Heti horoszkóp

Heti horoszkóp: Öröm az ürömben – 2020.11.23-11.29.

Heti horoszkóp: Öröm az ürömben – 2020.11.23-11.29.
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Kos heti horoszkóp

Izgalmakkal kezdődik a hét, olyan szerepben kell helyt állnod, amire régóta készülsz, de csak most próbálhatod ki élesben. Ha nem esel pánikba, semmi gond nem lehet.

Szerelem: Az őszinteség kulcskérdés, ha nem beszéltek nyíltan egymással, könnyen elcsúszhat a kommunikáció, és a félreértések jóval súlyosabb gondokhoz vezethetnek.

Karrier: Régi munkád gyümölcse érik be a héten, de úgy érzed, ennél jobban is teljesíthettél volna. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, örülj a saját sikereidnek.

Bika heti horoszkóp

Mások felett mindig könnyebb ítélkezni, mint egy kicsit magunkba nézni. Ennek most te is áldozatául eshetsz, de amíg biztos vagy a magad igazában, ne hagyd, hogy mások megzavarjanak vagy elbizonytalanítsanak.

Szerelem: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, csak azért, mert most nem alakulnak tökéletesen a dolgok, nem kell azonnal menekülőre fogni. Lehet, hogy csak egy kis türelemre van szükség.

Karrier: Kétszer is gondold meg, mielőtt igent mondasz egy kihívásra, mert bár szereted az embert próbáló feladatokat, ezzel valóban sok energiát veszíthetsz majd.

Ikrek heti horoszkóp

Úgy érzed, bárhogy igyekszel is, valaki mindig a sarkadban van, és nem igazán tudod lehagyni. Szerencsére az életben nem minden verseny, így nem is baj, ha mások is egy tempóban haladnak veled. Néha a társaság még jól is jöhet.

Szerelem: Úgy érzed, későn kapcsoltál, és mire végre megragadnád a lehetőséget, az már messze van. Lehet, hogy még nem késő őszintén vallani az érzéseidről.

Karrier: Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és azt is, hogy ezt hogyan érheted el. Ha a lendület is megvan benned hozzá, most senki nem állhat az utadba.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást