Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. június 1.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Megkönnyebbültnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad, mint aki megszabadult egy súlyos tehertől. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy a belső békéd megtalálására koncentrálsz.

Szerelem: A felszín csendes, de a mélyben komoly érzelmeket kell most megemésztened. Hagyj időt magadnak, gondold át a dolgokat, és ne indulatból dönts.

Karrier: Kicsit zsibbadtnak érzed most magad, ha lehetne, inkább pihennél, de erre most még nincs lehetőség. A feladataidat el kell végezned.

Bika heti horoszkóp

Valakiben nagyon bízol, de úgy tűnik, nem teljesíti a vele kapcsolatos elvárásaidat. Adj még neki időt, ha most türelmetlen vagy, azzal csak még nagyobb akadályokat emelsz magad elé.

Szerelem: Az érzelmek most alaposan próbára teszik a türelmet, ami nem a legnagyobb erényed. Vigyázz, hogy ne mondj semmi olyat, amit később megbánnál.

Karrier: A munkádat tekintve nem lehet okod panaszra, de az elért teljesítményeket csakis magadnak köszönheted.

Ikrek heti horoszkóp

Új szelek fújnak, és te nem biztos, hogy jól érzed magadat a megváltozott környezetben. Adj egy esélyt a dolognak, ha nyitott maradsz, lehet, hogy megtalálod a helyedet, amit a korábbinál is jobban fogsz élvezni.

Szerelem: Semmi sem állandó, és bár a közöttetek lévő kapocs talán nem szűnik meg, mégis észben kell tartanod, hogy a túlságosan nagy merevség derékba töri a románcotokat.

Karrier: Tudod, hogy mikor mit kell mondanod, és ezzel akár időt is nyerhetsz, hogy felkészülj egy komolyabb kihívásra. Tartsd magad a terveidhez.

Rák heti horoszkóp

Egy jelre, egy üzenetre vársz, ami meghozza a változást, vagy elindít egy úton, amire most még nem mersz rálépni. A változást azonban csakis te magad idézheted meg.

Szerelem: A múlt emlékei erőt adhatnak ahhoz, hogy kitarts a jelen nehezebb pillanataiban is, főleg, ha hiszel abban, hogy a jövő jót tartogat.

Karrier: Végre van egy kis szusszanásnyi időd, azonban ezt érdemes önmagad fejlesztésére kihasználni, hogy akkor is boldogulj, ha vissza kell térned a rohanásba.

Oroszlán heti horoszkóp

Szeretnéd tartani magadat egy elhatározásodhoz, de úgy tűnik, a környezeted ezt nem segíti elő. Nem érdemes ez ellen tiltakozni, jobban jársz, ha most sodródsz kicsit az árral, és közben kivárod az alkalmas pillanatot, amikor megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Szerelem: Lehet, hogy ez a hét próbára teszi a hitedet, azonban ha nem veszíted el a varázst, megerősödve éledhetnek újjá az érzelmek.

Karrier: Lelkesedéssel veted bele magadat egy feladatba, és ez a főnökeid elismerését is kivívja. Tartsd meg ezt a lendületet, mert hasznodra válhat.

Szűz heti horoszkóp

Feszült és ingerült vagy, mert elcsúszol egy tervvel, és nem szereted kapkodva intézni a dolgokat. Ne aggódj, még így is mindennel idejében végezni fogsz, fölösleges ezért kimeríteni az idegeidet.

Szerelem: Több támogatásra vágynál, a párod azonban, úgy tűnik, a saját dolgaival van elfoglalva. Amikor igazán nagy lesz a szükség, melletted fog teremni.

Karrier: A héten lehetőséged lesz bebizonyítani, hogy az igazán veszélyes helyzetekben is profiként viselkedsz. Ne ijedj meg a lehetőségtől.

Mérleg heti horoszkóp

Sok apró dolog között oszlik meg a figyelmed, és folyton attól félsz, hogy valamiről megfeledkezel. Ne felejtsd el az állandó izgalom mellett az eredményeidet is kiélvezni.

Szerelem: Óvakodj most a hirtelen érzelmi kitörésektől, mert ezek hosszú távú károkat okozhatnak a kapcsolatodban.

Karrier: Jól kezeled a feszült helyzeteket, és ez most meg fog térülni. Egy problémás ügyet úgy oldasz meg, hogy azzal mindenki elismerését kivívod.

Skorpió heti horoszkóp

A nehézségeket most szinte meg sem érzed, mert a jó dolgokra koncentrálsz. Próbáld ezt az életszemléletet olyan sokáig megőrizni, ameddig csak lehet.

Szerelem: Kellemes bizsergést érzel, mintha egy új szerelem kezdetén lennél. Ehhez az érzéshez az is kell, hogy merj bízni a kapcsolatodban, így vigyázz, hogy ne veszítsd el ezt az érzést.

Karrier: Egy ügyes tippet kaphatsz valakitől, amit érdemes lesz megfogadni, de mielőtt nagy változtatásba kezdenél, kérd ki valaki más véleményét is.

Nyilas heti horoszkóp

Érzed, hogy nem azon az úton haladsz, amelyiken szeretnél, de semmi kedved visszalépni a kezdetekhez, és mindent elölről kezdeni. Pedig ha halogatod a dolgot, csak még távolabb visz ez az út a céljaidtól.

Szerelem: A rózsaszín ködben lebegni semmihez sem fogható érzés, de vigyázz, hogy azért észrevedd, ha veszély közeledik.

Karrier: Ideje lépéseket tenned, mert ha nem veszed kezedbe a sorsod irányítását, olyan fordulatot vehet, ami cseppet sem lesz ínyedre.

Bak heti horoszkóp

Tele vagy energiával, és többet is teljesítesz, mint amennyit a környezeted elvár tőled. Te azonban mindezt természetesnek érzed, és nem fáradsz el a feladatoktól.

Szerelem: Kevesen tudják tartani most veled a lépést, mindenből mindent akarsz, és nem biztos, hogy valaki képes ennyi érzelmi energiát fektetni egy kapcsolatba. Légy türelemmel.

Karrier: Bosszant, ha a teljesítményed nem arányos a befektetett munkáddal. Próbálj arra is törekedni, hogy értékeljék, amit csinálsz.

Vízöntő heti horoszkóp

Új utakat keresel, ahol magadnak kell bizonyítanod, és nem biztos, hogy ez elsőre sikerülni fog. Ne add fel rögtön, és ne ítélkezz gyorsan magad fölött. Ami nem jött össze elsőre, majd sikerül másodikra.

Szerelem: Vedd észre, ki az, aki mindig melletted van, és próbáld értékelni azokat a dolgokat, amiket érted tesz. A kapcsolatodba fektetett energia sokszorosan fog visszatérni.

Karrier: Szabad kezet kapsz, és ez azt jelenti, hogy új lehetőségeket teremthetsz magadnak, de ha nem teszel értük, ugyanezeket el is veszítheted. Rajtad áll, mit érsz most el.

Halak heti horoszkóp

Sikerül valaki olyannal beszélgetned egy számodra fontos dologról, aki megnyugtat, és a szavai iránymutatást adnak. Becsüld meg ezt a kivételes lehetőséget.

Szerelem: Nehezen engeded el a múltat, pedig anélkül nem tudod a jövődet úgy formálni, ahogyan te szeretnéd. Nyiss tiszta lapot.

Karrier: Olyan feladatot kapsz, ami igazán testhezálló, és nem csak ügyesen végzed, de örömödet is leled benne. Lehet, hogy keresned kellene a lehetőséget, hogy több ilyet végezhess.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást