Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. július 6.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Jól alakul a hét, noha lesz bőven kihívás előtted, ezeket sikerül megugranod, és csak még több energiát ad a siker. Ha egyszer megízlelted, még többet akarsz belőle.

Szerelem: Ki mondta, hogy a jóból kicsi kell? Alig várod, hogy még többet kaphass belőle, és szerencsére nem is kell olyan sokáig türelmesnek lenned, a boldogság már úton van feléd.

Karrier: Olyan, mintha minden összeesküdött volna ellened, ez azonban téged egy cseppet sem ijeszt meg. Készen állsz, hogy felvedd a harcot, és tökéletesen fogsz teljesíteni ebben a szerepben is.

Bika heti horoszkóp

Nem szeretnéd minden titkodat feltárni valaki előtt, pedig úgy tűnik, az érzelmeid rejtegetése most túl sokba kerülhet. Gondold végig, mit kockáztatsz azzal, ha valóban őszinte vagy, és mérlegelj, mi éri meg az áldozatot.

Szerelem: Magadban kételkedsz igazán, amikor a kapcsolatodban kételkedsz, és a szíved mélyén ezt te is tudod. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod megmérgezze a viszonyotokat.

Karrier: Mindenki tudja, milyen keményen tudsz dolgozni, úgy tűnik, te vagy az egyetlen, akinek még kétségei vannak magával szemben. Többre vagy képes, mint gondolnád.

Ikrek heti horoszkóp

A motiváción múlik most minden, ha találsz valamit, amiből erőt meríthetsz, hogy folytasd a feladataidat, akkor szép sikereket érhetsz el, de nem egyszerű szembenézni az újabb és újabb akadályokkal. Tartsd most magad mellett azokat, akik támogatni tudnak.

Szerelem: A kapcsolatodból most energiát meríthetsz, de nem rejtőzhetsz el benne, hiszen ha ez az egyetlen mentsvárad, nem fog sokáig kitartani.

Karrier: Valaki megpróbálja megfúrni a munkádat, neked pedig fel kell venned a kesztyűt, hogy bebizonyítsd, alaptalanul vádaskodik. Ne aggódj, ha az igazság a te oldaladon áll.

Rák heti horoszkóp

Tovább menni könnyebb, mint az egyenes úton maradni, de nem biztos, hogy ez a taktika a jó irányba visz. Maradj mozgásban, de ha kell, lassíts le, és adj időt magadnak, hogy eldöntsd, hová is tartasz.

Szerelem: Lehet, hogy nem tűnik rögtön annak, de édes meglepetésben lehet részed, ha nem fordulsz sarkon az első gyanús jelre. Adj esélyt a párodnak, hogy bizonyíthasson!

Karrier: Tudod, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, de nem elég, ha ezzel csak te vagy tisztában. Mutasd meg másoknak is, hogy milyen fontos, amivel foglalkozol, akkor az elismerés is megérkezik.

Oroszlán heti horoszkóp

Erős és határozott egyéniség vagy, de a szavak téged is megbánthatnak, főleg, ha a gyengédre tapintanak rá. Ne feledd, nem az a legfontosabb, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja azt!

Szerelem: Kissé elbizonytalanodhatsz önmagadban, és ez a kapcsolatodra is rányomhatja a bélyeget a héten. Aki hibát keres, az talál is, de ha a jó dolgokra koncentrálsz, mindketten boldogabbak lesztek.

Karrier: Nehéz visszaszállni a nyeregbe egy nagyobb kudarc után, de most az a legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy a félelmeid átvegyék az irányítást, és máris térj vissza a küldetésedhez.

Szűz heti horoszkóp

Hiába is szeretnél valamit, ha nem megy, akkor az erőltetéssel csak magadat bántod. Érd be inkább azzal, amit kaptál, és próbáld kihozni belőle a legtöbbet. Ha másként állsz a dolgokhoz, hamarosan sokkal elégedettebb lehetsz.

Szerelem: Nem az a legfontosabb, hogy a környezeted mit gondol, hanem hogy te mit érzel, de néha nem árt meghallgatni valaki olyannak is a véleményét, aki nem rózsaszín szemüvegen keresztül látja a dolgokat. Érdekes tapasztalatot szerezhetsz így.

Karrier: A héten szabadjára engedheted a kreatív energiáidat, olyan kihívások várnak rád, amelyekhez új nézőpontra lesz szükség, ez pedig frissítő hatással lesz rád.

Mérleg heti horoszkóp

A héten olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyekről nincs még korábbi tapasztalatod, így kicsit bizonytalan lehetsz, hogyan kezeld őket. Ha bezárkózol, nem sok sikerrel jársz, de ha nyitott maradsz, végül minden a terv szerint alakul.

Szerelem: Egy új oldaláról ismerheted meg a párodat, és ez csak még közelebb hoz benneteket egymáshoz. A hét második felére már egymás mondatait is befejezitek.

Karrier: Nem egyszerű a sok új feladattal is megbirkózni, miközben a magánéletedben is helyt kell állnod, de a lehetőségek motiválnak, így alig várod, hogy munkához kezdj.

Skorpió heti horoszkóp

A héten az idő lesz a kulcsfogalom, hiszen a sikered és a boldogságod is azon múlik, hogy jól időzíted-e a dolgokat, illetve, hogy időben elvégzed-e a feladataidat. Ne késlekedj, de ne is kapkodj el semmit.

Szerelem: A nagy lépések nagy időt igényelnek, elszalasztani a lehetőségeket éppen olyan káros lehet, mint elébük menni, és túl gyorsan megtenni valamit, amire még nem állsz készen.

Karrier: A jó helyen leszel a jó időben, így elcsíphetsz egy olyan lehetőséget, ami nem csak az energiáidat köti le, de anyagilag is jól jövedelmez.

Nyilas heti horoszkóp

Szeretnéd megvédeni azokat, akik fontosak a számodra, de ez azzal jár, hogy esetleg te is kellemetlen helyzetbe keveredhetsz. Ha összetartotok, és megfontoltan cselekedtek, akkor minden akadályt legyőzhettek.

Szerelem: Most az a legfontosabb, hogy egymást támogassátok, mert kívülről sok negatív erő érhet benneteket. Ha az egymásba vetett bizalmatok nem inog meg, akkor nincs mitől tartanotok.

Karrier: Kisebb konfliktusba keveredhetsz a munkahelyeden, de fontos, hogy ezt a feszültséget ne vidd haza, és ne is reagálj rá nagyobb mértékben, mint amennyire feltétlenül szükséges, akkor gyorsan rendeződik a helyzet.

Bak heti horoszkóp

Sikerül egyben tartanod a dolgokat, de ez most nem elég, hiszen nem egy helyben akarsz maradni, hanem előbbre lépni. Ha azonban nem kell visszafelé haladnod, néha már az is eredménynek számít.

Szerelem: Ne higgy el elsőre mindent, amit hallasz, de azt is tartsd szem előtt, hogy nem mindig az az igazság, amiről azt szeretnéd, hogy igaz legyen. Vond be most a józan eszedet is a szívügyeidbe.

Karrier: Rosszul viseled a feszültséget, de meg kell őrizned a nyugalmadat. Ha a hét problémáit képes vagy nyugodtan kezelni, az a későbbiekben sokat könnyíthet a helyzeteden.

Vízöntő heti horoszkóp

Úgy érzed, egyszerre túl sok dologgal kell foglalkoznod, és egyre nagyobb rajtad a nyomás. Vigyázz, mert ha most elveszíted az önkontrollt, akkor csak még nehezebbé teszed a saját helyzetedet, és még nehezebb lesz helyrehozni a dolgokat.

Szerelem: Nem biztos, hogy a héten minden az elképzeléseid szerint alakul, de visszatekintve ezt nem is fogod bánni. Ezen a héten értékes tapasztalatokat szerezhetsz a szívügyek terén.

Karrier: Ha valaki a héten lehetőséget kínál arra, hogy új területeken bővítsd a tudásodat, akkor arra érdemes igent mondani. Lehet, hogy úgy érzed, e nélkül is sok a dolgod, de ez egy jövedelmező befektetés lehet.

Halak heti horoszkóp

A tűrőképességed határára értél, pedig általában nehéz kimozdítani a nyugalmadból. Most mégis úgy érezheted, hogy vagy teszel egy lépést hátra, és tartasz egy kis szünetet, vagy robbanni fogsz, és akkor mindent rombolsz magad körül.

Szerelem: Még ha a szerelmi életedben nincs is komolyabb konfliktus, az általános feszültség akkor is megterhelheti a kapcsolatodat. Próbáld kívülről szemlélni az eseményeket, az segít, hogy ne bánts meg senkit.

Karrier: Egy fontos helyzetben szinte lebénulsz, pedig olyan feladatról van szó, amit máskor rutinosan oldasz meg. Ne vedd túlságosan magadra a dolgot, hamarosan lehetőséged lesz a javításra.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

2 hozzászólás

 • Avatar
  Zildikó
  2020.09.28., 11:12

  Szept. 9-i horoszkóp???????????????????
  Hát most lebuktatok! Ennyit ér a jóslat!

  Válasz

Írj egy hozzászólást

Bien.hu

FREE
VIEW