Pénz és hivatás

Így dobsz ki havi tízezreket! 4 apró kiadás, ami hó végére komoly tétel

Így dobsz ki havi tízezreket! 4 apró kiadás, ami hó végére komoly tétel

Késedelmi kamatok

Villanyszámla, telefon, internet, fűtés, kábeltévé… Nem egyszerű minden számla határidejét észben tartanod. Ha veled is sokszor előfordul, hogy a megérkező számlát félreteszed addig, amíg fizetést kapsz, aztán jól meg is feledkezel róla, állíts be magadnak emlékeztetőt a számlák határidőivel!

Ezek általában minden hónapban ugyanarra a napra esnek, így, ha biztosan tudod, hogy lesz pénz a kártyádon, akár engedélyezheted is a szolgáltatónak, hogy leemelje az adott összeget, így neked nem lesz vele dolgod.

Ha inkább magad intézed az ilyesmit, egy havi alkalmakra beállított telefonos emlékeztető is segít, így megspórolhatod a késedelmi díjakat, amik néhány száz forinttól több ezres fölösleges kiadást jelenthetnek havonta.

Ingyen telefon

Ugye nem szoktál még mindig mindenkit telefonon, pénzért hívni? Vagy igen? Akkor gyorsan szokj le róla! Ha a zsebedben okostelefon lapul, ne csak arra használd, hogy a metrón sudokut játssz vele!

A legtöbb előfizetés korlátlan internethasználatot tartalmaz – győződj meg róla, hogy a tiéd is ilyen-e! – de ha otthon vagy, akkor a telefonod valószínűleg amúgy is a wifit használja, vagyis azt az internetet, amit egyszer már kifizettél.

Számtalan alkalmazás létezik, amivel ingyen hívhatjátok egymást, de még a Facebook csevegő funkciójába is van beépítve hanghívás, ami egy filléredbe sem kerül, hiszen a már adott internethálózatot használod vele. Ne fizess kétszer ugyanazért, használd ki a szolgáltatás minden előnyét!

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Gakka
    2021.01.26., 18:26

    Akiben van egy csöpp életrevalóság, az magától is rájön ezekre, akiben meg nincs, annak a cikk sem fogja felnyitni a szemét, mert “gyárilag” alkalmatlan rá.

    Válasz

Írj egy hozzászólást