Heti horoszkóp

A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kos heti horoszkóp

Jó dolog előre tervezni, de ne hagyd, hogy a dolgok rendezgetése elvonjon a tényleges munkától. Jobb nekilátni a dolgoknak, és nem csak terveket szövögetni.

Szerelem: Lehet, hogy a héten egy kicsit türelmesebbnek kell lenned, mert nem minden a terveid szerint alakul. Ne nyugodj bele abba, ami igazán ellenedre van, de ne is támadj rögtön.

Karrier: Kicsit más megvilágításba kerülnek most a dolgok, és talán nem tudod rögtön, mi is most a feladatod. Ne aggódj, csak a kezdet lesz nehéz.

Bika heti horoszkóp

Biztonságban érzed magad, mert van vészforgatókönyved, de egyelőre semmiképpen sem szeretnéd használni. Ha azonban a dolgok végképp rosszul állnak, akkor nem érdemes tovább halogatni a szükséges lépéseket.

Szerelem: Valami van a levegőben, amitől nyugtalannak érzed magad, még akkor is, amikor minden a legnagyobb rendben van. Ne hagyd, hogy oktalanul összezavarodjanak a gondolataid.

Karrier: Most nem az számít, ki hogyan dolgozik, az győz, akinek jobb kapcsolatai vannak. Az élet néha igazságtalan, de egy kis veszteség nem fog a válladra teríteni.

Ikrek heti horoszkóp

Mindenki követ el hibákat, de a legokosabb, ha ezekből tanulsz, és a magad hasznára fordítod a tapasztalatokat. Ne toporogj sokáig egy helyben, inkább láss neki, és hozd helyre a dolgokat.

Szerelem: Minden kapcsolat igényel energiát, és lehet, hogy most úgy érzed, neked is szükséged lenne a támogatásra, de ezt csak akkor kaphatod meg, ha te magad is kiveszed a részed a munkából.

Karrier: Végre tisztán látod a céljaidat, és ez abban is segít, hogy megértsd, milyen eszközökkel juthatsz közelebb hozzájuk.

Rák heti horoszkóp

Kezd az utolsó kirakós is a helyére kerülni, és lassan összeáll a kép, már tudod, hogyan rendezd el a dolgaidat, és mire számíthatsz. A valódi megoldásra talán kicsit még várnod kell, de már mindenképpen nyugodtabb leszel.

Szerelem: A párodnak most tényleg mutatnia kell valamit, ha le akar nyűgözni téged, mert az ígéreteivel már tele a padlás. Itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen, vagy te teszel lépéseket.

Karrier: Egyre több és egyre fontosabb munkát bíznak rád, aminek egyrészt örülsz, másrészt fárasztónak is találod. Most van itt az ideje, hogy bizonyítsd a rátermettségedet.

A többi csillagjegy heti horoszkópja is érdekel? Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3