Heti horoszkóp – 2020. január 27.

Heti horoszkóp – 2020. január 27.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp – 2020. január 27.

Kos heti horoszkóp

A visszalépés egyszerűbb útnak tűnik, de ha meghátrálsz, az eredménnyel sem leszel majd elégedett. Haladj tovább azon az úton, amit kijelöltél magadnak, akkor is, ha a héten valami elbizonytalaníthat a terveidben.

Szerelem: Engedd el a múltat és ne rágódj valamin, amit már nem hozhatsz vissza. Ha előre nézel, meglátod, hogy a jövő szebbet tartogat.

Karrier: Nehéz úgy a munkára koncentrálni, hogy az érzelmeid elvonják az energiáidat. Viselkedj profiként és ne hagyd, hogy a pillanatnyi gyengeségnek hosszú távú hatása legyen.

Bika heti horoszkóp

A héten a féltékenység mardoshat, legyen szó szerelemről vagy szakmai sikerekről. Ha átengeded a döntést az indulataidnak, nem teszel majd okos lépéseket. Ne engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak, szerezz vissza a kontrollt önmagad felett!

Szerelem: Ne láss rémeket ott is, ahol valójában nincsenek. Egy apró bosszúságnak nagyobb lehet a füstje, mint a lángja, de ha felfújod, azzal felszítod a tüzet.

Karrier: Ha valaki jobb nálad valamiben, a legrosszabb, amit tehetsz, ha bosszankodni kezdesz. Ragadd meg inkább a lehetőséget, hogy tovább fejleszd magad, tanulj tőle valamit!

Ikrek heti horoszkóp

Tele vagy tervekkel, és az energiád is megvan a megvalósításhoz, csak még azt nem tudod pontosan, hogyan fogj hozzá a dologhoz. Mielőtt döntesz, gondold át, hogy a tetteid nem lesznek-e negatív hatással valakire, akit szeretsz, miközben téged csak a jó szándék vezérel.

Szerelem: Kreativitásodat a szerelemben és a romantikában éled most ki, így ha kapcsolatban élsz, lenyűgözheted a párodat. Egyedülállóként viszont most kissé frusztráltnak érezheted magadat.

Karrier: Egyelőre ne beszélj senkinek a terveidről, mert könnyen lehet, hogy akkor valaki megelőz, vagy keresztülhúzza a számításaidat.

Rák heti horoszkóp

Valaki a könnyen szerzett siker ígéretével csábítgat, de ehhez olyasmit kellene tenned, amire nem visz rá a lélek. Nem tudod elképzelni, hogy más kárán szerezz előnyt magadnak, és jobban is teszed, ha távol maradsz a sötét oldaltól.

Szerelem: Ha kétségeid vannak a pároddal kapcsolatban, az aggodalmad most megalapozott lehet. Ne hozz hirtelen döntéseket, de ne is hagyd, hogy az érzelmeid elvakítsanak és ne vedd észre a nyilvánvalót.

Karrier: Egy olyan mérföldkő van mögötted, amivel sok dolog egyszerűbbé válik, de még nincs itt az idő hátradőlni. Folytasd a terveid megvalósítását!

Oroszlán heti horoszkóp

Egy egészen új lehetőséget ízlelgetsz, de még nem tudod, belevesd-e magadat a változásba. Ne felejtsd el, hogy ami kívülről csábítónak tűnik, belülről talán ugyanazokat a problémákat őrzi, amelyekkel most is szembe kell nézned.

Szerelem: A tiltott gyümölcs csábító, de ami kívül piros, belül még lehet romlott. Ne a külső alapján ítélj, mert csalatkozhatsz a héten!

Karrier: Mielőtt elégedetlenkedsz, a héten mindenképpen gondold végig, nem te vagy-e az, akinek több energiát kellene fektetnie valamibe. A kemény munka most megtérülhet.

Szűz heti horoszkóp

Néha nem ahhoz kell erősnek lennünk, hogy megtartsunk valamit, hanem ahhoz, hogy elengedjük.

Nem szereted feladni a dolgokat, de most nem is erről van szó, hanem arról, hogy ne fektess energiát olyasmibe, ami soha nem fog megtérülni.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, egy konfliktus kimenetele ezen a héten vízválasztó lehet, ha viszont egyedülálló vagy, a hét második felében számíthatsz izgalmas randevúra.

Karrier: Ne vállald túl magadat a héten, mert az igyekezetedet most nem fogják értékelni, te viszont értékes időt és energiát veszíthetsz, amire máshol lenne szükséged.

Mérleg heti horoszkóp

Mikor már azt hitted, lezártál egy érzelmi kérdést, a semmiből hevesebben tör rád, mint valaha. Ezúttal azonban képes leszel átvenni az irányítást, és a bölcsebb utat választod. Lehet, hogy ez hosszabb és nehezebb lesz, de ahhoz az eredményhez vezet, amire igazán vágysz.

Szerelem: Ha nem tudsz dönteni két ember között, akkor valószínűleg egyik sem az igazi. Az ilyen helyzetből jobb mielőbb kilépni, mert mindenki csak sérülni fog benne.

Karrier: Izgalmas feladatot kaphatsz, melynek megoldása kissé megijeszt, de képes leszel kezelni a helyzetet, és ez elégedettséggel tölt el.

Skorpió heti horoszkóp

Miközben a válaszokat keresed, valaki olyannal találkozhatsz, aki már megjárta azt az utat, amelyen most te haladsz. Hallgasd meg a tanácsait, de ne feledd, hogy mindenkinek a maga módszerével kell megtalálnia a boldogságát.

Szerelem: Nagyobb szükséged lenne most az intimitásra, mint bármikor, de ne engedj a kísértésnek, és ne rohanj valaki olyan karjaiba, akiben később csalódhatsz.

Karrier: Olyan feladatot kaphatsz, amit egyszerűen, de felületesen, vagy tisztességesen, de csak nagy munka árán lehet elvégezni. Hallgass a lelkiismeretedre!

Nyilas heti horoszkóp

Érzelmileg nehéz hét vár rád, úgy érezheted, hogy valaki, akiben megbíztál, elárult, vagy hamis illúziókkal kecsegtetett. Az érzelmek sajnos csak a legritkább esetben egyszerűek, ha el is válnak útjaitok, ne haraggal a szívedben távozz.

Szerelem: Egy frissen bontakozó érzelem váratlan fordulatot vehet, és az is lehet, hogy egy harmadik személy is belép a képbe. Vagy minden komolyra fordul, vagy a kapcsolat azelőtt elhal, hogy szárba szökkenne.

Karrier: Kicsit elhanyagoltad mostanában néhány kötelességedet, és emiatt gyötör a bűntudat. Vedd vissza az irányítást, és hamarosan helyre rázódnak a dolgok.

Bak heti horoszkóp

Aki magasan hordja az orrát, az könnyen elbukhat egy olyan akadályban, amit nem vett észre. Ne keverd össze a büszkeséget a kevélységgel, néha úgy őrizheted meg legjobban a méltóságodat, ha alázatot mutatsz olyannak, aki érdemes rá.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, ne feledd, hogy nem mindig az a legfontosabb, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Ha még csak keresed a szerelmet, ne légy elutasító valakivel, aki elsőre talán nem a legjobb arcát mutatja.

Karrier: Egy nem túl izgalmas, de anyagilag megtérülő lehetőséget kaphatsz a héten. Gondold végig, megéri-e a pénz a monoton munkát.

Vízöntő heti horoszkóp

Megbánhatsz egy régebben hozott döntést, de a visszaút sokkal nehezebb lesz, mint gondolnád. Ha rászánod magadat, akkor ne torpanj meg az első akadálynál, ha viszont nem érzed magad elég erősnek, inkább ne is lépj az útra.

Szerelem: Néha ahhoz kell a legnagyobb szeretet, hogy el tudjunk engedni valakit. Nézz mélyen magadba, és ismerd fel, ha nem a szerelem, hanem csak a féltékenység vagy önzés láncol valakihez.

Karrier: Az elmúlt időszakban talán lazíthattál, de most ideje munkához látni. Sok minden leköti a figyelmedet, de érdemes lesz a munkára is koncentrálni.

Halak heti horoszkóp

Most ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak, mert a héten egy olyan fontos kérdésben kell döntened, ami hosszú időre meghatározhatja az életedet, és a józan eszedre lesz szükséged hozzá.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hét közepén ígéretes találkozásban lehet részed, de tartsd nyitva a szemedet, mert nem mindenki olyan, mint amilyennek elsőre mutatja magát! Ha kapcsolatban élsz, vegyél észre valamit, amit a párod próbál elmondani neked, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá.

Karrier: Valaki áskálódik a hátad mögött, de a saját vermébe fog esni, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene. A nehéz időkben olyan valaki áll majd melléd, akinek te is segítettél már.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást