Heti horoszkóp

A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán heti horoszkóp

Sokáig halogatsz valamit, pedig amikor munkába lendülsz, kiderül, hogy sokkal könnyebben haladsz, mint ahogy azt hitted volna, és másokat is lepipálsz a gyors sikereiddel. Ha rákapsz a dolog ízére, talán abba sem akarod majd hagyni.

Szerelem: Néha jobb csendben kivárni, amíg a másik átgondolja, mit is érez. Vannak dolgok, amiket nem szabad sürgetni, meg kell adni az idejüket.

Karrier: A véletlen most a te malmodra hajtja a vizet, és egy váratlan fordulat következményeként kivételes lehetőség csöppenhet az öledbe. Állj készen rá!

Szűz heti horoszkóp

Talán nem mindenki olyannak lát, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak, de ne feledd, hogy nem is ismer mindenki. Aki túl könnyen ítélkezik, annak nem érdemes adni a véleményére.

Szerelem: Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, mert nem mindenre lesz most időd. Ha a párodnak szüksége van rád, akkor azért éreztesd vele, hogy mellette állsz.

Karrier: Mindennek ára van, és ha szeretnél elnyerni egy számodra fontos feladatot, talán valami másról kell lemondanod. Gondold át, mit vagy hajlandó feláldozni.

Mérleg heti horoszkóp

Kezd eleged lenni abból, hogy te vagy az egyetlen, aki igyekszik élvezni a helyzetet, és mindenki körülötted olyasmi miatt panaszkodik, ami nem kellene, hogy nagy gondot jelentsen. Talán ideje magad mögött hagyni azokat az embereket, akik csak visszahúznak.

Szerelem: A mostani idillt csak akkor sikerül megőriznetek, ha mindketten bizalmat szavaztok a másiknak. Ne teremtsetek fölösleges konfliktushelyzetet.

Karrier: Végre sikerül utolérned magadat a teendőiddel, minden visszakerül a megszokott kerékvágásba. Ezt pedig rögtön arra használod, hogy a jövőre készülődj.

Skorpió heti horoszkóp

Egy régi ismerős felbukkanása teheti színesebbé a hetet, aki talán egy kisebb szívességre is megkér, te azonban örömmel teljesíted ezt. Kellemes perceket tölthettek együtt.

Szerelem: Sok most körülötted a változás, és ebbe a párodat is érdemes bevonni. Persze, csak akkor, ha közös jövőt terveztek.

Karrier: Ne hozz most hirtelen fontos döntéseket, különösen, ha a karrieredről van szó. Inkább aludj rájuk egyet, és kérdd ki valaki olyan véleményét, akiben megbízol.

A többi csillagjegy heti horoszkópja is érdekel? Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást