Heti horoszkóp: Nézz szembe a párkapcsolati feszültségekkel – 2020.08.31.-2020.09.06.

Heti horoszkóp: Nézz szembe a párkapcsolati feszültségekkel – 2020.08.31.-2020.09.06.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Nézz szembe a párkapcsolati feszültségekkel – 2020.08.31.-2020.09.06.

Kos heti horoszkóp

Nem mindig könnyű elfeledni a múlt sérelmeit, és olyan sebek is vannak, amelyek soha nem gyógyulnak be teljesen, de a héten lehetőséged lesz továbblépni. Ideje levetni magadról a múlt köteleit.

Szerelem: Fontos döntéseket kell meghoznod ezen a héten. Az vezessen, hogy mi az, amit a hosszú távú jövődben szeretnél elérni.

Karrier: Az alaptalan vádaskodás idővel annak okoz majd a legtöbb kárt, aki használja. Rázd le magadról az ilyesmit.

Bika heti horoszkóp

A nyájas szavak mögött rejtőzködő rossz szándék és indulat veszélyesebb lehet, mint amikor valaki nyíltan támad. Gondold meg kétszer is, mielőtt a héten megbízol valakiben, de ne hagyd azt se, hogy tévesen ítélj el valakit.

Szerelem: A nehéz idők a gyenge szerelmi szálakat elszakíthatják, az erőseket azonban csak még acélosabbá teszik. Most elválik a gyöngy a korpától.

Karrier: A munkád helyetted is beszél, és amikor valaki rossz híredet kelti, talán olyanok védenek majd meg, akik személyesen nem is ismernek, de a munkád minőségével találkoztak már.

Ikrek heti horoszkóp

Akinek igazán fontos vagy, az akkor is ki fog tartani melletted, amikor nehéz időket élsz, és hozzá sem vagy éppen a legkedvesebb, de ezért legyél inkább hálás neki, és ne próbáld elmarni magad mellől.

Szerelem: Óvatosan, de biztosan haladtok előre egy olyan úton, amit közösen választottatok. Nem baj, ha nem siettek, a lényeg, hogy biztosan célba érjetek.

Karrier: Erődön túl kell most teljesítened, hogy bizonyítsd, még mindig kiérdemled a helyed. Nem lesz könnyű ez a hét, de végül mindent megoldasz majd.

Rák heti horoszkóp

A feladatokban nem a gondot, hanem a lehetőséget kell meglátnod, és akkor kifejezetten jól alakul ez a heted, viszont ha úgy érzed, mindenki összeesküdött ellened, sokkal több gondot okozol magadnak, mint amennyi szükséges lenne.

Szerelem: Nem elég, ha te mindent megteszel, egy működő kapcsolathoz a másik energiáira is szükség van. Ne egymagad küszködj!

Karrier: Izgalmas lehetőséget kínálhatnak fel a héten, ám a siker nem jönne ingyen. Gondold meg, mi éri meg az áldozatot.

Érdekel a többi horoszkóp is? Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást