Furcsaságokra számíthatsz! Heti horoszkóp – 2020. augusztus 3.

Furcsaságokra számíthatsz! Heti horoszkóp – 2020. augusztus 3.

Címlap / Heti horoszkóp / Furcsaságokra számíthatsz! Heti horoszkóp – 2020. augusztus 3.

Kos heti horoszkóp

Próbálj összeszedett maradni, mert jó úton haladsz, de meg kell őrizned most a kontrollt az események fölött. Ha kicsúszik a kezedből az irányítás, vagy borul a terved, akkor az eddigi munkád is kárba veszhet.

Bika heti horoszkóp

Jó kedvvel, lendületesen kezded a hetet, szinte ég a kezed alatt a munka, téged pedig elégedettséggel tölt el, ahogyan látod, hogy haladsz. Lehet, hogy ma valaki másnak is be kell egy kicsit segítened, de ez szerencsére nem okoz gondot.

Ikrek heti horoszkóp

Valaki szívességet kér tőled, és bár nincs sok szabadidőd, igent mondasz, mert nagyon szeretnéd kivívni az elismerését. Vigyázz, hogy mindez ne menjen a korábban elvállalt kötelezettségeid rovására!

Rák heti horoszkóp

Kicsit döcögve indul a hét, nem találod a helyedet és feszült is lehetsz egy feladat miatt, hamarosan azonban rájössz, hogy könnyebben veszed az akadályokat, mint hitted, és ez elég lendületet ad ahhoz, hogy mégis lendületesen indítsd a teendőidet.

Oroszlán heti horoszkóp

Ha valakit érvekkel nem lehet meggyőzni, akkor az érzelmeire kell hatnod, és szerencsére ebben jó vagy, hiszen karizmatikus személyiségeddel bárkit le tudsz nyűgözni. A dolgok ma úgy alakulnak, ahogy azt te szeretnéd.

Szűz heti horoszkóp

Jó érzéssel tölt el valakinek a közelsége, a tudat, hogy van melletted egy társ, megnyugtatóan hat, és szeretnéd kiélvezni ezeket a pillanatokat. A szerelmes hangulatban még a mindennapi tevékenységeket is jobb kedvvel végzed.

Mérleg heti horoszkóp

Úgy érzed, mintha egy másik világban ébrednél ma reggel, mert tudod, hogy a lehetőségek, amelyek felnyíltak előtted, komoly változásokat is hozhatnak. Légy óvatos, ma inkább még csak ismerkedj az újdonságokkal, ne ugorj fejest semmibe.

Skorpió heti horoszkóp

Olyan ajtókat feszegetsz, amelyekről talán te magad sem akarod, hogy feltáruljanak. A titkok azonban nem hagynak nyugodni, és mégis a nyomukba eredsz. Lehet, hogy amit megtudsz, elsőre nem tetszik majd, de később rájössz, hogy szükséged volt erre az ismeretre.

Nyilas heti horoszkóp

Komoly elhatározásokra jutsz, és nagy lépésekre szánhatod rá magadat, de jól teszed, ha erről a környezeted véleményét is kikéred, mert egy bölcs, higgadt tanács jól jöhet most, amikor az érzelmeid ilyen erősek, és talán elnyomják a józan ész szavát.

Bak heti horoszkóp

Kicsit megkopik a lendületed, nem olyan tempóban haladsz, mint ahogyan szeretnél, viszont a kis pihenő segít abban, hogy rendszerezd a gondolataidat, és eldöntsd, mi is az, amit szeretnél, így amikor folytatod a munkát, sokkal célorientáltabb leszel.

Vízöntő heti horoszkóp

Sok régi emlék találhat meg a mai napon, és el kell fogadnod, hogy ezeknek helyet kell találnod a mostani életedben is. Ma megláthatod, milyen nagy utat tettél meg, de azt is, milyen hosszú áll még előtted.

Halak heti horoszkóp

Lehet, hogy ma olyasmiket is meg kell tenned, amiket nem szeretnél, azért, hogy megkapd azt, amit igazán akarsz. Mérlegelned kell, hogy mi mekkora áldozatot ér meg, és olyan döntést hozni, amit szívből el tudsz fogadni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást