Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. július 13.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Tölts annyi időt a szabadban, amennyit csak tudsz, mert most különösen nagy szükséged van arra, hogy feltöltődj napfénnyel és friss levegővel. A természetben megpihenve néhány régóta nyugtalanító kérdésre is megtalálod a választ.

Szerelem: Ha elbizonytalanodsz, térj vissza az alapokhoz, gondold át, mi a legfontosabb számodra egy kapcsolatban, és ez vezesse a döntéseidet.

Karrier: Abba az irányba haladj, ahol kisebb az ellenállás. Ott talál meg a siker, ahol igazán elemedben érzed magad.

Bika heti horoszkóp

Fordíts különösen nagy figyelmet a közvetlen környezetedre, mert valami fontos van készülőben, és neked készen kell állnod a válaszaiddal, amikor a változás bekövetkezik.

Szerelem: Az őszinteség lesz a kulcskérdés a héten, hiszen több nehéz helyzettel is szembe kell néznetek. Ha ezt még titkokkal is nehezítitek, nem lesz könnyű végig járni ezt az utat.

Karrier: Egy munkával kapcsolatos utazás váratlan fordulatokat, ugyanakkor kellemes meglepetéseket is tartogathat. Az éles helyzetekben a legjobb formádat hozod majd.

Ikrek heti horoszkóp

Nincs olyan rózsa, aminek ne lenne tövise, még a legszebb, legboldogabb pillanatokban is számolnod kell azzal, hogy lesz olyasmi, ami nem az elképzeléseid szerint alakul. Ha nem hagyod, hogy ez rányomja a bélyegét a hangulatodra, akkor meg tudod élni a szép élményeket.

Szerelem: Ne erőltess most semmi, hagyd, hogy a dolgok a maguk medrében haladjanak. Talán nem könnyű türelmesnek lenni, és kivárni, de ez a saját malmodra hajtja a vizet.

Karrier: A héten kedvező lehetőség kínálkozik, hogy megoldd a pénzügyi gondjaidat, de nem biztos, hogy ezt úgy sikerül megragadnod, ahogyan szeretnéd. Ne aggódj, még semmi sincs veszve, az alkalom visszatér.

Rák heti horoszkóp

Úgy érzed, kifutsz az időből, pedig még semmivel sem vagy elkésve. Lehet, hogy úgy érzed, hamarosan lenyugszik a napod, de minden estét egy újabb reggel követ, újabb lehetőségekkel.

Szerelem: Néhány fontos döntést kell meghoznod a héten, és az is lehet, hogy a sarkadra kell állnod, hogy érvényesítsd az akaratodat, de a végső megoldást a kompromisszum keresése jelentheti.

Karrier: Lehet, hogy némi plusz munkát is el kell most vállalnod azért, hogy kicsit rendezd az anyagi helyzetedet. Ha lehetőség adódik erre, ragadd meg, még az is lehet, hogy hosszabb távon is kamatoztatható kapcsolatokat szerzel vele.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. február 24.

Oroszlán heti horoszkóp

Nem érdemes a kelleténél nagyobb figyelmet fordítani arra, amit a madarak csiripelnek, mert ha valakinek igazán fontos elintéznie valója van veled, az a szemedbe fogja mondani a dolgokat. Minden más csak pletyka, amit ennek megfelelően kell kezelned.

Szerelem: Izgalmas fordulatokat tartogathat ez a hét, és lehet, hogy a lehetőségek elsőre talán meg is ijesztenek. Azonban, ha már feltártál egy ajtót, érdemes be is lesni rajta.

Karrier: ne félj kipróbálni az új dolgokat, mert ami elsőre bonyolultnak tűnik, az megkönnyítheti a munkádat. Ne várd, hogy mások avassanak be, menj elébe a lehetőségeknek.

Szűz heti horoszkóp

Egyre inkább nehezedre esik fenntartani valamit, amit pedig rajtad kívül már senki nem tud egyben tartani. Gondold végig, mik a lehetőségeid, és hogy neked szükséged van-e még erre a helyzetre, vagy neked is ideje lenne tovább lépni.

Szerelem: Egyetlen rossz szó is komoly konfliktushoz vezethet, ha a rossz pillanatban hangzik el. A problémákat megbeszélhetitek, de a feloldozást magadban kell elrendezned.

Karrier: Bízz a megérzéseidben, mindegy, ki mit mond, főleg, ha olyan helyzettel van dolgod, amit korábban már többször is megoldottál. Tudod, mit kell tenned, csak a saját bátortalanságod állhat az utadba.

Mérleg heti horoszkóp

A héten több dolog is nagy figyelmet igényelne, de valami mindig eltereli a gondolataidat. Jobb, ha utána jársz a dolognak, ahelyett, hogy megpróbálnád elnyomni, így végre a fontosabb dolgokkal foglalkozhatsz.

Szerelem: Bár az érzelmeid erősek, nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatod abba az irányba tart, amerre szeretnéd. Ha kételyeid vannak, beszéljétek meg, mit vártok a másiktól.

Karrier: Végre sikerül egy kicsit lazítanod, kiszabadulnod a mókuskerékből, és ez segít, hogy feltöltődj energiával, egyúttal a kiégéstől is megóv.

Skorpió heti horoszkóp

Nagy szükséged van most a társaságra, akkor vagy elemedben, ha van kivel megosztanod a gondolataidat. Fontos azonban, hogy akkor is megtaláld a békédet, amikor egymagad vagy.

Szerelem: Gondold át, nem azért van-e szükséged az állandó társaságra, hogy eltereld a figyelmedet valami fontosabbról. Nem mindegy, hogy az érdeklődésed a másiknak szól, vagy csak egy pótcselekvés.

Karrier: A munkádba is szívesen temetkezel most bele, megnyugvást találsz abban, ahogy a dolgokat el tudod rendezni. Használd ki ezt az időt a karriered építésére.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. január 20.

Nyilas heti horoszkóp

Nyugtalanít, hogy sok teendőd van, és úgy érzed, a környezeted nem adja meg azt a támogatást, amire szükséged lenne. Úgy tűnik, most magadat kell kisegítened a bajból.

Szerelem: A nyugodt, kiegyensúlyozottabb időszakot most néhány nehézség követi, de semmi olyasmi, amit ne tudnátok megoldani. A lényeg, hogy ne hozzatok elhamarkodott döntéseket.

Karrier: Tedd azt, amit meg kell tenned ahhoz, hogy úgy alakítsd a karrieredet és a pénzügyeidet, ahogyan arra szükséged van. Lehet, hogy a héten a munka bizonyos dolgokat háttérbe szorít, de most erre lesz szükséged.

Bak heti horoszkóp

Nem szereted a versenyhelyzeteket, de lehet, hogy most nem kerülheted el, hogy megmérkőzz valakivel. Ha belelendülsz, és ha elég fontos számodra a cél, jól szerepelhetsz.

Szerelem: A szerelem az a terület, ahol nem kell birokra kelned senkivel. Ha elég erősek az érzelmek, akkor nem kell másokat legyőznöd, ha pedig nem azok, akkor talán nem is érné meg a fáradtságot.

Karrier: Jól végzed a feladatodat, de mindez nem sokat ér, ha valaki helyetted aratja le a babérokat. Állj az élvonalba, és vállald a felelősséggel együtt a sikereket is.

Vízöntő heti horoszkóp

Miközben a hosszú távú terveidért dolgozol, nem árt a jelenre is gondolni, mert nem biztos, hogy mindenki elég türelmes lesz, és kivárja, míg az elvetett magok kihajtanak. Arra is figyelj, hogy megtartsd azt, amit már elértél.

Szerelem: Még ha a kapcsolatod biztos lábakon is áll, akkor sem árt újra és újra megerősíteni a másikat az érzelmeidről. Ez téged is jó érzéssel fog eltölteni.

Karrier: Türelmesnek kell lenned, még akkor is, ha úgy érzed, már régóta kijárna neked a siker. Még egy kicsit dolgoznod kell az ügyért, de már a jó nyomon haladsz.

Halak heti horoszkóp

A dolgok talán nem az elképzeléseid szerint alakulnak, de szerencsére mestere vagy annak, hogy a legrosszabb helyzetekből is kihozd a legjobbat. Az alkalmazkodó képességedre most nagy szükséged lesz.

Szerelem: Képes vagy másokat is jó kedvre deríteni a legnehezebb helyzetekben is, és ez megerősíthet valakit az irántad érzett érzelmeiben.

Karrier: Rendezned kell a gondolataidat, mert csak így tudod érvényesíteni az akaratodat. Haladj a célod felé, és ne hagyd, hogy bármi is eltérítsen az utadtól.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK