Új kihívások elé kerülsz: Heti horoszkóp – 2020. augusztus 10.

Új kihívások elé kerülsz: Heti horoszkóp – 2020. augusztus 10.

Címlap / Heti horoszkóp / Új kihívások elé kerülsz: Heti horoszkóp – 2020. augusztus 10.

Kos heti horoszkóp

Mindennek eljön a maga ideje, így ha a dolgokat korábban erőlteted, csak a saját energiádat pazarolod, míg, ha nem veszed észre a pillanatot, elszalasztod a lehetőségeket.

Szerelem: Az életben nem minden úgy zajlik, mint a mesékben, de ez nem jelenti, hogy ne tehetnétek boldoggá egymást, csak mindketten dolgoznotok kell az ügyön.

Karrier: Ha van egy jó ötleted, akkor most ne tartsd meg magadnak, nem csak a munkádat teheted könnyebbé, a karriereden is lendíthetsz vele.

Bika heti horoszkóp

Érzed, hogy hamarosan változás kezdődik, és bár ez izgalommal tölt el, nosztalgikus érzelmek is születhetnek benned a korábbi mindennapok iránt. Ne hagyd, hogy ezek visszatartsanak.

Szerelem: Valami véget ér, de valami elkezdődik, és ez segíthet lezárni a múltat. Ne feledd, továbblépni nem egyenlő a teljes feledéssel.

Karrier: Fontold meg, hogy kinek mit mondasz el, mert lehet, hogy valaki a munkahelyeden ellened használhatja fel a magánéleted részleteit. Tartsd külön ezt a két dolgot.

Ikrek heti horoszkóp

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy megmutasd, mit tudsz, de a kihívás több bukkanót tartogathat, mint ahogyan azt most elképzeled. Ha nem ijedsz meg, akkor mindegyiket sikerrel veszed majd.

Szerelem: Ha most harmónia van a kapcsolatodban, azt csakis az elmúlt hetek befektetett energiájának köszönheted, és ez útmutatást ad a jövődre nézve is.

Karrier: Nehéz egy dolgon tartani a figyelmedet, de most ezt kell tenned, ha nem akarsz egy fontos információt elszalasztani.

Rák heti horoszkóp

Sok minden miatt aggódtál a közelmúltban, de a héten kiderül, hogy ezek a félelmeid alaptalanok voltak, minden sokkal jobban alakul, mint ahogyan számítottál rá.

Szerelem: Közös megoldás felé tartotok, és bár mindketten ugyanazt gondoljátok, egyelőre azt várjátok, hogy a másik tegye meg az első lépést, és ez kissé lelassítja a folyamatot.

Karrier: Lassan véget ér a nyár, és már érzed az új feladatok, új kihívások szelét. Izgalommal tekintesz a jövőbe.

Oroszlán heti horoszkóp

Nem haladnak olyan gyorsan a dolgok, mint ahogyan azt szeretnéd, és ez türelmetlenné tesz. Ne bosszankodj, inkább élvezd ki azokat a dolgokat, amiket csak a jelen pillanat adhat.

Szerelem: Két végpont között, éppen középen találod magadat, és bár általában vonzanak a szélsőséges érzelmek, most jól esik a harmónia.

Karrier: Hamarosan egészen új kihívások várnak rád, amelyek nehezebbek lehetnek, mint ahogyan most elképzeled őket. Ennek ellenére alig várod, hogy a dologba vethesd magadat.

Szűz heti horoszkóp

Türelmes és elnéző vagy az emberekkel, de azt nem bocsájtod meg, ha hazudnak neked. Most ez egy egészen komoly konfliktust idézhet elő. Beszélj őszintén az érzelmeidről!

Szerelem: A türelmed is szerepet játszik abban, hogy minden jól alakul, de ideális esetben ezt a párod is tudja, és ha a feszült pillanatok tovaszállnak, hálás lesz majd érte.

Karrier: Hiába van nagy tapasztalatod, ne rutinból végezd a munkádat, mert minden eset egyedi, és most fontos részletet szalaszthatsz el.

Mérleg heti horoszkóp

Jól esne egy kis lazítás, mert sok kihívás van mögötted és előtted is. Ez most a héten talán sikerülhet, noha teendőd azért most is akad majd, a pihenésre is jut idő.

Szerelem: A megszokott rutin most mindennél édesebbnek tűnik, talán nem is vágysz többre, mint hogy együtt éljétek a mindennapokat.

Karrier: Egy probléma megoldásában neked is együttműködőnek kell lenned, még akkor is, ha úgy érzed, a hiba nem a tiéd. A te munkádat is megkönnyíti, ha megoldást találtok.

Skorpió heti horoszkóp

Ha egyszerre túl sokat akarsz, könnyen lehet, hogy éppen a számodra legfontosabb dolog csúszik ki a kezedből. Most csak azt tartsd meg, amit tényleg fontosnak érzel.

Szerelem: Nem kaphatsz meg egyszerre mindent, át kell gondolnod, hogy a szabadság, vagy a stabil kapcsolat a fontosabb-e. Ne játssz mások érzelmeivel, de a sajátjaidat se fojtsd el!

Karrier: Ha túl sokáig halogatsz egy feladatot, amihez nincs sok kedved, a végén akkor is meg kell csinálnod, és még kapkodni is fogsz. Jobb az ilyet időben elrendezni.

Nyilas heti horoszkóp

Ne akarj túl gyorsan túllépni a problémákon. A múlton rágódni nem jó, de eltemetni valamit, amit még nem dolgoztál fel, szintén nem egészséges. Ha valami fáj, akkor beszéld meg valakivel.

Szerelem: Mindkettőtöknek türelmesnek kell lennie, és talán áldozatokat is kell hoznia azért, hogy a mostani helyzetet megoldjátok. Ez az időszak a szerelmetek próbája lehet.

Karrier: Végre megkapod azt a lehetőséget, amire vártál, most már csak rajtad múlik, hogyan szerepelsz. Hozd a legjobb formádat, és akkor mindenki elégedett lesz.

Bak heti horoszkóp

Te sem erőlteted rá másokra az akaratodat, és azt sem szereted, ha valaki vele teszi ezt. Néha azonban el kell fogadnod, hogy nem vagy olyan pozícióban, ahol nemet mondhatsz. Ha ez nem tetszik, kezdj el dolgozni a megoldáson.

Szerelem: A türelem lehet most a kulcs, ami a megoldáshoz vezet. Amikor úgy érzed, valami felbosszant, üljetek le, és beszéljetek higgadtan az érzéseitekről.

Karrier: Sok új kihívás vár most rád, és nem lesz egyszerű mindegyiknek megfelelni, de mivel nagy a tét, igyekszel a legjobb formádat hozni.

Vízöntő heti horoszkóp

Mindenkinek bizonyítani akarsz, de elsősorban a saját elégedettségedet akarod megszerezni. Mivel te magad támasztod a legmagasabb követelményeket magaddal szemben, ezzel alaposan feladod a leckét.

Szerelem: Tökéletes boldogságot találtok most egymás mellett, mert egyikőtök sem vágyik többre, mint amit a másik adhat. Édes pillanatokat tartogat ez a hét.

Karrier: A befektetett munka végre elkezd megtérülni, és ha látod, hogy az erőfeszítéseidnek eredménye van, az további lendületet ad.

Halak heti horoszkóp

Nem akarsz olyan társaság tagja lenni, amelyik nem tartja tiszteletben mások véleményét. Még ha te egyet is értesz az álláspontjukkal, elfogadod, ha valaki másként gondolkodik, és zavar, hogy ők nem így tesznek.

Szerelem: Ne csak álmodozz, tegyél is a boldogságodért, mert a változást csak a cselekedeteid hozhatják el. Tegyél lépéseket a saját érdekedben.

Karrier: Egy jó ötlet és a megfelelő kommunikáció most nagyot lendíthet a karriereden, csak a megfelelő pillanatban kell előállnod a gondolataiddal.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást