Havi horoszkóp

Havi horoszkóp: a Koson nagy a nyomás – 2021. március

Havi horoszkóp: a Koson nagy a nyomás – 2021. március
Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Olvasd el az aktuális előrejelzéseidet a Horoszkóp oldalon.

Mérleg (szeptember 24 – október 23) havi horoszkóp

Ebben a hónapban sem lesz sok időd a pihenésre, de legalább a befektetett energiáid elkezdenek beérni. Úgy érzed, megéri továbbra is lelkesnek lenned, ha a dolgaid ilyen jól alakulnak.

Szerelem: A távolság néha közelebb hoz, és a nehéz helyzetek közös megoldása is segíthet, hogy szorosabb legyen a kapcsolatotok.

Karrier: Nem lesz könnyű dolgod ebben a hónapban, de ha nem adod fel, és az utolsó pillanatig dolgozol, végül minden összeáll.


Skorpió (október 24 – november 22) havi horoszkóp

Itt az ideje, hogy bepótold egy régi elmaradásodat. Ha úgy érzed, tartozol valakinek valamivel, akkor ne halogasd újévig a dolgot, könnyíts most a lelkeden.

Szerelem: Ha úgy érzed, kihűlt a láng, két dolgot tehetsz: vagy továbblépsz, vagy újraéleszted a tüzet. Te is tehetsz azért, hogy megtartsd a kapcsolatban a szenvedélyt.

Karrier: Meg kell őrizned a lelkesedésedet, akkor is, ha néhány kollégád hitetlenkedik, vagy negatívan áll a dolgokhoz. Az eredmény eléréséhez hinned is kell benne.


Nyilas (november 23 – december 21) havi horoszkóp

Lehet, hogy ebben a hónapban valami olyasmit tapasztalsz meg, ami egészen a feje tetejére állít mindent, és más megvilágításba helyez dolgokat. Még nem késő, hogy másként ítélj meg néhány fontos kérdést.

Szerelem: Ne ítélkezz elhamarkodottan, és ne követelj túl sokat a másiktól. Ha egy kicsit türelmesebb vagy, mindkettőtök életét megkönnyíted.

Karrier: Konfliktusba keveredhetsz a munkahelyeden, és lehet, hogy most le kell nyelned valamit, ami nagyon nincs ínyedre. Időnként mindenkivel megesik ez, ne csinálj túl nagy ügyet belőle.


Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást