Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Valami lóg a levegőben – 2020.08.24.-08.30.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán heti horoszkóp

Legszívesebben végig lustálkodnád az egész hetet, és bosszant, hogy valaki folyton ki akar rángatni a kényelmedből. Hagyj időt a feltöltődésre, ha most erre van szükséged, de adj esélyt az új kalandoknak is.

Szerelem: Szükségetek van most arra, hogy képesek legyetek megújulni, és ez mindkettőtöktől energiát igényelhet. Cserébe viszont megmentheti a kapcsolatotokat az ellaposodástól.

Karrier: Ne vágj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy nem hozna neked örömet, bármilyen sikert is érsz el vele. Arra fókuszálj, amivel valóban foglalkozni szeretnél.

Szűz heti horoszkóp

Nem könnyű visszaállni a mókuskerékbe, és az sem segít, hogy újabb és újabb akadályok nehezítik a dolgodat. Hamarosan azonban felveszed a ritmust, és a kihívások csak jobban fognak motiválni majd.

Szerelem: Néhány kisebb viharfelhő gyülekezhet, de nincs olyan kapcsolat, ahol ne lennének néha problémák. Ha türelmesek vagytok egymással, minden gondot elsimítotok majd.

Karrier: Minden korábbi tapasztalatodra szükséged lesz, hogy megoldj egy kényes helyzetet, de a rátermettségeddel együtt ez nem jelenthet akadályt.

Mérleg heti horoszkóp

Szeretnél még egy nyugodt hetet, de jobb, ha felkészülsz az újabb és újabb fordulatokra. Ha nyitottan állsz hozzájuk, akkor ezek több örömet hoznak majd, mint bosszúságot.

Szerelem: Használjátok ki, ha mindkettőtöknek van néhány szabad órája, és szervezzetek valami romantikus programot. Ez segít, hogy az eseménydús napokra is elég energia legyen a kapcsolatotokban.

Karrier: Fontos lépéseket tartogat ez a hét, amelyek egyrészt némi izgalommal töltenek el, másrészt tudod, hogy a kitartó munkád eredményei, ezért izgatott is vagy miattuk.

Skorpió heti horoszkóp

Felszabadító érzés, amikor végre a magad ura leszel, azonban az újabb felelősségek gyorsan újabb aggodalmakat is hozhatnak magukkal. Ne feledd, hogy te vágytál erre a feladatra, és hogy mindent egybevetve mégis elégedett vagy a helyzettel.

Szerelem: Lehet, hogy most többet vársz el a másiktól, mint amennyit elvárhatnál. Ha javítani szeretnél a kapcsolatotokon, próbálj meg inkább te kezdeményezni, és meglátod, mi történik.

Karrier: Ne dőlj hátra akkor sem, ha úgy látod, minden rendben van, mert ha figyelmetlen vagy, az most könnyen megbosszulhatja magát. Állj mindig készenlétben.

A heti horoszkópok folytatódnak a következő oldalon >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást