Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Nézz szembe a párkapcsolati feszültségekkel – 2020.08.31.-2020.09.06.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán heti horoszkóp

Te is tudod, hogy a panaszkodás nem vezet sehova, de néha jól esik kiönteni valakinek a szívedet, és elmondani neki a sérelmeidet. Ha már megkönnyebbültél, akkor pedig itt az ideje, hogy elkezdj a megoldáson dolgozni.

Szerelem: A héten olyan népszerű vagy, hogy hirtelen nem is tudod, kit válassz a jelentkezők közül. Gondold át, hogy készen állsz-e egy komoly kapcsolatra, vagy csak egy kis flörtöt akarsz.

Karrier: Könnyű dolgod van, amikor olyasmiben kell helyt állnod, amihez értesz, de a hét feladataiba akár bele is törhet a bicskád. Ha egy módon nem megy, próbáld máshogyan.

Szűz heti horoszkóp

Nem minden a pénz, és neked sem ez a legfontosabb, de azért szeretnéd, ha végre legalább anyagi biztonságban tudhatnád magad. A héten lesz lehetőséged ennek megteremtésére, de ez a család együttműködését kívánja.

Szerelem: Ha úgy érzed, ugyan azokat a köröket futjátok, és nem juttok előbbre, akkor lehet, hogy ideje meghozni néhány olyan döntést, amit eddig csak halogattál.

Karrier: Még ha a munka nagy részét valaki más is vállalja el, neked akkor is meg kell tenned a magad dolgait, és a héten ez nem lesz kevés.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. február 17.

Mérleg heti horoszkóp

Nehéz arra koncentrálnod, amivel foglalkoznod kellene, mert valami más köti le a figyelmedet. Ha már letudtad a kötelességeidet, akkor nyugodtan foglalkozz azzal is, ami inspirál.

Szerelem: A héten minden a bizalmon múlik. Ha nem tudod magad túltenni a kétségeiden, azzal mindkettőtöknek fájdalmat okozhatsz, de a bizalom megmentheti a kapcsolatotokat.

Karrier: A héten még csak ízelítőt kapsz abból, ami rád vár, de már így is érzed, hogy nem kis fába vágtad a fejszédet. A kaland azonban most csábításként hat rád.

Skorpió heti horoszkóp

Vigyázz, hogy ne mondj a héten olyasmit, amit később megbánhatsz, mert ha egyszer valakinek elárultál valamit, már nagyon nehéz lesz megállítanod a hír terjedését.

Szerelem: Aki igazán szerelmes, az nem magára, hanem a másikra gondol elsőnek, de ha a szerelme viszonzásra talál, akkor ezt senki nem használja ki.

Karrier: Nem állnak túl fényesen a pénzügyeid, és ha ezen változtatni akarsz, már a hónap közepén érdemes elkezdened tervezni. Készülj fel minden lehetőségre.

Érdekel a többi horoszkóp is? Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást