Heti horoszkóp

Pozitív történések várnak egyes csillagjegyekre! Heti horoszkóp – 2020. július 27.

Pozitív történések várnak egyes csillagjegyekre! Heti horoszkóp – 2020. július 27.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Alaposan meg kell most szervezned a napjaidat, ha nem szeretnéd, hogy a teendőid hullámai összecsapjanak a fejed felett. Ha képes vagy összeszedett maradni, akkor viszont sok mindent elintézhetsz ezen a héten.

Szerelem: Nagy meglepetéseket tartogathat ez a hét a szerelmi életed terén, nem várt, de örömteli változások vannak a levegőben.

Karrier: Elég nagy most rajtad a nyomás, és úgy érezheted, te vagy az utolsó, aki még a kezében tartja a dolgokat. Próbáld ne túlaggódni magadat.

Bika heti horoszkóp

Jó kedvvel, lendületesen kezded a hetet, szinte ég a kezed alatt a munka, téged pedig elégedettséggel tölt el, ahogyan látod, hogy haladsz. Lehet, hogy ma valaki másnak is be kell egy kicsit segítened, de ez szerencsére nem okoz gondot.

Ikrek heti horoszkóp

Valaki szívességet kér tőled, és bár nincs sok szabadidőd, igent mondasz, mert nagyon szeretnéd kivívni az elismerését. Vigyázz, hogy mindez ne menjen a korábban elvállalt kötelezettségeid rovására!

Rák heti horoszkóp

Kicsit döcögve indul a hét, nem találod a helyedet és feszült is lehetsz egy feladat miatt, hamarosan azonban rájössz, hogy könnyebben veszed az akadályokat, mint hitted, és ez elég lendületet ad ahhoz, hogy mégis lendületesen indítsd a teendőidet.

Oroszlán heti horoszkóp

Ha valakit érvekkel nem lehet meggyőzni, akkor az érzelmeire kell hatnod, és szerencsére ebben jó vagy, hiszen karizmatikus személyiségeddel bárkit le tudsz nyűgözni. A dolgok ma úgy alakulnak, ahogy azt te szeretnéd.

Szűz heti horoszkóp

Jó érzéssel tölt el valakinek a közelsége, a tudat, hogy van melletted egy társ, megnyugtatóan hat, és szeretnéd kiélvezni ezeket a pillanatokat. A szerelmes hangulatban még a mindennapi tevékenységeket is jobb kedvvel végzed.

A többi csillagjegy is érdekel? Ide kattintva elolvashatod >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást