Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Valami lóg a levegőben – 2020.08.24.-08.30.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas heti horoszkóp

Érzékenyen reagálsz a héten sok olyasmire, amivel pedig senki nem akart megbántani. Ne fojtsd el az érzelmeidet, inkább beszélj róluk, mert ha csak magadat emészted, több kárt okozol.

Szerelem: Jól jön most a párod támogatása, különösen, ha az önbizalmadról van szó. Ha valakitől ezekben a pillanatokban nem kapod meg ezt a segítséget, az intő jel lehet.

Karrier: Újfajta kihívásokkal kell szembenézned, de ez lehet a kulcs egy olyan jövőkép felé, amiről régóta álmodsz. Ragadd meg a lehetőséget!

Bak heti horoszkóp

Örömteli esemény elé nézel, ami ha nem is közvetlenül téged, hanem a családot, vagy egy barátodat érinti, mégis valóban boldog leszel tőle. Mások örömében osztozni az egyik legtisztább öröm.

Szerelem: Jó lenne valakivel megosztani a boldogságodat, és erre lehetőséged is lesz. Ha eddig egyedülálló voltál, most a kicsattanó életörömöd valaki olyat csábíthat az életedbe, akire régóta vársz.

Karrier: Most még a munkahelyi problémák sem tudják elvenni a kedved, nincs olyan feladat, amire ne találnál megoldást. A lendületed minden nehéz helyzeten átsegít.

Olvastad már?  Heti horoszkóp - 2020. február 17.

Vízöntő heti horoszkóp

A szokásosnál is több energiát kell most fektetned abba, ami igazán fontos neked, ha meg akarod tartani, és főleg akkor, ha javulást is szeretnél. Minden energiádra szükség lehet.

Szerelem: Ha valaki fontos neked, akkor éreztesd ezt vele, és mutasd ki a törődésedet. Nagyobb szüksége van most rád, mint gondolnád.

Karrier: Fölöslegesen aggódsz, mert a dolgok sokkal kedvezőbb fordulatot vesznek majd, mint számítasz rá. A kihívások sikereket rejtenek.

Halak heti horoszkóp

Ne ijedj meg a kihívásoktól, mert ha előre felkészülsz, és nem félsz kérdezni, akkor ígéretes lehetőséget kínálnak. Ne rágódj most sokat a múlt kudarcain, koncentrálj a jövő sikereire.

Szerelem: Valaki meg akarja mérgezni a boldogságodat, de ezt csak akkor tudja megtenni, ha te hitelt adsz a szavainak. Ha kétséged vannak, inkább egyenesen a párodhoz fordulj.

Karrier: Ha valaki rád oszt egy nehéz feladatot, akkor azt azért teszi, mert bízik a képességeidben. Ne kételkedj a saját tehetségedben, ha más sem teszi.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást