Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Kihívásokkal teli hét – 2020.12.07-12.13.

Heti horoszkóp: Kihívásokkal teli hét – 2020.12.07-12.13.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

A héten olyasmit is elvárhatnak tőled, amit te nem érzel a kötelességednek, ráadásul nem is biztos, hogy értelmét látod a dolognak. Mégis érdemes energiát fektetni bele, mert idővel majd megtérül ez.

Szerelem: Ha a türelem egyikőtöknek sem erénye, az megnehezíti ezt a hetet, de ha legalább az egyik fél meg tudja őrizni a türelmét, akkor sok fölösleges vitát elkerülhettek.

Karrier: Jó érzéssel tölt el, ha valamit sikerül elrendezned, és ezért most akár nagyobb felelősséget is vállalsz. Hosszú távon ez jó hatással lehet a karrieredre.

Bika heti horoszkóp

Mindenki jó valamiben, csak meg kell találnod, mi az a képesség, amivel te is hozzáteheted a magadét egy fontos ügyhöz. Lehet, hogy nem te leszel a főszereplő, de ez még nem jelenti azt, hogy nem veheted ki a magad részét.

Szerelem: A héten talán nem jut annyi időd a szerelmi életedre, mint amennyit szeretnél, de az igazán erős kapcsolatok az ilyen időket is kibírják.

Karrier: Fontos a véleményed, és érdemes kihasználni, hogy végre meghallgatnak. Most változtathatsz azon, ami régóta zavar.

Ikrek heti horoszkóp

Érdemes alaposan szétnézni az ajánlatok között, mielőtt döntesz, mert nem biztos, hogy az kínálja a legjobbat, aki a leghangosabb. Ne hagyd megtéveszteni magadat!

Szerelem: Lehet, hogy olyan problémák orvoslását várod el a párodtól, amiket valójában csak te tudnál kezelni. Ha rendezed magadban a dolgokat, a szerelmi életed is boldogabb lehet.

Karrier: Úgy tűnik, hiába minden igyekezeted, valaki mindig egy lépéssel előtted halad. Lehet, hogy nem versenyezned kellene, hanem megpróbálni együtt működni vele.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást