Heti horoszkóp – 2020. április 20.

Heti horoszkóp – 2020. április 20.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp – 2020. április 20.

Kos heti horoszkóp

Úgy érezheted, leküzdhetetlen akadályok állnak előtted, és nem akarod észrevenni, hogy ezeket saját magad emelted magad elé. Lehet, hogy valójában félsz attól, amit el akarsz érni, és így próbálod lassítani a saját utadat.

Szerelem: Ott is démonokat látsz, ahol nincsenek, és a boldogságodat a párodéval együtt a saját magad által táplált félelem mérgezheti meg.

Karrier: A legjobb, amit most tehetsz, ha nem gondolkodsz túl sokat, csak cselekszel, minél tovább mérlegelsz ugyanis, annál több kétséget ébreszthetsz magadban a saját képességeiddel kapcsolatban, amire pedig semmi okod nem lenne.

Bika heti horoszkóp

Itt az ideje lapozni egyet, és új fejezetet, tiszta lapot kezdeni az életed egyik fontos területén. Te is érzed, hogy valamit már régóta csak megszokásból cipelsz magaddal, most itt az alkalom, hogy letedd, és a helyére újabb, valódi értékkel bíró dolgokat keress.

Szerelem: Minden kapcsolatnak szüksége van változásra. Van, amelyiknek ez a végét, másnak a megerősödését jelenti. Ne próbáld megállítani ezt a folyamatot, mert azzal csak a saját életutadat nehezíted.

Karrier: Ha megszabadulsz egy régi, rossz szokásodtól, sokkal könnyebb lesz tartanod a tempót a változásokkal, és még az is lehet, hogy rájössz, hogy cseppet sincsenek ellenedre.

Ikrek heti horoszkóp

Jókedvűen, vidáman telik a hét, noha adódnak majd nehézségek, de ezek csak rövidebb időre tudják letörni a kedvedet, az általános derűd végig megmarad. A pozitív kisugárzásod másokra is átragad, és ez az élet sok területén könnyebbséget jelenthet.

Szerelem: Egy mosoly vagy egy ölelés sok problémát megoldhat, főleg, ha nem is igazi a baj, csak az elköteleződéstől féltek mindketten. Mutasd ki a szerelmedet, és köddé válnak a démonok.

Karrier: Ne próbálj valaki olyan lenni, aki nem vagy, te nem fenyegetéssel, vagy a hatalmad fitogtatásával, hanem az emberek szimpátiájának megnyerésével érheted el a céljaidat, és a karriered során is ez vihet előbbre.

Rák heti horoszkóp

Ismeretlen érzéseket fedezhetsz fel a héten, amelyek elsőre talán kicsit meg is ijesztenek. Ne félj a változástól, mert ez új képességeket tárhat fel, amelyek létezéséről eddig talán nem is tudtál. Mindez azonban csak akkor történhet meg, ha elébe mész a dolgoknak, és nem csak hagyod, hogy azok megtörténjenek.

Szerelem: Egy kis romantikára, meghittségre vágysz, de valaki nem hagyja, hogy kettesben maradjatok, még akkor sem, ha nem fizikailag van jelen. Ezt a problémát csak úgy tudjátok megoldani, ha beszéltek róla.

Karrier: Ne utasíts el rögtön mindent, ami nem egyezik a gyakorlatoddal. Lehet, hogy mások más módszerekkel dolgoznak, amik neked nem feltétlenül válnak be, de attól még tanulhatsz belőlük.

Oroszlán heti horoszkóp

A héten sokszor érzed úgy, hogy mélyen magadba kell nézned a válaszokért, illetve azért, hogy megtaláld a helyes utat. Figyelj az ösztöneidre, mert ezek súghatják meg, hogy merre érdemes elindulnod, míg a külső tényezők megpróbálnak letéríteni az utadról.

Szerelem: Amíg nem találod meg a belső békédet, addig kicsi az esély arra, hogy valaki mással harmonikus kapcsolatot alakíts ki. Mielőtt a kapcsolatot, vagy a másikat kezded hibáztatni, keresd fel magadban, mi az, ami valóban elégedetlenné tesz.

Karrier: Lehet, hogy néhány fontos döntést kell majd meghoznod a héten, amelyek hatással lehetnek a jövődre. Vigyázz, mert az út, ami most könnyebbnek tűnik, később a keserűbbikké válhat.

Szűz heti horoszkóp

Aggódsz valakiért, és a környezeted hiába próbál megnyugtatni, te nem tudod magadban elnyomni az érzést. Az ösztönöknek nem lehet parancsolni, és a másik iránt aggodalom akkor válik igazán nehézzé, amikor még az illető sem kér belőle.

Szerelem: Valaki másra fordítod az energiáidat, miközben magadnak is juttatnod kellene belőle. Ha nem gondoskodsz önmagadról, akkor a kapcsolatodban sem teljesedhetsz ki.

Karrier: A munkahelyeden most nagyobb szükség van rád, mint bármikor, és neked jól is jön, hogy a munka kicsit eltereli a gondolataidat. Legyél olyan profi, amilyen szoktál.

Mérleg heti horoszkóp

Ez a hét nem lesz mentes a kihívásoktól, de mivel egyiket sem aggódod túl, ezért mindenhol a legjobb formádat tudod hozni.

Ha nyugodt maradsz, semmi sem állhat majd az utadba.

Szerelem: Feltöltődtél romantikus energiákkal, és ezt most a partnered nagyon is értékeli, mivel szüksége van a támogatásodra és az érzelmi megerősítésedre. Ez a hét még jobban összekovácsolhat benneteket.

Karrier: A héten történhet valami, ami nagyobb hatással lesz a karriered alakulására, mint hinnéd. Ha azonban megkérdőjelezed a saját képességeidet, mások sem fognak hinni bennük.

Skorpió heti horoszkóp

A hét a várakozásról szólhat, mindegy, hogy személyről, vagy eseményről legyen szó. A türelem nem a legfőbb erényed, ezért a héten kissé feszült lehetsz. Segíthet, ha találsz valami olyan tevékenységet, amivel addig is levezetheted az energiáidat.

Szerelem: Az idő csak a fellángolásokat oltja ki, a nagy szerelmek nem alusznak el olyan könnyedén. Most a türelem próbára teheti az egymás iránt táplált érzelmeitek mélységét.

Karrier: Lehet, hogy már úgy érzed, megtetted a magad feladatát, de ölbe tett kézzel a sikerre várni nagy luxus lenne. Ha az eredmény még nem mutatkozik, akkor te sem engedhetsz most magadnak pihenőt.

Nyilas heti horoszkóp

Az álmodozás segíthet, hogy motivációt találj, és tovább menj a céljaidért, de vigyázz, hogy ne ragadj ott az álomvilágban, mert akkor a valódi életedben megrekedsz, és az ábrándozás nem okoz hosszú távú kielégülést.

Szerelem: Bánj most óvatosan az érzelmekkel, mert nagy vihart szabadíthatnak el, a szenvedély pedig több mindent perzselhet meg, mint amennyit áldoztál volna rá.

Karrier: Lehetőséget kaphatsz, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz, ám a sikerhez vezető út rögösnek és rémisztően nehéznek tűnhet. Rajtad áll, hogy rálépsz-e, vagy úgy döntesz, a mostani biztonságban maradsz, és vársz még a terveiddel.

Bak heti horoszkóp

A héten kenyértörésre kerülhet sor egy fontos dologgal kapcsolatban, és te nem halogathatod tovább a dolgot, muszáj lesz döntened arról, melyik oldalra állsz. Ha úgy érzed, bárhogy is döntesz, meg fogsz bántani valakit, még fontosabb, hogy legalább a szíved szerint válassz.

Szerelem: Egy félreértés vitákat szülhet, és ha nem beszélitek ki a dolgot, egészen elmérgesítheti a kapcsolatot. Az őszinte beszélgetés, még ha nehéz is megkezdeni, helyrehozhatja a legelveszettebbnek hitt helyzetet is.

Karrier: A pénzügyi helyzeteddel nem kifejezetten vagy elégedett, de egyelőre nem látsz lehetőséget arra, hogy jelentős változást érj el ezzel kapcsolatban. A héten azonban kedvezhet a lehetőség a hosszabb távú tervek megalapozásához.

Vízöntő heti horoszkóp

Elsősorban munkahelyi kihívások aggasztanak ezen a héten, de ez az életed többi területére is rányomja a bélyegét. Ha valahonnan sikerül biztatást és plusz energiát nyerned, akkor az helyre billentheti az egyensúlyt.

Szerelem: Érzelmi megerősítésre vágysz, és szerencsére a partnered ezt meg tudja adni neked. Ne feledd azonban, hogy nem hagyatkozhatsz csak erre egész héten, és hogy amit elveszel, azt valahogyan viszonoznod is kell majd.

Karrier: Sok apró feladattal kell szembenézned, és érzed, hogy ezek most több energiát fognak elvenni, mint elsőnek hitted. Ne hagyd, hogy a félelem megbénítson, ha nekilátsz a munkának, segítséged is akad majd.

Halak heti horoszkóp

Óvatosan közeledsz most valaki felé, mert félsz, hogy a hirtelen érzelmi vihar elsodorhatja tőled, vagy rád lehet túlságosan nagy hatással, és erre még nem állsz készen. Ne siettess semmit, a lassabb utak is ugyanoda vezetnek.

Szerelem: A lelkesedésedet nem olyan könnyű visszafogni, mint az érzelmeid kimutatását, és ha nem is akarod egyből feltárni magadat, a szíved mélyén már titokban érzed a bizsergető boldogságot.

Karrier: Egy új munka vagy kihívás izgalommal tölt el, és alig várod, hogy hozzáfogj a feladathoz. A váratlan helyzetek kreativitást igényelnek, és neked bőven van ebből.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást