Heti horoszkóp

Pozitív történések várnak egyes csillagjegyekre! Heti horoszkóp – 2020. július 27.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg heti horoszkóp

Úgy érzed, mintha egy másik világban ébrednél ma reggel, mert tudod, hogy a lehetőségek, amelyek felnyíltak előtted, komoly változásokat is hozhatnak. Légy óvatos, ma inkább még csak ismerkedj az újdonságokkal, ne ugorj fejest semmibe.

Skorpió heti horoszkóp

Olyan ajtókat feszegetsz, amelyekről talán te magad sem akarod, hogy feltáruljanak. A titkok azonban nem hagynak nyugodni, és mégis a nyomukba eredsz. Lehet, hogy amit megtudsz, elsőre nem tetszik majd, de később rájössz, hogy szükséged volt erre az ismeretre.

Nyilas heti horoszkóp

Komoly elhatározásokra jutsz, és nagy lépésekre szánhatod rá magadat, de jól teszed, ha erről a környezeted véleményét is kikéred, mert egy bölcs, higgadt tanács jól jöhet most, amikor az érzelmeid ilyen erősek, és talán elnyomják a józan ész szavát.

Bak heti horoszkóp

Kicsit megkopik a lendületed, nem olyan tempóban haladsz, mint ahogyan szeretnél, viszont a kis pihenő segít abban, hogy rendszerezd a gondolataidat, és eldöntsd, mi is az, amit szeretnél, így amikor folytatod a munkát, sokkal célorientáltabb leszel.

Vízöntő heti horoszkóp

Sok régi emlék találhat meg a mai napon, és el kell fogadnod, hogy ezeknek helyet kell találnod a mostani életedben is. Ma megláthatod, milyen nagy utat tettél meg, de azt is, milyen hosszú áll még előtted.

Halak heti horoszkóp

Lehet, hogy ma olyasmiket is meg kell tenned, amiket nem szeretnél, azért, hogy megkapd azt, amit igazán akarsz. Mérlegelned kell, hogy mi mekkora áldozatot ér meg, és olyan döntést hozni, amit szívből el tudsz fogadni.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást