Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. június 15.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Nem érdemes a múlt fájó sebeit piszkálni, mert ha már gyógyulóban is vannak, könnyen megfertőzhetik a jelenedet is. Hagyd lezárva azt, amin egyszer már sikerült túllépned.

Szerelem: Ez a hét a megtisztulásról, az új érzelmekről és az újrakezdésről szólhat. De vigyázz, a dolgok már változtak, így ez nem egy folytatás, hanem valóban egy másik kezdet lesz.

Karrier: A kudarcaidból tanulhatsz, de nem szabad hagynod, hogy félelmet szüljenek, és átvegyék az irányítást feletted. Okulj belőlük, és lépj tovább.

Bika heti horoszkóp

Igyekszel befejezni valamit, amivel talán másokat szeretnél lenyűgözni, a határidő azonban siettet, és ez feszültté tehet. Tudod, hogy később a dolgoknak már nem lesz olyan nagy hatása, de még mindig jobb kicsit késni, mint fél munkát végezni.

Szerelem: Nem sok időd jut most a romantikára, pedig szeretnél teret adni az érzelmeidnek. Ne felejtsd el a fontossági sorrendet, mert megbánhatod, hogy mire ment el az időd.

Karrier: Itt lehet a nagy alkalom, hogy bizonyíts valamit, te pedig kapva kapsz a lehetőségen. Végre mindenkinek megmutathatod, milyen, amikor igazán formában vagy.

Ikrek heti horoszkóp

A szokásaiddal ellentétben most kicsit óvatosabb vagy, nem akarsz olyan vizekre merészkedni, amelyeken még nem ismered ki magadat. A hét második felére azonban kitapasztalod, mi hogyan működik, és magabiztosan szállsz vissza a játékba.

Szerelem: A párod akkor is melletted áll, amikor bizonytalannak érzed magadat, és olyan meglátásai is lehetnek, amelyek segítenek, hogy ismét egyenesbe kerülj.

Karrier: Kezedben van egy ütőkártya, ám ezt egyelőre nem játszod ki, mert a megfelelő pillanatra vársz. Ne feledd azonban, hogy a sikerhez a kemény munka a legfontosabb belépő.

Rák heti horoszkóp

Olyan kötelezettséget vállalsz, ami elsőre talán nincs tetszésedre, de végül egészen megbarátkozol a dologgal, és az is lehet, hogy végül még élvezni is fogod az új szerepet. Talán azon is elgondolkodsz, hogy új irányt adsz az életednek, és ebbe az irányba nyitsz.

Szerelem: Nagy egyetértésben telik a hét, és a párodnak tetszik az az új oldalad, amivel most megismerkedik. Te is magabiztosabbnak érzed magad, és ez jót tesz a kapcsolatotoknak.

Karrier: Jó hangulatban talál a hét, így minden kihívással megbirkózol, most már csak arra van szükség, hogy ezt a képességedet valahogy pénzre is váltsd.

Oroszlán heti horoszkóp

Titkos kísértések keríthetnek hatalmukba a héten, amelyekről tudod, hogy nemet kellene mondanod rájuk, de mégis elcsábítanak. Időnként nem árt élvezni kicsit az életet, csak arra vigyázz, hogy ne ess túlzásokba.

Szerelem: Mindenféle kísértésre nyitott vagy most, az érzékeid pedig kiélesedtek, így minden érzelmet sokkal intenzívebben fogsz megélni a héten.

Karrier: A munka nem igazán köti le most a figyelmedet, de a kötelességeidet így is el kell látnod. Próbálj kreativitást vinni a feladataidba, akkor jobban haladsz majd.

Szűz heti horoszkóp

Sokat izgulsz a héten, nem csak magadért, hanem egy családtagodért is. A dolgok azonban jól alakulnak, és ez részben annak is köszönhető, hogy te biztos érzelmi hátteret teremtettél a számodra fontos embereknek.

Szerelem: Örülsz, hogy van valaki, akivel megoszthatod a gondolataidat és aki megérti az érzelmeidet. Az összhang most akkor is meglesz közöttetek, amikor egészen kényes kérdésekről lesz szó.

Karrier: Mikor azt hinnéd, hogy végre lazíthatsz egy kicsit, még nagyobb kihívások várnak rád. Elsőre megijedhetsz a feladattól, de végül minden a helyére kerül.

Mérleg heti horoszkóp

Ez a hét tele lesz izgalmakkal, és olyan helyzetekkel, amelyekről korábban nem is gondoltad volna, hogy veled is megtörténhetnek. Remek kalandokban lehet részed, de ne feledd, hogy a többség más emberek jóindulatának köszönhetően jött létre. Légy értük hálás.

Szerelem: A kapcsolatotok egy fontos állomásához érhet, és a dolgok akár komolyabbra is fordulhatnak közöttetek. Még ha ezt nem is mondjátok ki, a tettek helyettetek beszélnek majd.

Karrier: Nagyot ugorhatsz a karrier létrán, ám ehhez előbb bizonyítanod kell. Szerencsére a személyiséged mindenkit lenyűgöz, és remekül kiegészíti majd a tudásodat.

Skorpió heti horoszkóp

Békés hangulatban telik a hét, és te nagyon hálás vagy most ezért a kis csendért. Fordíts figyelmet a megérzéseidre, mert ebben az időszakban különösen fontos jeleket küldhetnek neked.

Szerelem: Ha van olyan dolog, amit meg kell beszélnetek a pároddal, akkor arra ez a hét tökéletesen alkalmas, mert nyugodtan, érzelmi kirohanások nélkül, egymást meghallgatva tehetitek meg.

Karrier: Sajnos a munkád területén éppen arra a szenvedélyességre és lendületre lenne szükség, amihez a héten kicsit fáradtnak érzed magad. Azért próbálkozz, ha egyszer megjön a kedved, elkap majd a lelkesedés.

Nyilas heti horoszkóp

Szeretsz olyannak a közelében lenni, aki fontos a számodra, akiben megbízol, és hogy ezt megteheted, az egész hetedet meghatározza. Jól érzed magad ebben a biztonságban, de ne feledd, hogy még további feladatok várnak rád, nem maradhatsz örökre ebben a nyugalmi helyzetben.

Szerelem: Mindent tökéletesnek érzel, de ez nem jelenti azt, hogy már nem kell tovább dolgoznotok a kapcsolatotokért. Vigyázz, ne téveszd össze a biztonságérzetet az elkényelmesedéssel!

Karrier: Ha sikerül átküzdened magadat néhány olyan kötelességen, amihez nincs különösebben nagy kedved, akkor a dolgok sínre kerülnek, és minden más már sokkal egyszerűbb lesz, megéri kitartani.

Bak heti horoszkóp

Sikerül megőrizned a derűdet, még akkor is, amikor nem minden a terveid szerint alakul, ez pedig átsegít a nehéz helyzeteken, és a környezetedből is elismerést vált ki. Lehet, hogy valakinek éppen ez a pozitív kisugárzás kelti fel a figyelmét.

Szerelem: A pozitív energiák most sok embert a környezetedbe vonzanak, de téged igazán csak egy valaki érdekel. Lehet, hogy olyan, akivel már közös múltatok is van, és esetleg problémák is adódtak már köztetek, de most úgy érzed, ezeket meg tudjátok oldani. Kövesd a szívedet, de légy óvatos!

Karrier: Több váratlan feladatot is meg kell oldanod a héten, talán olyanokat is, amelyekkel nem a te felelősséged lenne foglalkozni. Szerencsére mindig időben kapcsolsz, és megugrod a lécet.

Vízöntő heti horoszkóp

Neked kell most összetartanod a saját dolgaidat, és ez a felelősség időnként fárasztó lehet. Ha a holtpontokon átlendülsz, akkor meg fogod látni a munka eredményét is, és ez segít, hogy folytasd, amit elkezdtél.

Szerelem: A párod közelsége nagy motivációt ad, belőle mindig erőt meríthetsz, ha kezdesz megfáradni. Ha valóban ilyen jó hatással vagytok egymásra, érdemes ezt a kapcsolatot megbecsülni.

Karrier: Izgalmas lehetőséget kaphatsz olyasmivel kapcsolatban, ami azonban talán sokkal nagyobb tapasztalatot követel, mint ami neked van. Ha azonban a kockázat nem túl magas, megéri belevágni, majd útközben belejössz mindenbe.

Halak heti horoszkóp

Úgy érzed, ugyanazokat a köröket futod, és ez kissé kiábrándít, jó lenne már valami újat, valami izgalmasat kipróbálni, ehhez azonban olyan ajtókat is ki kell nyitnod, amiket eddig zárva tartottál.

Szerelem: Talán a kapcsolatodtól is kicsit többet vársz, mint amennyit adni tud, de ha te több energiát fektetsz bele, akkor viszonzásul is többet kapsz majd.

Karrier: Bármilyen nehéz is, most két lábbal a földön kell állnod, mert nem ábrándozásról, hanem komoly pénzkérdésekről lesz szó. Lehet, hogy néhány fájdalmas döntést is meg kell hoznod a héten.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW