Heti horoszkóp: Valami lóg a levegőben – 2020.08.24.-08.30.

Heti horoszkóp: Valami lóg a levegőben – 2020.08.24.-08.30.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp: Valami lóg a levegőben – 2020.08.24.-08.30.

Kos heti horoszkóp

Valami több időbe fog telni, mint ahogyan azt először gondoltad, és ez felboríthatja a számításaidat. Lehet, hogy néhány korábbi tervedről most le kell mondanod, hogy a fontosabb dolgok végére érj.

Szerelem: Valami van a levegőben, ami állandó szikrázást okoz, de szerencsére a jó értelemben véve: a kapcsolatotok kiegyensúlyozott, viszont annál izgalmasabb.

Karrier: A határozott fellépéseden most nagyon sok minden múlhat, érdemes akkor is magabiztosnak maradnod, amikor úgy érzed, nem vagy ura a helyzetnek.

Bika heti horoszkóp

Általában uralod a problémáidat, most mégis nagyon jól jön, hogy valaki segít, és levesz a válladról bizonyos terheket. Ez nem csak megkönnyíti a dolgodat, de a kapcsolatotokat is szorosabbra fűzi.

Szerelem: Nagy ajándék, ha valakiben annyira megbízol, hogy megosztod vele a problémáidat, gondjaidat is. Becsüld meg, ha ilyen emberre találtál.

Karrier: Olyasmi nyugtalanít, ami nem is valódi probléma, és a balul sikerült forgatókönyv csak a te fejedben létezik. Ne aggódj előre olyasmi miatt, ami még meg sem történt.

Ikrek heti horoszkóp

Lehet, hogy valami nem kifejezetten kellemes, de ha jót tesz neked, és te is tudod, hogy erre van szükséged, akkor jobb túlesni rajta. Vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele a dologba, annál hamarabb végzel.

Szerelem: Lehet, hogy több támogatásra vágysz, de gondolj bele, hogy tényleg elvárhatod-e ezt valakitől, vagy most csak magadon tudsz segíteni igazán. A párod amit csak tud, meg fog tenni érted.

Karrier: Ha változáson gondolkodsz, akkor itt az ideje, hogy ennek érdekében lépéseket is tegyél. A hét kedvező kimenetelt hozhat egy fontos beszélgetésnek.

Rák heti horoszkóp

Szorít az idő, és te még mindig nem álltál elő megoldással egy kényes kérdést illetően. Ha úgy látod, hogy nem tudsz időben választ adni, akkor inkább legyél őszinte, és kérj még haladékot.

Szerelem: Ha több mostanában köztetek a konfliktus, mint szokott, akkor lehet, hogy egy kis távolságra van szükségetek. Hagyjatok egymásnak teret, hogy eldöntsétek, mit is akartok.

Karrier: Újabb kihívásokkal találod szemben magadat, amikor még a korábbiakat sem küzdötted le. Meghátrálni azonban most nem lehet, kénytelen leszel felvenni a kesztyűt.

A heti horoszkópok folytatódnak a következő oldalon >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást