Heti horoszkóp

Ezen a héten sok minden eldőlhet: heti horoszkóp – 2020. július 20.

Ezen a héten sok minden eldőlhet: heti horoszkóp – 2020. július 20.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Gondold meg, mit kívánsz, mert amikor a vágyaid valósággá válnak, könnyen lehet, hogy ráébredsz, nem ilyen jövőt képzeltél el magadnak. Ne az elérhetetlent hajszold, mert a jelen is tartogat örömöket.

Szerelem: Mielőtt mindent a feje tetejére fordítanál, nézz őszintén magadba, és gondold át, mi az, amire valóban vágysz, mert később talán már nem lesz visszaút.

Karrier: Ügyesen oldasz meg egy nehéz feladatot, de ezt talán nem úgy ismerik el, ahogyan szeretnéd. Légy türelemmel, hamarosan a visszajelzés is megérkezik.

Bika heti horoszkóp

Most még neked is nehéz motiváltnak maradnod, mert úgy tűnhet, minden körülmény összeesküdött ellened, és meddő harcot fojtatsz. Pedig a megoldás az orrod előtt hever, csak meg kell találnod – egyszerűbb lesz, mint hinnéd.

Szerelem: Az őszinteség fontos, de nem kell mindig mindent kimondani, ami elsőre az eszedbe jut. Várd meg, amíg biztos leszel az érzelmeidben.

Karrier: Gondold át, hogy tényleg ennyire fontos számodra valami, mint amennyire aggódsz miatta, vagy csak a környezetednek akarsz bizonyítani. Semmi nem ér annyit, hogy rámenjenek az idegeid.

Ikrek heti horoszkóp

Sikerül elkapnod a megfelelő ritmust, és ez egész héten mozgásban tart, olyan dolgoknak is a végére érsz, amiket már régóta halogattál. A hét végére a hatékonyság jutalma is meglesz.

Szerelem: Kedvez most az idő, hogy átgondold a szerelmi életedet, és őszintén értékeld az érzéseidet. A hét közepén mindenképpen találj időt a kapcsolatod ápolására.

Karrier: A teljesítményedre nem lehet panasz, egyedül arra kell figyelned, hogy a megfelelő irányba haladj, és a megfelelő feladatokat helyezd előtérbe.

Rák heti horoszkóp

Kicsit kimerültnek érezheted magadat a héten, de annyi most a teendőd, hogy nincs is időd ezen gondolkodni. Miközben egyik feladatot a másik után tudod le, valakit a környezetedben teljesen lenyűgöz, hogy milyen sokoldalú vagy.

Szerelem: Minden érzelem egyszerre zuhan most a nyakadba, éppen akkor, amikor egy nagy változás közepén vagy. Lehet, hogy ez a hét vízválasztó lesz egy kapcsolatod szempontjából.

Karrier: Most elsősorban magadra és a terveidre fókuszálsz a karrieredet illetően, és megpróbálod kitalálni, mi a következő lépés, ami a vágyaid megvalósítása felé vezet.

Oroszlán heti horoszkóp

Egy régóta tartó munkafolyamat zárulhat le, és most már csak a fogadtatáson múlik, hogy mi lesz a sorsod. Hamarosan kiderül, hogy mindez megérte-e a befektetett energiát.

Szerelem: Nem sok időd marad most az érzelmeid bogozására, de az így is egyértelmű, hogy valami elkezdett kialakulni benned. Ne fojtsd el az érzést, várd meg, hogy mi fejlődik ki belőle.

Karrier: Te most minden tőled telhetőt megtettél, a következő lépés nem a tiéd. Légy türelmes, bármilyen nehéz is ez most, ha sürgeted a dolgokat, azzal sok mindent elronthatsz.

Szűz heti horoszkóp

Nagyon rád férne már a pihenés, de mielőtt lazítani kezdenél, még minden problémát el akarsz simítani, hogy később ne kelljen ezek miatt aggódnod. Ebből még sok gond származhat, hiszen a tökéletesnél kevesebbel te soha nem éred be.

Szerelem: Próbálj kevesebbet görcsölni, ha lazábban veszed a dolgokat, a kapcsolatod is könnyedebb lesz, és ezzel sok vitát előzhetsz meg.

Karrier: Ha nagyon fáradtnak érzed magadat, akkor a fontos döntéseket már halaszd a pihenőd utánra, mert lehet, hogy most nem lennél képes azt a teljesítményt nyújtani, amit magadtól elvársz.

Mérleg heti horoszkóp

A héten sok minden dőlhet el, ami meghatározza a közeljövő eseményeit, de akárhogyan alakulnak is a dolgok, úgy érzed, készen állsz kezelni őket. Most, hogy megtaláltad az egyensúlyt, nem létezik számodra megoldhatatlan feladat.

Szerelem: Erősebbnek érzed a kapcsolatodat, mint valaha, noha szeretnéd, ha a párod is jobban kimutatná az érzéseit. A hét közepén erre is alkalom adódhat.

Karrier: Valami kibillentett a megszokott kerékvágásból, de minél gyorsabban visszakerülsz oda, annál hamarabb leszel úrrá az eseményeken.

Skorpió heti horoszkóp

Egy régi barát felbukkanása határozhatja meg a hetet, a találkozás események láncolatát indíthatja el, és néhány elfeledettnek hitt emlék is feltámad benned. Lehet, hogy a jelen egy problémájának megoldásához most éppen erre vagy szükséged.

Szerelem: A tiltott gyümölcs mindig édesebb, főleg akkor, ha nem csak a szenvedély hajt, hanem valódi érzelmek fűtenek. Most éppen egy ilyen értékes kapcsolatra van szükséged.

Karrier: Úgy érzed, újra és újra ugyanabba a problémába ütközöl, és ez elveheti a kedvedet. Lehet, hogy itt az ideje segítséget kérned ahhoz, hogy végre túllépj ezen a kátyún.

Nyilas heti horoszkóp

Olyan, mintha megrekedt volna az idő, pedig te érzed, hogy nagyon is itt lenne az ideje a változásnak. Ne csak várj, menj elébe az eseményeknek, minél hamarabb megteszed a szükséges lépéseket, annál jobb lesz.

Szerelem: Ne akarj olyasvalamiben hinni, amiről te is tudod, hogy nem igaz. Emlékeztesd magadat arra, hogy mi az, amit érdemelsz, és ne érd be ennél kevesebbel.

Karrier: Egy fontos telefonhívás mozdíthatja előre a karrieredet, de csak akkor, ha megragadod az alkalmat, és minden energiát a felkínálkozó lehetőségbe fektetsz.

Bak heti horoszkóp

Nehéz feladatokat kell megoldanod a héten, amelyek kulcsát nehéz döntések adják. Lehet, hogy néhányszor mélyponton érzed majd magadat, de ez is csak egy olyan helyzet, amelyből megerősödve emelkedhetsz ki.

Szerelem: Mielőtt mások érzéseit kérnéd számon, először a sajátjaidat kell tisztába tenned. Ha te sem tudod, mit szeretnél, nem találod meg a boldogságot.

Karrier: A kitartó munkádat és a nagy teherbírásodat most végre mások is elismerik. A felhajtást talán nem szereted magad körül, de az anyagi javulás jól fog jönni.

Vízöntő heti horoszkóp

Néha csak arra van szükséged, hogy tudd, egy út elérhető a számodra, de nem feltétlenül akarsz rá is lépni. Mindenképpen mérlegeld azonban, mennyi energiát érdemes a feltárásába fektetni, ha utána nem akarod használni.

Szerelem: A kapcsolatodban minden idillikusan alakul, a hét közepének eseményei pedig még jobban megerősíthetik a viszonyotokat, de csak akkor, ha te is időt szánsz a szerelem ápolására.

Karrier: Most nem szabad engedned, hogy a dolgok kicsússzanak a kezeid közül, mert már közel kerültél a céljaid eléréséhez. Maradj nyeregben, akkor a jutalom sem marad el.

Halak heti horoszkóp

Nincs más hátra, mint szembenézni a régi félelmeiddel, mert tudod, hogy most már nem kerülgetheted tovább őket. A céljaidhoz most már csak egyetlen út vezet, és azon szembe kell nézned a múltad démonaival.

Szerelem: Ne téveszd össze a tapasztalatot a rossz beidegződésekkel. A múlt eseményeiből leszűrheted a tanulságot, de ne hagyd, hogy ennek túl nagy hatása legyen a jövődre nézve.

Karrier: A konfliktust néha nem lehet kikerülni, de ha nem keresed a bajt, csak szeretnéd megkapni azt, ami kijár neked, akkor nem árt, ha van bátorságod szükség esetén a sarkadra állni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást