Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Készülj fel az ünnepre – 2020.12.21-12.27.

Heti horoszkóp: Készülj fel az ünnepre – 2020.12.21-12.27.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Szeretnél már csak az ünneppel foglalkozni, de úgy tűnik, a dolgok nem alakulnak ilyen egyszerűen. Ha higgadt maradsz, mindent gyorsabban el tudsz intézni, és lesz időd a kikapcsolódásra is.

Szerelem: Ezen a héten sokkal intenzívebben élhetsz meg érzelmeket, és ennek köszönhetően sokkal közelebb is érezhetsz magadhoz valakit, mint korábban bármikor.

Karrier: Itt az ideje, hogy összegezd az elmúlt éved, és értékeld azt, amit tanultál. Most ne dönts anélkül, hogy átgondolnád a dolgokat.

Bika heti horoszkóp

Valami, amit most még homályosan látsz, a hét második felére világossá válhat előtted, és sok, a múltban történt dolgot is megértesz. Ebben a fényben talán a jövőt is másképp tervezed.

Szerelem: Valaki, akire mindig számíthatsz, most sem hagy cserben, és ez minden más ajándéknál többet jelent neked. Úgy érzed, készen állsz arra, hogy a kapcsolatotokat új szintre emeld.

Karrier: Még vársz egy eredményre, de úgy érzed, jól teljesítettél, és a dolgok kimenetele most már nem rajtad múlik. Próbálj meg lazítani egy kicsit.

Ikrek heti horoszkóp

Úgy érzed, valaki ugyanazt a csontot rágja, pedig te szeretnél már túllépni a témán, és tiszta lapot nyitni. Még csak udvariasságból se biztasd hát, inkább szólj, ha úgy érzed, téged már más dolgok vonzanak.

Szerelem: Kisebb nehézségek okozhatnak gondot a héten, de csak rajtatok múlik, hogy hagyjátok, hogy ezek a dolgok közétek álljanak, vagy közösen kerestek megoldást, és ez még jobban összekovácsol titeket.

Karrier: Használd ki az utolsó pillanatokat is, mert most kivételes lehetőségeid adódhatnak. Még mindenki más pihen, neked egy régi terved válhat valóra.

1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    Pénzes Sándorné
    2020.12.20., 11:42

    Igaz is nagyon várok választ dédi mamátol aki már rég fent van és őrangyalok hozzák álmomban választ nagyon köszönöm ámen

    Válasz

Írj egy hozzászólást