Heti horoszkóp

Heti horoszkóp – 2020. február 10.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Heti horoszkóp

Kos heti horoszkóp

Nehéz megtalálni a boldogságot, ha mindig arra vágysz, amit nem érhetsz el. Ha megtalálod a szépséget abban, amit eddig az élettől kaptál, akkor a boldogság is rád talál majd.

Szerelem: Nem biztos, hogy arra van szükséged, amit a filmekben látsz, lehet, hogy rád egy egészen más fajta szerelem vár. Nem baj, ha mások nem értik, te a saját boldogságoddal törődj.

Karrier: Ha változtatni akarsz, akkor először magadon kell változtatnod. Ha a te hozzáállásod változik a dolgokhoz, akkor a körülötted lévő világ is ahhoz alakul majd.

Bika heti horoszkóp

A sportolóknak is mindig az utolsó métereket a legnehezebb megtenniük, és bár kimerültnek érezheted magadat, fontos, hogy most ne állj meg, mert már előtted van a cél, még ha nem is látod azt.

Szerelem: Figyelj a héten a belső rezdüléseidre, mert talán egy olyan érzelmet próbálsz a családi béke kedvéért elfojtani, ami előbb vagy utóbb a felszínre fog törni.

Karrier: Ne válaszd most a könnyebb utat, még akkor sem, ha mindenki erre biztat. A hosszú távú karriered érdekében most megéri kockáztatni.

Ikrek heti horoszkóp

Aki a tűzzel játszik, ne csodálkozzon, ha megégeti magát. A hét első felében izgalmas, de tiltott kalandba bonyolódhatsz, és ha nem vagy képes nemet mondani, a hét végére már nagyobb bajban találhatod magadat, mint amekkorát a kaland megért.

Szerelem: Vigyázz, hogy bármilyen utat választasz is a szerelmi ügyek területén, tartsd tiszteletben mások érzéseit, és ne okozz fölösleges fájdalmat senkinek.

Karrier: Úgy érzed, valaki beléd fojtja a kreatív energiákat, és nem hagy kibontakozni. Ha ötleted van, akkor mutasd meg, nem számít, ki bátorít, és ki nem.

Rák heti horoszkóp

Feloldozást vársz valakitől, aki pedig már régen nem haragszik rád. A továbblépéshez most már csak az kell, hogy te is megbocsáss magadnak, és higgy benne, hogy tiszta lappal kezdhetsz mindent.

Szerelem: A bizalom hiánya a legőszintébb kapcsolatot is megmérgezheti. Ha elveszted a hitedet, oda lesz a varázs. Néha keményen dolgozni kell azért, hogy közel tartsunk magunkhoz valakit, és néha mi magunk teremtjük a legnagyobb akadályokat.

Karrier: A magabiztosság kulcskérdés. Egy feladatban sokkal jobb vagy, mint amilyennek hiszed magadat, de ha ezt nem mutatod ki, mások sem fognak rájönni.

Oroszlán heti horoszkóp

Szeretnél segíteni valakinek, hála helyett azonban jeges közönnyel vagy elutasítással találkozol. Ne feledd, aki a jutalomért cselekszik helyesen, valójában nem tett jót. Érd be most a tudattal, hogy te a szíved szerint jártál el.

Szerelem: Miközben arra vársz, hogy valaki meghódítson, lehet, hogy érdemesebb lenne neked megtenned az első lépéseket. Aki nem kockáztat, nem is fog nyerni.

Karrier: Méltó vetélytársra akadsz egy feladatban, de ez nem feszélyez, inkább inspirálóan hat rád. Győzzön a jobbik!

Szűz heti horoszkóp

A héten túlságosan lelkedre vehetsz egy olyan dorgálást, aminek nem is te voltál a címzettje. Ne hagyd, hogy a negatív vélemények lehúzzanak, minél többet marcangolod magadat valami miatt, annál jobban megbénít a félelem, amikor cselekedni kellene.

Szerelem: A párod szokatlanul kedves és figyelmes, ami különösen jól esik most, amikor sok teher nyomja a válladat. Viszonozd a törődését, mert neki is szüksége van rá!

Karrier: Bízz a megérzéseidben, mert nem fogsz csalatkozni bennük. Ha habozol egy fontos kérdésben, elszalaszthatsz egy nagy lehetőséget, ami pedig anyagilag is megtérülne.

Mérleg heti horoszkóp

Tele vagy tettvággyal, de az utolsó pillanatban mintha mindig megtorpannál. Lehet, hogy félsz a továbblépéstől, vagy valami mindig visszatart, de az biztos, hogy ha nem találod meg a valódi okokat, akkor nem tudsz kikerülni a kátyúból.

Szerelem: Lehet, hogy amikor megkapod, amit akartál, rájössz, hogy valami egészen másra lett volna szükséged. Légy nagyon körültekintő, mielőtt egy újabb elhamarkodott döntést hozol.

Karrier: Nagy terveket szövögetsz, de ha a héten nem lépsz a megvalósításukért, akkor a süllyesztőben kötnek majd ki. Cselekedj, mert ketyeg az óra!

Skorpió heti horoszkóp

A mások terheit mindig kisebbnek látjuk, de nem biztos, hogy igazunk van. Amikor a héten segítséget vársz valakitől, gondolj arra, hogy ő talán még jobban rászorulna, mint te magad. Ha igazán nagy a szükség, egyedül önmagadra számíthatsz.

Szerelem: Ne érd be most kevesebbel, mint a legforróbb, leglángolóbb szenvedéllyel! Aki nem tudja teljesen betölteni a szívedet, az valószínűleg boldoggá sem tudna tenni.

Karrier: Légy óvatos, mert valaki arra készül, hogy megfúrjon egy olyan projektet, amin régóta dolgozol. Vigyázz, mert az irigység vezérelte emberek a leggátlástalanabbak!

Nyilas heti horoszkóp

A héten megbánhatsz valamit, amit a közelmúltban tettél, és bár a döntésed következményeit nem lehet visszafordítani, lesz, aki tárt karokkal fogad, mikor visszatérsz. Az őszinteség most kulcskérdés lehet.

Szerelem: Itt az ideje tovább lépni egy korábbi érzelmen, ami talán még mindig elevenen él benned, de mára rájöttél, hogy nincs jövője. Koncentrálj olyasmire, ami valaha boldoggá tehet.

Karrier: Egy kivételes lehetőséget kapsz, ami elsőre talán nem tűnik olyan vonzónak, de hosszú távon megtérül. Csodák nem történnek, a sikerért dolgozni kell, de ha a munka eredményt hoz, már elégedett lehetsz.

Bak heti horoszkóp

Nem is gondolnád, milyen sokat segítesz most valakinek egy olyan aprósággal, ami neked szinte semmit nem jelent. Már-már el is feledkezel a dologról, amikor a hét második felében megérkezik a jutalom, amin meg fogsz lepődni.

Szerelem: Ha még nincs párod, a hét közepén izgalmas kalandba bonyolódhatsz, de ha szerelemben élsz, ez a kaland veszélyes is lehet. Gondold meg, mit kockáztatsz!

Karrier: Nyugalmasan alakul a hét, és ezért hálás is vagy. Nem történik semmi kiemelkedő, így végre tudsz lazítani egy kicsit.

Vízöntő heti horoszkóp

Rájössz, hogy nagyobb fába vágtad a fejszédet, mint elsőnek hitted, de a cél olyan fontos számodra, hogy érdemes tovább dolgoznod. Ne torpanj meg az első akadály láttán, ennél még nehezebb is, lesz, de azon is túljutsz vissza.

Szerelem: Ha fontos számodra a kapcsolatodat, akkor most minden energiádat be kell vetned. Készülj fel egy romantikus hétvégére, és a párod érzelmei is megerősödnek majd.

Karrier: Nem alakul minden az elképzeléseid szerint, de fontos, hogy megtanulj alkalmazkodni. Lehet, hogy valaki nem támogat, de szerencsére te egyedül is valóra tudod váltani a terveidet.

Halak heti horoszkóp

Ne akadj fent egy olyan problémán, ami valójában nincs sok hatással az életedre. Nem kell mindig mindent megjavítanod, elég, ha a magad dolgaiért felelősséget vállalsz. A környezetedben pedig csak azzal törődj, ami rád is hatással lehet.

Szerelem: Ne higgy el mindent, amit elsőre hallasz, mert valaki csak irigykedik a boldogságodra. Légy óvatos, de ne kételkedj a jó dolgok létezésében.

Karrier: Meggyűlhet a bajod néhány munkatársaddal, akik úgy próbálják megúszni a feladatokat, hogy mindent rád terhelnek. Vállalj el, amit tudsz, de ne többet. Ez nem a te felelősséged.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW