Heti horoszkóp

A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas heti horoszkóp

Néha nehéz azt látni, hogy más, aki talán nem dolgozik keményebben, mégis jobban boldogul nálad. Ne feledd azonban, hogy a békés tenger nem nevel ügyes hajósokat, te akkor is megállod majd a helyed, ha a dolgok nehezebbek lesznek.

Szerelem: Légy óvatos, mert a héten mindenre van esély: lehet, hogy a dolgok a legkedvezőbben alakulnak, de az is lehet, hogy valaki megpróbálja kihasználni a gyengéd érzelmeidet. Gondold át, kiben bízol meg!

Karrier: Egy régóta várt ajánlat érkezhet meg a héten, és te örömmel mondasz igent rá, még ha tudod is, hogy a kezdetek talán kissé bonyodalmasak lesznek.

Bak heti horoszkóp

Ideje a tettek mezejére lépni, bár nem vagy az a típus, aki keresi a konfliktusokat, de ha valamivel nem értesz egyet, akkor most neked kell tenned valamit azért, hogy változtass rajta. Készülj fel rá, hogy nem lesz könnyű a dolgod, noha a feladat nem is teljesíthetetlen.

Szerelem: A szavak nem mindig bizonyulnak elégnek, néha tettekre van szükség, hogy egy kapcsolat működőképes maradjon.

Karrier: Ezen a héten érdemes keresned azokat a lehetőségeket, amelyek kimozdíthatnak a kátyúból. Ha a feladat elvégzése nem is lesz könnyű, éppen annyi extrát hozhat a konyhára, amennyire most szükséged van.

Vízöntő heti horoszkóp

A hét néhány izgalmas lehetőséget kínál, amit nem érdemes elszalasztanod, de közben ne feledd, miért dolgoztál idáig. Ne adj lentebb az igényeidből, és dolgozz továbbra is keményen a céljaidért.

Szerelem: Minden a legnagyobb rendben van köztetek, de talán valaki, aki féltékeny a boldogságotokra, megpróbál mérget keverni a poharatokba. Légy óvatos, mert ez olyan személy is lehet, akiről nem feltételeznél ilyesmit.

Karrier: Mindig lesz olyan, aki nem ismeri el a teljesítményedet, de szerencsére nem nekik kell bizonyítanod. Ne foglalkozz azokkal, akik nem is akarnak megérteni téged.

Halak heti horoszkóp

Csak azért, mert általában csendes vagy, még nem jelenti azt, hogy ne bántana, ha valaki nem éppen kedvesen szól hozzád. Úgy tűnik azonban, hogy erre valakinek fel kell hívnod a figyelmét, mert önmagától nem fog rájönni.

Szerelem: Jó tudni, hogy van, akire a bajban is számíthatsz, és az együtt átélt nehézségek csak még szorosabbá teszik a kapcsolatotokat. Lehet, hogy ezt hívják igaz szerelemnek?

Karrier: Minden döntésednek következményei vannak, de a mostaniaknak különösen komolyak lehetnek. Ne hagyd, hogy valaki ellened fordítson olyanokat, akikkel eddig jó volt a munkaviszonyotok.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást