A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

Címlap / Heti horoszkóp / A megvalósítások hete: Heti szerelem és karrier horoszkóp – 2020. augusztus 17.

Kos heti horoszkóp

Jó dolog előre tervezni, de ne hagyd, hogy a dolgok rendezgetése elvonjon a tényleges munkától. Jobb nekilátni a dolgoknak, és nem csak terveket szövögetni.

Szerelem: Lehet, hogy a héten egy kicsit türelmesebbnek kell lenned, mert nem minden a terveid szerint alakul. Ne nyugodj bele abba, ami igazán ellenedre van, de ne is támadj rögtön.

Karrier: Kicsit más megvilágításba kerülnek most a dolgok, és talán nem tudod rögtön, mi is most a feladatod. Ne aggódj, csak a kezdet lesz nehéz.

Bika heti horoszkóp

Biztonságban érzed magad, mert van vészforgatókönyved, de egyelőre semmiképpen sem szeretnéd használni. Ha azonban a dolgok végképp rosszul állnak, akkor nem érdemes tovább halogatni a szükséges lépéseket.

Szerelem: Valami van a levegőben, amitől nyugtalannak érzed magad, még akkor is, amikor minden a legnagyobb rendben van. Ne hagyd, hogy oktalanul összezavarodjanak a gondolataid.

Karrier: Most nem az számít, ki hogyan dolgozik, az győz, akinek jobb kapcsolatai vannak. Az élet néha igazságtalan, de egy kis veszteség nem fog a válladra teríteni.

Ikrek heti horoszkóp

Mindenki követ el hibákat, de a legokosabb, ha ezekből tanulsz, és a magad hasznára fordítod a tapasztalatokat. Ne toporogj sokáig egy helyben, inkább láss neki, és hozd helyre a dolgokat.

Szerelem: Minden kapcsolat igényel energiát, és lehet, hogy most úgy érzed, neked is szükséged lenne a támogatásra, de ezt csak akkor kaphatod meg, ha te magad is kiveszed a részed a munkából.

Karrier: Végre tisztán látod a céljaidat, és ez abban is segít, hogy megértsd, milyen eszközökkel juthatsz közelebb hozzájuk.

Rák heti horoszkóp

Kezd az utolsó kirakós is a helyére kerülni, és lassan összeáll a kép, már tudod, hogyan rendezd el a dolgaidat, és mire számíthatsz. A valódi megoldásra talán kicsit még várnod kell, de már mindenképpen nyugodtabb leszel.

Szerelem: A párodnak most tényleg mutatnia kell valamit, ha le akar nyűgözni téged, mert az ígéreteivel már tele a padlás. Itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen, vagy te teszel lépéseket.

Karrier: Egyre több és egyre fontosabb munkát bíznak rád, aminek egyrészt örülsz, másrészt fárasztónak is találod. Most van itt az ideje, hogy bizonyítsd a rátermettségedet.

A többi csillagjegy heti horoszkópja is érdekel? Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást