Havi horoszkóp

Havi horoszkóp: a Koson nagy a nyomás – 2021. március

Havi horoszkóp: a Koson nagy a nyomás – 2021. március
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Bak (december 22 – január 20) havi horoszkóp

Minél tovább halogatsz valamit, annál jobban a körmödre éghet a munka, és annál nyugtalanabb leszel az üggyel kapcsolatban. Ne hagyd, hogy ez beárnyékolja az ünnepi időszakot.

Szerelem: Ha eddig nem is tette, ebben a hónapban végre rád találhat a szerelem, a csillagok romantikus hónapot ígérnek. Élvezd ki az érzelmi mámort!

Karrier: Végre jut egy kis időd a pihenésre, de csak akkor, ha jól osztod be az idődet. A munka talán most nem olyan sok, de nem érdemes elnyújtani.


Vízöntő (január 21 – február 19) havi horoszkóp

Kezdj el hangolódni az ünnepekre, fordulj egy kicsit befelé, és gondold át, mi az, amit az elmúlt évnek köszönhetsz. Rájöhetsz, hogy bőven van miért hálásnak lenned.

Szerelem: Akkor tudhatod, hogy igazán közel vagy valakihez, ha a nehéz helyzetekben is kitart melletted. Az ünnepekkor még fontosabb, hogy éreztesd, mennyire sokat jelent a számodra.

Karrier: Ez a hónap már nem annyira a befektetett munkáról, mint az eddigiek eredményéről szól. Most elválik, elég volt-e, amiért év közben dolgoztál.


Halak (február 20 – március 20) havi horoszkóp

Ne feledd, hogy mi az, amiről az ünnep valójában szól, és ne hagyd, hogy mások megtévesszenek. Maradj hű önmagadhoz, és ne csábulj el a talmi csillogás láttán.

Szerelem: Ha nyílt kártyákkal játszol, a másiktól is elvárhatod ugyanezt, és mindketten sok időt megspóroltok. Így kiderül, hogy közös-e a célotok, vagy külön utakat jártok.

Karrier: Lehet, hogy úgy tűnik, másoknak minden az ölébe pottyan, de ne ítélkezz, amíg nem jársz az ő cipőjükben. Foglalkozz inkább a saját lehetőségeiddel, és dolgozz a saját jövődön.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást