Heti horoszkóp – 2020. április 13.

Heti horoszkóp – 2020. április 13.

Címlap / Heti horoszkóp / Heti horoszkóp – 2020. április 13.

Kos heti horoszkóp

A hét második felében egy kis kikapcsolódást tervezel, ehhez azonban az kell, hogy az első felében minden fontos dolgot elintézz. Próbáld a célt a szemed előtt tartani, így ez az időszak is kevésbé lesz stresszes. Szerelem: Ne feledd, hogy a hosszú távú kapcsolat titka nem az, hogy különleges, de ritka pillanatokat osszatok meg egymással, hanem az, hogy a hétköznapokban is megtaláljátok egymás mellett a boldogságot. Karrier: Olyan kihívást kaphatsz, amire már régóta vágysz, de az időzítés nem a legmegfelelőbb, úgy érzed, most nem leszel képes a legjobb formádat hozni. Minden csak tervezés kérdése.

Bika heti horoszkóp

Feszültséget érzel a környezetedben, és ez a te hangulatodra is rányomja a bélyegét. Fogadd el, hogy senkitől sem lehet elvárni, hogy mindig kiegyensúlyozott legyen, főleg, ha nagy teher nyomja a vállát. Jobb most csendben meghúzni magadat, különben kereszttűzbe kerülhetsz. Szerelem: A hét második fele tartogathat romantikusabb szálakat, az elsőben azonban légy óvatos, mert valaki, aki féltékeny a boldogságodra, megpróbálja megmérgezni azt. Karrier: Egy kollégád hanyagsága miatt neked is plusz munkád adódhat. Légy vele türelmes, mindenki hibázik néha, de azért tedd világossá, hogy többször nem fogsz szívességet tenni, hogy őt kihúzd a bajból.

Ikrek heti horoszkóp

Felsorolni sem tudod, mennyi teendőd van a héten, és lassan kezded elveszíteni a fonalat, mindenhez hozzáfogsz, de semmivel nem végzel, és ez feszültté tesz. Az egyetlen megoldás, ha mindig csak az adott napra koncentrálsz, és nem aggódsz a következő miatt. Szerelem: A párod több romantikára vágyik, és bár ez neked sem lenne ellenedre, most nem tudsz erre időt szakítani. Ha sikerül egy estét szabaddá tenned, az mindkettőtöket feltölt energiával. Karrier: A hosszú távú karrieredet tekintve sok múlik azon, hogy ezen a héten hogyan teljesítesz.

Rák heti horoszkóp

Valaki szívességet kér tőled, amihez nem sok kedved van, de az illető túl fontos számodra ahhoz, hogy nemet mondj neki. Ha kelletlenül is, de megteszed, amit kér, még ha ez sok plusz terhet is ró rád a héten. Végül megéri majd, mert nem maradsz hála nélkül. Szerelem: Itt az idő kicsit felrázni a kapcsolatotokat, kipróbálni valami új dolgot, ellátogatni valami új helyre. Ha nehéz is, intézzétek úgy, hogy most jusson egy kis időtök egymásra, mert most kedvez a csillagok állása a romantikához. Karrier: Végre van egy szusszanásnyi időd, és ezt arra használod, hogy rendszerezd az eddigi dolgaidat. Ha sikerül bepótolni a lemaradásaidat, később sokkal könnyebb lesz tartani a tempót.

Oroszlán heti horoszkóp

Általában a saját fejed után mész, de most érdemes megfogadni valakinek a tanácsát, még akkor is, ha elsőre nem tetszik, amit mond. Ha egy kicsit kritikus vagy önmagaddal szemben, az elsőre talán kellemetlen lehet, de hosszabb távon segít, hogy leküzdj egy problémát, ami régóta nehezíti az életedet. Szerelem: Komolyabbra fordulhatnak a dolgok egy olyan ügyben, ami eleinte talán csak futó kalandnak tűnt. Lehet, hogy mégis érdemes lenne egy esélyt adni a dolognak? Karrier: Ezen a héten végre rajtad múlik, hogyan alakulnak a dolgok. Ha keményen dolgozol, akkor arra is lehetőséget kapsz, hogy megvalósítsd a céljaidat.

Szűz heti horoszkóp

Szeretnél segíteni valakinek, de ez megint csak sok lemondással és áldozatvállalással járna. Mérlegelj, mert lehet, hogy már neked is nagy szükséged lenne egy kis segítségre, még ha ezt nem is szereted elismerni. Ne terheld túl magad, az senkinek nem használ. Szerelem: Miközben igyekszel egyben tartani magad körül a dolgokat, megfeledkezhetsz arról, hogy a szerelmet pont a spontaneitás, egy kis őrület tartja életben. Merj lazítani, amikor a pároddal vagy! Karrier: A szakmai rátermettségedet senki nem vonja kétségbe, de most a makacsságod az útjába állhat annak, hogy valóban bölcs döntést hozz.

A rugalmasság segítségedre lehet.

Mérleg heti horoszkóp

Izgalmas kalandokat tartogathat ez a hét, de nem biztos, hogy minden az eredeti elképzeléseid szerint alakul. Ne ragaszkodj a forgatókönyvhöz, ha nem a csalódást, hanem a jó dolgokat keresed, és minden helyzetben megtalálod a pozitívumot, akkor remek heted lehet. Szerelem: Kivételesen romantikus pillanatokat tartogathat a hét, noha adódik néhány feszült pillanat, ezeket mindig veszekedés nélkül el tudjátok majd simítani. Karrier: Nehéz időszakon vagy túl, ezért a legjobb, amit tehetsz, ha most egy kicsit visszavonulsz. Ha kreatív munkát végzel, akkor különösen nagy szükséged van most a töltekezésre.

Skorpió heti horoszkóp

Néha a legnagyobb akadályt saját magad állítod fel az utadon, amikor nem vagy képes arra, hogy túllépj egy egyszerű problémán, és elfogadd a megmásíthatatlant. Ha elfogadod a kialakult helyzetet, sokkal könnyebb lesz kihozni belőle a legjobbat. Szerelem: Nem szeretsz szívességet kérni, de most mégis megteszed, noha kicsit félsz attól, hogy ez meggyengíti a kapcsolatotokat. Aggodalomra azonban semmi ok, a párod alig várja, hogy lehetőséget adj neki arra, hogy bizonyítsa az érzelmeit. Karrier: Legyél most különösen körültekintő a rád bízott információk kezelésével, mert egy elejtett szó is lavinát indíthat el, ami végül téged temethet maga alá.

Nyilas heti horoszkóp

Mindenki boldogulni próbál valahogy, de úgy érzed, valaki ezt úgy próbálja elérni, hogy rajtad gázol keresztül. Lehet, hogy most érzékenyebb vagy a megszokottnál, és túlreagálod az eseményeket, de az óvatosság azért most sem árt. Szerelem: Nem akarod kiadni a szívedet, amíg bizonyosságot nem nyersz a másik érzelmeiről, de lehet, hogy túl sokat követelsz. Vigyázz, mert talán az érzéseid tiszták, a félelmeid elriaszthatják a másikat. Karrier: Most kétszer olyan ügyesnek és kitartónak kell lenned, mint másoknak, hogy elismerjék a rátermettségedet. Szerencsére elég kitartást érzel magadban ahhoz, hogy ezt véghez vidd.

Bak heti horoszkóp

Nem akarsz olyan ügybe keveredni, ami hátrányos helyzetbe hozhat téged, vagy a szeretteidet, de most mégis úgy érzed, ez a helyes út, és kétségek gyötörhetnek, nem tudod, melyik irányba indulj. Beszélj a családoddal, vagy a számodra fontos emberekkel, az ő véleményük segíteni fog a döntésben. Szerelem: A héten sok vitás kérdés végére pont kerülhet, és sok kérdés véglegesen lezárulhat. Hogy milyen eredménnyel, az csak rajtatok múlik. Karrier: Mérlegelned kell, hogy elvállalsz-e valamit, ami segítené a karriered építését, viszont hatással lenne a magánéletedre is. A helyes választ csak akkor találod meg, ha tényleg őszinte vagy saját magaddal.

Vízöntő heti horoszkóp

Nagy terveket szősz, és sok energiát is fektetsz a megvalósításukba. Ugyan az eredeti célod az volt, hogy lenyűgözz valakit, végül rá fogsz jönni, hogy te magad is sokat tanultál, fejlődtél a dolog után. Szerelem: A hét közepén olyan események történhetnek, amelyek még komolyabbra fordítják a meglévő kapcsolatodat, ugyanakkor a csillagok a szenvedélyek felkorbácsolásának is kedveznek. Biztos, hogy ez a hét maradandó élményekkel gazdagodik. Karrier: A héten végre jut egy kis időd a pihenésre, noha néhány elvégzendő feladat aggaszt, ezeket sikerül félre tenned, és feltöltődnöd egy kicsit. Szükséged is lesz az energiáidra.

Halak heti horoszkóp

Mindent gondosan eltervezel, de az utolsó pillanatban valaki keresztül húzza a számításaidat, és ez az egész heti tervedet felboríthatja. Ne ess kétségbe, ha megőrzöd a hidegvéredet, és elég kitartás van benned, hogy újra felépítsd a dolgokat, akkor sikerrel fogsz járni. Szerelem: A romantika elkerül ezen a héten, ami kicsit elkeserít, de ha valami másban éled most ki az energiáidat, akkor összességében elégedett leszel, és a gyengéd érzelmek is közelebb kerülnek hozzád. Karrier: Nem mindenki veszi olyan komolyan a munkáját, mint te, és ez a te teljesítményedre is hatással lehet. A kulcs most nem a dorgálás, hanem a motiválás lehet, és te ebben egyébként is jó vagy.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást