed-e a jeleket, amiket feléd küld.

Karrier: Nem várt helyzetek adódhatnak a munkahelyeden, aminek a megoldása csakis rád vár. Szerencsére kézben tudod tartani a dolgokat, és minden jól alakul.

Bika heti horoszkóp

Ha meg akarsz oldani egy problémát, ne a tüneteit, hanem a gyökerét kezeld. Lehet, hogy ez nagyobb feladatnak tűnik, de a héten leszámolhatsz a nehézséggel, és utána sok dolog miatt nem kell többé aggódnod.

Szerelem: Meghitt pillanatok, csendes összebújások édesíthetik meg ezt a hetet. A külső szemlélő számára ezek talán nem nagy események, benneteket azonban feltölt energiával, és megerősíti a kapcsolatotokat.

Karrier: Valaki elismeréssel beszél a munkádról, és ez nem csak jó érzéssel tölt el, de energiát is ad ahhoz, hogy továbbra is a maximumot hozd ki magadból.

Ikrek heti horoszkóp

Sok olyan energia erősödik meg most benned, amit eddig gyengébbnek hittél, vagy a létezéséről sem tudtál. Használd ki őket, keress új utakat, új kihívásokat, és erősítsd meg azt, amit eddig elértél.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, az érzéseidet erősnek és stabilnak érzed, nincsenek kétségeid a jövőtöket illetően. Ha még keresed az igazit, a héten olyan energiákat sugárzol magadból, amelyek segíthetnek, hogy egymásra találjatok.

Karrier: Nehézségekbe ütközhetsz a munkahelyeden, de most elég jó formában vagy ahhoz, hogy mindenféle problémát megoldj, még azokat is, amelyeket korábban ijesztőnek találtál volna.

Rák heti horoszkóp

Valami megakadályoz abban, hogy a megszokott dolgaidat az eddigi tempóban teljesítsd, és noha mindent elvégzel, kicsit lassabb vagy, mint korábban. Ne aggódj emiatt, időnként mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre. Hamarosan visszanyered a régi formádat.

Szerelem: Nézd meg, hogy kire fordítod az energiáidat. Olyanba invesztáld az érzelmeidet, aki képes viszonozni is azokat.

Karrier: Feszült hét vár rád, mert talán olyan feladatokat is el kell végezned, amilyeneket korábban nem. Ne aggódj, lesz segítséged, így minden nehézséggel megbirkózol.

Oroszlán heti horoszkóp

Ha egy megoldhatatlannak tűnő problémával találkozol a héten, lépj egy lépéssel távolabb, és próbáld egy másik szemszögből szemlélni a kérdést. Hamarabb megtalálod a választ, mint hinnéd.

Szerelem: A kezdet néha nehéz, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal fel kellene adnotok a próbálkozást. Ha mindketten szeretnétek, van értelme dolgozni még az ügyön.

Karrier: Fontold meg, milyen lépéseket teszel a héten, mert ezek hosszabb távon is meghatározhatják a karriered alakulását. Kövesd a céljaidat.

Szűz heti horoszkóp

Szeretnél mindenkinek a kedvére tenni, de úgy tűnik, ez nem lehetséges. Ahhoz, hogy a hangulat felhőtlen legyen, az kell, hogy ne csak te, mások is rugalmasan álljanak egymáshoz, és törekedjenek a jó viszonyra.

Szerelem: Egy családi üggyel kapcsolatban talán nézeteltérésetek adódhat, de ha nyitottak vagytok, és próbáljátok megérteni a másikat, gyorsan közös nevezőre juthattok.

Karrier: Végre elismerik a munkádat, olyan dicséretet, és talán szakmai elismerést is kapsz, ami egyértelművé teszi, hogy érdemes ilyen keményen dolgoznod.

Mérleg heti horoszkóp

Ne halogasd az elintéznivalóidat, mert a végén csak a fejedre nőnek a feladatok, ha pedig egy fontos határidőt lecsúszol, kútba eshet minden eddigi kemény munkád.

Szerelem: Kiegyensúlyozottan, boldogságban telik a hét, és ez mindkettőtökre jó hatással van. meríts energiát ebből a stabil boldogságból.

Karrier: Egy korábbi munkád gyümölcse végre beérhet, és a pénz éppen jókor érkezik. Gondolj a későbbi terveidre is, amikor beosztod!

Skorpió heti horoszkóp

Senkinek nem könnyű beismerni, ha hibázik, így ha a környezetedben valaki így is tesz, ne vádold, csak várd ki, amíg magától bocsánatot kér. Meglátod, a szavai így sokkal őszintébbek lesznek, és a problémán is gyorsabban tudtok túllépni.

Szerelem: A féltékenység a legstabilabb kapcsolatot is megmérgezheti, ezért ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad. Próbáld kordában tartani a szenvedélyedet.

Karrier: Nem szereted mások hibáját helyrehozni, de ha szükséges, akkor megteszed, amit kell. Elismerést ezért sajnos most nem várhatsz, de a lelkiismereted tiszta lesz.

Nyilas heti horoszkóp

Az élet több területén is változásokat hozhat ez a hét, olyan folyamatok indulnak el, amik hosszú távon is hatással lesznek az eseményekre. Van, aki megy, van, aki marad, de végül minden a helyére kerül.

Szerelem: Legalább önmagaddal szemben légy őszinte, és ismerd be, hogy ki iránt mit érzel. Lehet, hogy a felismerés fájdalmas lehet, de utána sokkal egyszerűbb lesz meghozni a helyes döntéseket.

Karrier: Néha olyasmit is el kell végezned, amihez nem igazán fűlik a fogad. A hosszú távú terveidben azonban ez a projekt sokat fog segíteni, így nem érdemes nemet mondani rá.

Bak heti horoszkóp

Jó hangulatban telik el a hét, még az sem zökkent ki a harmóniából, hogy rá kell ébredned, néhány döntést talán hibásan hoztál meg az elmúlt időszakban. Úgy érzed, végre a helyes nyomon vagy, és ez a legfontosabb.

Szerelem: A változás szele fúj, és lehet, hogy végre valaki olyannal találkozol, aki azt testesíti meg, amit mindig is kerestél. Légy nyitott a saját érzelmeid előtt.

Karrier: Elégedett vagy a munkáddal, a főnökeid pedig elégedettek a teljesítményeddel. Ez ritka szerencsés együttállás, élvezd ki az idillikus helyzetet.

Vízöntő heti horoszkóp

Tartod magad a terveidhez, és jó érzéssel tölt el, hogy megfelelsz a saját elvárásaidnak. Ahogy a saját idődön úrrá leszel, úgy az életed minden területén is sikerül lassan rendet tenned.

Szerelem: Az érzelmeid erősebbek, mint valaha, és meg is találod a módját, hogy ezt kimutasd. A héten egy különleges esemény is megédesítheti a kapcsolatotokat.

Karrier: Most a saját kezedben van a sorsod, és csak azon múlik, hogyan alakítod a karrieredet, hogy mennyi energiát vagy hajlandó fektetni a fejlődésbe. Ne hagyd elúszni a lehetőségeket.

Halak heti horoszkóp

Tarts mértéket, még akkor is, ha jó dolgokról van szó, amikről úgy érzed, sosem lenne elég belőlük. Ne feledd, a jóból kicsi kell, különben gyorsabban fog megkopni a varázs, mint szeretnéd.

Szerelem: A türelem nem a szerelmesek erőssége, de a héten mégis szükséged lesz rá. Ne sürgess semmit, a boldogság már az ablak alatt jár, és hamarosan úgyis bekopog hozzád.

Karrier: Most szükséged lesz a mindig optimista, minden problémát kihívásként kezelő személyiségedre, mert te leszel az egyetlen, aki képes lesz helyén kezelni a dolgokat. Ha megoldod a feladatokat, a jutalom sem marad majd el.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást