Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. január 6.

Heti horoszkóp – 2020. január 6.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Sűrűsödnek a dolgaid, és már rögtön az év elején úgy érezheted, hogy nem bírod a tempót. Ha rendszerezed a napodat, a hét második fele már nyugodtabban telhet.

Szerelem: Nem sok időt jut most az érzelmi életedre, pedig szívesebben törődnél ezzel, mint a munkával. Türelem, a párod meg fog várni téged!

Karrier: Egy váratlan probléma megoldását rád bízzák, de te úgy érzed, segítség nélkül nem boldogulsz. Vigyázz, mert a főnököd figyeli, hogyan reagálsz!

Bika heti horoszkóp

Elégedett vagy, mert tartod magadat a szilveszteri fogadalmaidhoz, bár a hét második felében kísértésbe eshetsz. Próbálj olyan döntést hozni, amit nem a pillanat heve motivál, hanem hosszú távon is jó lesz neked.

Szerelem: Ne fordíts hátat annak, aki a nehezebb pillanataidban is melletted volt! A héten adódhatnak konfliktusok, de ezeket együtt meg tudjátok oldani.

Karrier: Jól érzed magad a munkahelyeden, mert sikeres lesz a heted. Vigyázz, hogy ne válj túl elbizakodottá!

Ikrek heti horoszkóp

A hét elején rossz híreket kapsz, ami több napra elszomoríthat. Ne hagyd, hogy valami olyan gondolat vegye át az irányítást az életed fölött, ami negatív energiákat vonzz.

Szerelem: Fordíts a héten több figyelmet a partneredre, mert bár talán nem mondja, szüksége lehet rá. Valami csalódást okozhat, de az érzés olyan gyorsan el is múlik, ahogyan jött.

Karrier: Nem fogsz a héten unatkozni, de lelkesedésednek és munkatempódnak hála minden feladattal megbirkózol. A hét végére viszont alaposan kimerülsz.

Rák heti horoszkóp

Ne higgy el mindent, amit a héten hallasz, még akkor sem, ha jó volna, ha igaz lenne. Valaki, aki ígéretet tesz neked, hamarosan meggondolhatja magát.

Szerelem: Kisebb csalódások érhetnek a héten, de ha nem lelkesülsz túl korán bizonytalan dolgokért, megkímélheted magadat.

Karrier: Valaki a tanácsodat kéri, te pedig szívesen segítesz, de az illető végül mégsem hallgat rád. Hagyd rá, mindenki a maga kárán tanul!

Oroszlán heti horoszkóp

Próbálj meg a héten az aktuális feladataidra koncentrálni, és ne a jövő miatt aggódni, mert az semmit nem old meg. A mostani problémáid azonban elharapódzhatnak, ha nem törődsz velük.

Szerelem: Bízz meg jobban a partneredben, akkor is, ha nem fordítja minden idejét arra, hogy az érzéseit bizonygassa. Többet érez irántad, mint gondolnád!

Karrier: Ne halogass semmit, a héten végezz el minden feladatot, amit rád bíznak, mert ha most figyelmetlen vagy hanyag vagy, az a hét második felére kétszeres károkat okozhat.

Szűz heti horoszkóp

Úgy tűnik, végre elcsitulnak azok a dolgok körülötted, amik az utóbbi időkben aggasztottak, de a héten találsz új problémákat. Nem neked kell megoldani a világ baját, élvezd inkább egy kicsit a nyugalmat!

Szerelem: Egy közös program romantikus hangulatba hozhat mindkettőtöket, ha pedig egyedülálló vagy, a hét közepén találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja a szíved, de a következő lépésre még várnotok kell.

Karrier: A héten még nem indul be az igazi hajtás, de a holt időt érdemes lesz kihasználni arra, hogy előre dolgozz. Ezért később még hálás leszel magadnak.

Mérleg heti horoszkóp

Válaszút elé érkezel, és bár tudod, melyik lenne a helyes döntés, nehezen veszed rá magad az indulásra. Ne várj valaki olyanra, aki nem hajlandó lépéseket tenni érted.

Szerelem: Sokan lehetnek most körülötted, de a te szíved valaki olyanhoz húz, aki nem lehet a tiéd. Engedd el, és hagyd magadnak, hogy végre boldog legyél – ez néha csak elhatározás kérdése.

Karrier: Kicsit el vagy úszva a dolgaiddal, és még egy váratlan feladatot is kapsz, ám ennek megoldása nagyobb sikerélménnyel fog eltölteni, mint hinnéd.

Skorpió heti horoszkóp

A hét egy váratlan utazást hozhat, ami tapasztalat szempontjából kedvező, de rugalmasságot igényel a család minden tagjától. A változások néha ijesztőek, de elengedhetetlenek az előrelépéshez.

Szerelem: A héten egy komoly beszélgetésre kerülhet sor, és kiderülhet, hogy a párodat régóta bántja valami, amiről nem is tudtál. Légy vele türelmes, és ha kell, ismerd fel, hogy hibáztál.

Karrier: A héten pénzügyi fellendülés várható, ami ha nem is oldja meg minden gondodat, egy időre megkönnyebbülést hozhat, ez alatt pedig sikerülhet összeszedned magad.

Nyilas heti horoszkóp

Sikerül lezárnod egy olyan kérdést, ami régóta nem hagyott nyugodni. Lehet, hogy a döntés most még fájdalmas, de idővel megnyugvást hozhat, ha tartod magad az elhatározásodhoz. Kivételesen ne a szívedre, hanem az eszedre hallgass.

Szerelem: Ami most még fájdalmas lépésnek tűnhet, az az elkövetkező boldogsághoz vezető út eleje lehet. Tartsd magad a döntésedhez!

Karrier: Új kihívások várnak most rád, melyek elsőre ijesztőnek tűnhetnek, de ha határozott vagy, képes leszel a teljesítésükre.

Bak heti horoszkóp

Valaki a környezetedben nem őszinte veled, és ebből még gondjaid adódhatnak. Légy óvatos, de ne veszítsd el a bizalmadat az emberekben, mert olyat is megbánthatsz, aki őszintén segíteni akar.

Szerelem: A hét második fele forró flörtöket tartogathat az egyedülállóaknak, egy hétvégi kalandból pedig akár több is lehet, mint múló szeszély.

Karrier: Anyagi helyzeted javítása érdekében plusz feladatokat vállalsz, de vigyázz, mert ha túlterheled magadat, két szék közül a pad alá eshetsz.

Vízöntő heti horoszkóp

A hetet csendes elmélkedéssel töltöd, és végre sikerül tisztán látnod egy olyan kérdést, ami az elmúlt időszakban foglalkoztatott. Ha rosszul döntöttél, most még nem késő visszafordítani mindent, de ne feledd, hogy ezzel mások életére is hatással leszel.

Szerelem: Ne várj olyan érzésre, amit a filmekben látsz. A szerelemnek sok arca van, és rád most olyan találhat, amit kevesen értenek meg, de annál értékesebb és igazibb.

Karrier: A munka terén tele vagy energiával és lelkesedéssel, és alig várod, hogy az új feladatokba vesd magad. Tudasd a főnököddel is, hogy bármiben számíthat rád.

Halak heti horoszkóp

Kicsit erőtlennek érzed magad a hét első felében, mintha betegség kerülgetne, de ezt az érzést néhány nap alatt kihevered. Fordíts különös figyelmet a héten a megérzéseidre.

Szerelem: Bár a felszínen minden rendben, mélyen benned erős érzelmek forrnak. Engedd őket a felszínre, de ne hagyd, hogy kirobbanjanak.

Karrier: Nehezen találod a helyedet a munkában, és egy konfliktus is tovább bonyolíthatja a helyzetet. Próbálj felül emelkedni a személyes ellentéteket, és profin kezelni a helyzetet.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást