Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. február 3.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Ne bízd el magadat rögtön, ha a héten jó híreket kapsz. A pesszimizmus ugyan nem mozdít előre semmit, de azért nem árt az óvatosság, mert kiderülhetnek olyan részletek, amik némileg más megvilágításba helyezik a dolgokat.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, a hét második felében kellemes meglepetésre számíthatsz a párodtól, ha pedig egyedülálló vagy, a hét első fele kedvez egy nem mindennapi randevúnak.

Karrier: Az anyagi helyzeted nem alakul a legjobban a hét első felében, de ha kihúzod a fizetésig, a későbbiekben nem lesznek filléres gondjaid.

Bika heti horoszkóp

Minél jobban erőltetsz valamit a héten, annál távolabb kerülsz a megoldástól. Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, ha nem tudod befolyásolni őket, és ha elfogadsz minden eshetőséget, arra i rájössz, hogyan kezeld a kialakult szituációt.

Szerelem: Ne kételkedj valaki olyanban, aki nem adott rá okot. Ha féltékeny vagy, gondold végig, hogy nem a korábbi rossz tapasztalataid miatt büntetsz-e valakit, aki pedig nem érdemli meg.

Karrier: A hét közepén nagyon figyelj a részletekre, mert különben egy látszólag egyszerűnek tűnő feladat végzése közben a figyelmed elsiklik valami fölött, ami sok galibát okozhat.

Ikrek heti horoszkóp

A mondás szerint ne szólj szám, nem fáj fejem, és ez különösen igaz lesz most a te esetedben. Ne szólj bele valami olyanba, amihez nincs közöd, még akkor sem, ha úgy érzed, tudod a megoldást, mert hamarosan egy kellemetlen helyzet közepén találhatod magadat, és nem érted majd, hogyan is kerültél ide.

Szerelem: Mindenkinek lehetnek rossz napjai, ez még nem jelenti azt, hogy egy most bontakozó kapcsolatnak ne lenne jövője. Minden esetre arról árulkodik, hogy hová helyezett el a másik fél a fontossági sorrendben.

Karrier: Ne utasíts vissza egy váratlan lehetőséget, még akkor se, ha ez némi pluszmunkával jár, mert anyagilag megtérül majd.

Rák heti horoszkóp

Aki nem próbálkozik, annak hiába kedvezne a szerencse. Adj egy lehetőséget magadnak a héten, és nyiss ki egy ajtót, amin már kopogtat egy kedvező fordulat, és csak arra vár, hogy teret adj neki.

Szerelem: Az élet más területeiről származó frusztrációt átviheted a szerelmi életedbe, és ez nem lesz kedvező hatással rá, akár kapcsolatban élsz, akár csak keresed az igazit. Próbáld ez a területet tisztán tartani a negatív energiáktól.

Karrier: A héten érdemes lesz merésznek lenned, és megpróbálkoznod valami olyasmivel, amit leginkább csak szeretnél, de magad sem hiszed, hogy sikerülhet. Szerencséd lehet a munka terén.

Oroszlán heti horoszkóp

Attól, hogy valaki szépeket mond, és a legjobb arcát mutatja feléd, még nem biztos, hogy meg is bízhatsz benne. Légy óvatos, és egy fontos kérdésben most inkább valaki olyanra hallgass, aki már régóta melletted áll, és a nehéz időkben is számíthattál rá.

Szerelem: Elutasítást kaphatsz valakitől, de ez nem annyira a személyednek, mint inkább a körülményeknek szól. Nem mindig alakul a terveink szerint, ez is az élet része, ne vedd jobban a szívedre, mint amennyire muszáj.

Karrier: Ha eddig nem tetted, a héten ideje lesz elgondolkodni egy hosszabb távú terven, mert a jelenlegi helyzeted nem biztos, hogy sokáig fenntartható. Előre látással bebiztosíthatod magadat.

Szűz heti horoszkóp

Ideje egy kis időt szánnod magadra, mert miközben mindenkinek igyekezted megoldani a problémáit, saját magadról szinte megfeledkeztél. Szánj időt a pihenésre, de a saját ügyeid intézésére is, mert hiába segítesz másoknak, magadon is csak te leszel képes.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, a párod a hét második felében kicsit érzékenyebb, nyűgösebb lehet. Nyugodtan beszéld meg vele, ha ez zavar téged, a problémák kimondása az első lépés a megoldás felé.

Karrier: Itt az ideje learatnod a munkád gyümölcsét, még akkor is, ha ehhez a sarkadra kell állnod. Kérd ki a jussodat, hiszen megdolgoztál érte.

Mérleg heti horoszkóp

A boldogságodat most legfeljebb saját magad ronthatod el, amikor kételkedni kezdesz abban, hogy mindez megtörténhet veled. A folyamatos aggódás helyett élj meg minden pillanatot, és fektess energiát abba, ami az örömöd forrása.

Szerelem: Ha egy friss kapcsolat elején vagy, a héten eldőlhet, hogy komolyabbra fordulnak-e a dolgok. Sokat segít, ha mindketten feltétel nélküli bizalmat szavaztok.

Karrier: Az elmúlt hetek kapkodása után végre sikerül rendet tenned a munkád terén is, utoléred magad, de vigyázz, mert ha túlságosan fellélegzel, ismét elveszítheted az irányítást.

Skorpió heti horoszkóp

Kimerültnek, ingerlékenynek érezheted magadat ezen a héten, aminek az oka talán valami benned bujkáló betegség. Még ha távol is áll tőled, meditálj egy kicsit, fordíts figyelmet önmagadra és a belső világodra. A gondolataid rendszerezése a fizikai állapotodat is segíti majd.

Szerelem: Ne most hozz döntést egy fontos érzelmi kérdésben, mert nem állsz még rá készen. A negatív hangulat olyan irányba befolyásolhatna, amit később megbánsz.

Karrier: Ne vállald túl magadat a héten, mert nem lesz energiád mindent elvégezni. Ha egy kollégád felajánlja a segítségét, fogadd el.

Nyilas heti horoszkóp

Ha valamilyen csalódás ér a héten, érdemes a hobbidba menekülni, mert ezen a területen viszont olyan sikereket érhetsz el, amelyek visszaadják az önbizalmadat és a lendületedet. Koncentrálj most a jövődre, és ne félj belevágni valami új dologba.

Szerelem: Egy kezdődő románc érhet most véget, de legalább őszintén, nyíltan tudtok beszélni arról, miért nem működnek a dolgok, ami remek tapasztalat lehet a további kapcsolataidra nézve.

Karrier: Egy váratlan lehetőség nyílik arra, hogy kipróbáld magad valami olyasmiben, ami mindig is érdekelt. Ne mondj nemet, akkor sem, ha elsőre anyagilag nem tűnik kifizetődőnek a dolog.

Bak heti horoszkóp

Sok érzelem gyűlik fel benned a héten, és nehezen tudod elválasztani őket egymástól. Egy családi üggyel kapcsolatban azonban most jobb lesz az eszedre, mint a szívedre hallgatnod, mert így senkit nem fogsz megsérteni, és a becsületed is megmarad.

Szerelem: Ne dönts első indulatból, akár pozitív. akár negatív érzésről van szó. Más érzelmek hatására most mindent felnagyítva látsz, és olyasmire alapozhatod a döntésedet, amit később már nem látsz olyan jelentősnek.

Karrier: Egy váratlan kiadás kettétörheti a terveidet, ezért ha egy plusz munkára kínálkozik lehetőség, ne habozz megragadni.

Vízöntő heti horoszkóp

Bűntudat gyötör valami miatt, amit a múltban tettél, és most mindent elkövetnél, hogy helyrehozd a hibádat, vagy megments egy kapcsolatot. A kulcs a türelem és a kitartás, önmagad ostorozása azonban nem segít. A lényeg, hogy végül megtaláltad a helyes utat.

Szerelem: Egy régi érzelem szökkenhet újra szárba, és hiába kételkedik bennetek mindenki, úgy tűnik, ti megtaláltok egymásban most valamit, amit mindketten kerestetek.

Karrier: A héten több területen is bizonyítanod kell, és ez nem mindig megy egyszerűen. A hét második felében azonban egy szakmai siker sokat lendít az önbizalmadon.

Halak heti horoszkóp

Egy nézeteltérés a baráti társaságodban aggodalommal tölthet el, de a legfontosabb, hogy hagyd lecsillapodni a kedélyeket, és akkor el tudjátok simítani a problémát. Az indulatból kimondott szavakat azonban később már nem lehet visszaszívni.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hét közepén egy különleges találkozás borzolhatja fel a kedélyeket, ha viszont kapcsolatban élsz, a hét vége felé kisebb súrlódások okozhatnak nehézségeket.

Karrier: Egy munkahelyi pletyka szöget üt a fejedben valamivel kapcsolatban. Nem árt megjegyezni az információt, de azért ne vedd készpénznek, amit a folyosón hallasz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW