Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. június 22.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Ez a hét az ébredésről és feleszmélésről szól. Úgy érzed, mintha felnyílna a szemed, és nagyon sok dolgot más színben kezdesz látni, mint korábban.

Szerelem: Most egyértelművé válik előtted sok olyan dolog, amelyre korábban nem tudtál magyarázatot találni. Nem biztos, hogy a felfedezés örömteli lesz, de segíteni fog abban, hogy továbblépj.

Karrier: Kemény munkával és kitartással elérheted a céljaidat, de csak akkor, ha nem hagyod, hogy a rosszindulatú emberek elhomályosítsák a látásodat.

Bika heti horoszkóp

Ösztönösen helyes döntéseket hozol a héten, és érzed, hogy végre jó irányba tartasz. Lehet, hogy egészen új utakra lépsz most, de talán erre van szükséged, hogy megtaláld, amit keresel.

Szerelem: Az őszinteség minden hosszú távú kapcsolat kulcsa, és ez azzal jár, hogy néha nehéz dolgokat is ki kell mondani. Az eredmény azonban megéri az erőfeszítést.

Karrier: A befektetett munka most végre eredményt is hoz, valaki elismeri a teljesítményedet, és ennek talán anyagi haszna is lesz.

Ikrek heti horoszkóp

Nem biztos, hogy most hangulatod van az emberekhez, pedig többen is közel akarnak kerülni hozzád. Te azonban kicsit elutasítóan viselkedhetsz, mert most arra van szükséged, hogy önmagadra és a gondolataidra figyelj.

Szerelem: Még ha a belső hangodra figyelsz is, akkor is fontos, hogy teret adj az életedben azoknak, akik a legfontosabbak. Ne zárkózz be teljesen.

Karrier: Mindent mérlegelsz, mielőtt megteszed a következő lépést, mert tudod, hogy csak akkor lesz elég erőd, ha abba az irányba haladsz, ahová igazán szeretnél menni.

Rák heti horoszkóp

Sok apró feladatod van most, de mindent a kezedben tartasz, jól irányítod a dolgokat, és ez elégedettséggel tölt el. Lehet, ahhoz is megjön az önbizalmad, hogy egy nagyobb feladatba fogj.

Szerelem: Ne értékeld alul magadat, és ne érd be kevesebbel, mint amit valójában szeretnél. Olyan valaki mellett lehetsz igazán boldog, aki minden területen felér hozzád.

Karrier: Most elég lehet benned az önbizalom ahhoz, hogy megmutasd, mit tudsz, és nem futamodsz meg az éles helyzetek elől. Ez sokat lendíthet a helyzeteden.

Oroszlán heti horoszkóp

A jövőbeli terveidet szívesen csiszolgatod gondolatban, de miközben felettük merengsz, vedd észre azt is, ha a jelenben lehetőséged adódik arra, hogy tegyél valamit a megvalósításukért.

Szerelem: Nem jó, ha hagyod magad kiszolgáltatni, de nem is kell minden apró hiba mögött rosszindulatot feltételezni. Próbáld megtalálni a középutat.

Karrier: Sokan szeretnék elérni azt, amire te is vágysz, de nem biztos, hogy másban is elég lelkesedés és kitartás van hozzá. Ez lehet a titkos fegyvered, használd is ki.

Szűz heti horoszkóp

Békét és nyugalmat érzel magad körül, és nagyon jól esik az állandó rohanás után egy kicsit kikapcsolni, fellélegezni. Élvezd ki ezeket a békés pillanatokat, próbálj minél több időt tölteni a családod körében.

Szerelem: Teljes köztetek az összhang, és bár a hét közepén adódhat némi nézeteltérés, ezt is gyorsan megoldjátok, és visszatér az idilli állapot.

Karrier: Nem veszed félvállról a munkát, de most fontosabbnak tartod, hogy lazíts egy kicsit, mint hogy ismét 200 százalékot teljesíts.

Mérleg heti horoszkóp

Egy közeli sikered miatt tele vagy önbizalommal, ezért bizakodóan és magabiztosan vágsz neki a hétnek, ami sok új kihívást, meglepetést és kalandot tartogat. Őrizd meg a lendületedet, és akkor a sikerszériád is kitart.

Szerelem: A héten sokkal szorosabbra fonódhat a kapcsolatotok, egy közös élmény hatására. Maradj nyitott és törekedj a minél erősebb kommunikációra.

Karrier: A hét főként a pihenésről szól majd, mert szükséged van egy kis lazításra, de a munkahelyi teljesítményedre sem lesz panasz.

Skorpió heti horoszkóp

Sokat segít a héten, ha bele tudod képzelni magadat mások helyzetébe, és megérted, melyik cselekedetüket mi motiválja. Ez sok konfliktust is megelőzhet.

Szerelem: Az őszinte érzelmek mindig győzedelmeskednek az áskálódás és ármánykodás fölött. Nincs okod az aggodalomra, ha megbízol a kapcsolatotokban.

Karrier: Segíthet elérni a céljaidat, ha másokat is sikerül az ügyed mellé állítanod, ezt azonban csak őszinteséggel és lelkesedéssel érheted el.

Nyilas heti horoszkóp

Az őszinteség a kulcsa mindennek, még akkor is, ha néha úgy látod, hogy csak tovább bonyolítja a már kialakult helyzetet, ha kimondod, amit gondolsz. Hosszú távon azonban ez vezet megoldásra.

Szerelem: Amikor a kezdeti lángolás alábbhagy, egymás támogatásában még mindig elegendő szeretetet találhattok ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedélyt.

Karrier: Minden csak azon múlik most, mennyire keményen dolgozol. Megfoghatod a munka könnyebbik végét is, de az hosszú távon nem hozza el azt a sikert, amire vágysz.

Bak heti horoszkóp

Óvatos vagy, és talán még azokban is félsz megbízni, akikben eddig megtetted. Pedig az ember nem élhet magányosan, valaki előtt fel kell majd nyitnod a szívedet.

Szerelem: Ne siettess semmit, de ne is akadályozd meg a dolgok alakulását. Hagyd, hogy ez a patak a maga medrében folyjon, és ne építs elé gátakat.

Karrier: Lehet, hogy fel kell vállalnod egy konfliktust annak érdekében, hogy a későbbiekben jobb körülmények között dolgozhass. Ne menj túl messzire, de ne is futamodj meg azonnal.

Vízöntő heti horoszkóp

A héten több dolog is visszarepít a múltba, nosztalgikus hangulatba kerülsz, de egyúttal bizonyítani is szeretnél: most már új ember lettél.

Szerelem: Szívesen töltöd az idődet a párod mellett, és a héten arra is alkalmad nyílik, hogy beavasd az életed egészen személyes területeibe. Boldog napokat tölthettek együtt.

Karrier: Nem egyszerű az élet minden területe között egyensúlyozni, és mindenhol megfelelni, de a héten a karriered terén is bizonyítanod kell, hogy új lehetőségek nyíljanak meg előtted.

Halak heti horoszkóp

Minden terved felborulhat, amikor valaki extra feladatokat talál ki neked, pedig már tökéletesen kialakítottad, mire mikor lesz időd. Ne ess pánikba, kicsit talán újra kell gondolnod a dolgokat, de végül mindent elrendezel.

Szerelem: Szeretnéd, ha több időd jutna a romantikára, de nem biztos, hogy a héten ez sikerül. Amikor el tudsz szabadulni, fordíts figyelmet a párodra és az érzelmeidre.

Karrier: Ha egy kritikus helyzetben megőrzöd a hideg véredet, és nem roppansz össze, akkor nem csak magad, de a főnökeid előtt is bizonyíthatsz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást