Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Nézz szembe a párkapcsolati feszültségekkel – 2020.08.31.-2020.09.06.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas heti horoszkóp

Izgatott vagy, mert új fejezet kezdődik az életedben, igaz, ez az örömök mellett olyan kihívásokat is hoz, amelyekre eddig nem is gondoltál, és talán nem vagy felkészülve. Ne lesz könnyű dolgod, de a cél megéri az árát.

Szerelem: A nehéz helyzetek a szerelmi életedben is feszültségeket teremthetnek, főleg, ha a másik nem dolgozik olyan keményen a megoldáson, mint te. Rajtatok múlik, hogy találtok-e megoldást.

Karrier: Ha sok is most a kihívás, legalább a munkahelyeden jól teljesítesz, és a főnökeid elismeréssel beszélnek rólad. Ez pedig önbizalmat adhat más feladatokhoz is.

Bak heti horoszkóp

Kicsit magányosnak érezheted magadat a héten időnként, mintha mindenki el lenne foglalva valamivel, és rád nem maradna idejük. Használd ki az alkalmat, fordíts egy kis figyelmet saját magadra.

Szerelem: Csak akkor találhatod meg a boldogságot valaki oldalán, ha önmagaddal is egyensúlyban vagy. A szerelem előtt a saját lelki békédet kell megtalálnod.

Karrier: Hiába is tiltakozol ellene, a változás már elkezdődött, és neked is haladnod kell a fejlődéssel. Jobb, ha ebbe belenyugszol, és nem vesztegetsz energiát a tiltakozásra.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. február 3.

Vízöntő heti horoszkóp

A szerencse melléd szegődik, és megkapsz egy olyan lehetőséget, amire már régóta vágytál. Most már csak rajtad múlik, hogy élni is tudsz-e vele, vagy elvesztegeted az alkalmat.

Szerelem: Miközben több helyen is igyekszel helyt állni, ne felejts el a szerelmedre is időt fordítani. Cserébe több energiát kaphatsz tőle, mint hinnéd.

Karrier: Nem mindenki hisz abban, hogy képes vagy elérni, amit kijelöltél magadnak. Ne szóval, hanem a tetteiddel próbáld meggyőzni őket.

Halak heti horoszkóp

Minden szónak és tettnek súlya van, és néha ezek nem arányosak azzal, mint amilyen nehéz volt a dolgot megtenni vagy kimondani. Tartsd szem előtt a következményeket is, akkor nem hibázhatsz.

Szerelem: Ne tiltakozz az ellen, amit a szíved már eldöntött, mert úgysem tudod őt elhallgattatni. Inkább kövesd őt úgy, hogy közben azért óvatos is maradsz, mint hogy megpróbálod elzárni őt – hiába.

Karrier: A lassú víz partot mos, a héten beérhet valami, amin régóta dolgozol. Mivel nem erővel vagy törtetéssel, hanem kitartó munkával jutottál el ide, a jutalmad is ennek megfelelő lesz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást