Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. június 29.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Olyan dolgokat is megtudhatsz a héten, amikről pedig nem bántad volna, ha rejtve maradnak előtted. Azonban hamarosan kiderül, oka van annak, hogy az események fonákja is feltárult előtted, egy fontos helyzetben hasznos lesz a tudásod.

Szerelem: Egy kapcsolat olyan, akár egy tánc, ahol az egyik fél mindig vezeti a másikat. Ha ezt kiegyensúlyozottan teszitek, és mindkettőtök képes a kompromisszumra, akkor nincs mitől tartanotok.

Karrier: Valaki a véleményedet kéri egy vitás ügyben, de te nem akarsz belefolyni a dologba. Ha őszinte és tárgyilagos vagy, akkor nem lesz kellemetlen az eset.

Bika heti horoszkóp

Szeretnél valakit a közeledben érezni, az érzelmi és fizikai támogatása most mindennél fontosabb számodra, de szerencsére számíthatsz a segítségére. Amikor végre biztonságban érzed magadat, a problémák megoldását is tisztábban látod majd.

Szerelem: Fontos kérdéseket kell megvitatnotok a héten, és elsősorban magatokkal kell őszintének lennetek.

Karrier: Bonyodalmakba ütközhetsz, de szerencsére nem az a típus vagy, akit az első akadály megijesztene. Meg fogod találni a módját, hogy hogyan kezeld a dolgokat.

Ikrek heti horoszkóp

Tele vagy energiával, és csak partnert keresel ahhoz, hogy valami igazán izgalmas programban élhesd meg a vágyaidat. Nézz szét a családi körben, mert ott lesz valaki, akivel remek időt tölthettek együtt.

Szerelem: Ne vedd túl rossz néven, ha a párod most nem osztja a lelkesedésedet valamiben. Lehet, hogy éppen nem azonos szinten pezseg az energiátok, de ez nem jelenti, hogy az érzelmi kötelék meglazult volna.

Karrier: Szívesebben fektetnéd most valami izgalmasabb dologba az energiádat, mint a munkába, de bizonyos kötelességeket nem tudsz lemondani. Minél hamarabb túlesel rajtuk, annál hamarabb élvezheted a szabadidődet.

Rák heti horoszkóp

Sikerül túllépned egy problémán, és ha a megoldás nem is egyik napról a másikra kezd el működni, érzed, ahogy lassan újra a régi önmagad leszel. Még az egészen apró sikereknek is tudsz most örülni, ez pedig bearanyozza a hetedet.

Szerelem: Az elégedettség érzése a párkapcsolatodra is kihat, lehet, hogy adódik néhány probléma, de ezekkel együtt néztek majd szembe, így megoldani is könnyebb lesz őket.

Karrier: Végre fellélegezhetsz a munkahelyi terhek alól, és noha a nyomás most csökken, a jövőd miatt továbbra sem vagy teljesen nyugodt. A megoldás azonban a te kezedben van.

Oroszlán heti horoszkóp

A magad eszközeivel próbálsz fellépni az igazságtalanság ellen, még ha néha úgy is érzed, hogy te egymagad nem sokat tehetsz. Mégsem tudsz szó nélkül elmenni a dolgok mellett, és ha legalább azt megtetted, amit megtehettél, nyugodt lesz a lelkiismereted.

Szerelem: Nagyra értékeled, hogy olyan ember van melletted, akivel hasonló dolgokat tartotok fontosnak, és ugyanazokat az értékeket követitek. Ez megerősíti a kapcsolatotokat.

Karrier: Inkább a nehezebb utat választod, de úgy oldod meg a feladataidat, hogy azokra büszke lehess.

Szűz heti horoszkóp

Lehet, hogy ma már úgy látod, hoztál néhány hibás döntést a múltban, amelyek nem olyan eredményhez vezettek, amit szerettél volna, de ez ellen most már nem tudsz mit tenni. Ne a korábbi hibáid fölött görcsölj, inkább a jövődön gondolkodj.

Szerelem: Néhány dolgot különbözőképpen láthattok a pároddal, de ez csak nézeteltérés, és nem kell, hogy vitához vezessen. A különbözőségek tesznek izgalmassá egy kapcsolatot.

Karrier: Kicsit más kihívásokat keresel most, mint amilyenekkel eddig találkoztál, és ez üdítően hat rád. Végre kamatoztathatod a kreatív energiáidat is.

Mérleg heti horoszkóp

Végre úgy érzed, minden a helyére kerül, az életed sínen van, és noha még sok megoldandó feladat és kihívás vár rád, a dolgok olyan irányba haladnak, amilyenbe szeretnéd. Maradj tovább ezen az úton, és dolgozz a sikerért.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. május 18.

Szerelem: Minden kapcsolatért hozni kell áldozatokat, és te most nagyon sok energiát fektetsz abba, hogy minden problémát elsimíts. Így tesz a párod is, így a boldogságotokat semmi nem tudja majd beárnyékolni.

Karrier: Keményen dolgozol, de erőt ad, hogy ha most végzel a feladataiddal, hamarosan könnyebb dolgod lesz, és végre kikapcsolódhatsz egy kicsit.

Skorpió heti horoszkóp

Nem kell mindenben másokat követned, még akkor sem, ha nagyon közel állnak hozzád. A héten hozd meg a saját döntéseidet, és kövesd is azokat, bármilyen nehéz utat is jelölnek ki számodra.

Szerelem: Érzelmi hullámvasúton ültök, és nehéz így hosszú távra tervezni egy kapcsolatot. Ez az állapot azonban csak átmeneti, a lényeg, hogy egyik irányba se ragadtassátok el magatokat túlságosan is.

Karrier: Ha valaki rád bíz egy feladatot, igyekezz minél pontosabban elvégezni, mert ez alapján ítélhetik meg a munkádat. Mutasd meg, mit tudsz.

Nyilas heti horoszkóp

Keményen dolgoztál, és a héten is sok kihívás vár még rád, de ezeket mind becsülettel teljesíted. A hét második felében már a megérdemelt pihenést élvezheted.

Szerelem: Nem biztos, hogy minden vitás kérdést úgy sikerül kezelnetek, mint ahogyan azt szeretnéd. Légy türelmes, és törekedj a megoldásra, ha te is elveszted a fejedet, nem sok esély van a vita feloldására.

Karrier: Fontos lépéseket tehetsz egy olyan élet felé, amilyenre vágysz, a céljaidhoz azonban még hosszú út vezet, de legalább már a helyes irányban vagy.

Bak heti horoszkóp

Lendületet keresel, valamit, amiből erőt és kitartást meríthetsz, hogy elvégezd a heti teendőidet. Valószínű azonban, hogy a jutalom most csak az elvégzett feladatokkal együtt érkezik majd meg.

Szerelem: Maradj nyitott, mert egészen új érzések keríthetnek hatalmukba, és ezekből később nagyon bölcs tapasztalatokat szűrhetsz le.

Karrier: Valaki megkérdőjelezi a képességeidet, ez pedig nagyon rossz hatással van az önbizalmadra. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a lelkesedésedet.

Vízöntő heti horoszkóp

Csupa olyan ember van körülötted, aki fontos a számodra, akiknek számít a véleménye, és akiket szeretsz. Most az neked a legfontosabb, hogy ők egymással is jól kijöjjenek, de ezzel szerencsére nem lesz semmilyen különösebb probléma.

Szerelem: A pároddal új közös élményeket szerezhettek, és el felpezsdíti a kapcsolatotokat, amire most nagy szükségetek lesz. Még az is lehet, hogy a stabil érzelmek mellé a kezdeti lelkesedés és izgalom is visszatérnek.

Karrier: Nem minden fizetődik ki azonnal, de ez nem jelenti azt, hogy fölösleges lenne vele fáradni. Ha hiszel abban, hogy van értelme annak, amit csinálsz, akkor szánj rá plusz időt.

Halak heti horoszkóp

Mintha álom és ébrenlét között lebegnél a héten, a gondolataid nem tiszták, elfeledkezel dolgokról, és nem is reagálsz olyan gyorsan, ahogyan szeretnél. Ugyanakkor ebben az állapotban a megérzéseid is sokkal jobban működnek, érdemes odafigyelni rájuk.

Szerelem: Lehet, hogy te vagy most az egyetlen, aki látja az igazságot, ezért az érzelmi életeddel kapcsolatban talán olyan döntéseket hozol, amiket a környezeted nem támogat. Légy óvatos, de kövesd a szívedet.

Karrier: Talán nem érzed magad különösebben ügyesnek vagy rátermettnek ezen a héten, de ha sikerül egy kicsit lazítanod és elengedned a feszültséget, minden munkahelyi kihívásnak megfelelsz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást