Heti horoszkóp

Elengedés és új célok: Heti horoszkóp – 2020.12.28-2021.01.03.

Elengedés és új célok: Heti horoszkóp – 2020.12.28-2021.01.03.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Általában nem kell kétszer szólni, ha feladat van, de az ünnep alatt te is egy kicsit lelassultál, és most mintha nehéz lenne ismét felvenni a ritmust. De ha egyszer elkap a lendület, újra megállíthatatlan leszel.

Szerelem: A karácsony átrendezhetett néhány viszonyt az életedben, ezért most mindennél fontosabb, hogy azokat magad mellett tartsd, akik eddig kitartottak.

Karrier: Ne higgy azoknak, akik azt mondják, idén már a fű sem nő. Mielőtt véget ér az év, még sok mindennek a végére járhatsz.

Bika heti horoszkóp

Az év vége felé te is számot adsz sok dologról, és elégedettséggel tekintesz végig a birodalmadon. Minden, ami a tiéd, kemény munka eredménye, így okod is van a büszkeségre.

Szerelem: Ne sürgesd a dolgokat, bármennyire türelmetlen vagy is már. Lehet, hogy az ünnepek majd feloldják a jeget, de a további lépéseket is óvatosan kell megtenned.

Karrier: Most már itt az ideje, hogy elkezd megvalósítani azokat a dolgokat, amelyeket eddig csak tervezgettél. Ezen a héten a tettek mezejére léphetsz.

Ikrek heti horoszkóp

Valamire a megoldás sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, te azonban bonyolult válaszokat keresel. Lehet, hogy elég lenne körül nézned, és megtalálnád, milyen megoldás a legjobb.

Szerelem: Az utolsó pillanatban léphetsz, de ez még megmenthet egy jobb sorsra érdemes viszonyt. Lehet, hogy egy év végi csodában is részetek lesz?

Karrier: Amit eddig nem fejeztél be, azt talán jobb is lesz elengedni, és elkönyvelni a veszteségeket. Így is bőven marad, ami a nyereség oldalán maradt.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást