Gyorsan alakulnak az események: Havi horoszkóp 2021. május

Gyorsan alakulnak az események: Havi horoszkóp 2021. május

Címlap / Havi horoszkóp / Gyorsan alakulnak az események: Havi horoszkóp 2021. május

Kos (március 21 – április 20) havi horoszkóp

Tele lesz izgalmas meglepetésekkel a hónap, és neked készen kell állnod arra, hogy ezeket befogadd. Vedd el, amit az élet kínál neked, és engedd el, aminek mennie kell.

Szerelem: Közel engedsz valakit, mert megbízol benne, de cserébe te is közeledni szeretnél. Ez csakis így működhet köztetek.

Karrier: Bízz a saját tudásodban, és ne hagyd, hogy valaki megkérdőjelezze a döntéseidet. Tudod, hogy mit csinálsz, merj hinni is benne.

Bika (április 21 – május 20) havi horoszkóp

Gyorsabban alakulnak az események, mint ahogyan azt eredetileg hitted volna, és ez remek lehetőséget teremt arra is, hogy kiderüljön, mennyire tudsz megállni a saját lábadon. Ez a hónap próbára tesz, de sokat tanít is neked.

Szerelem: Vannak olyan érzelmek, amiknek a megélése nem egyszerű, de így is sokat jelentenek a számodra, és fontosak. Merd átadni magadat ezeknek.

Karrier: Amikor már azt hinnéd, hogy megoldottál egy problémát, akkor kiderül, hogy még sok minden van előtted. Szerencsére ezek sem megoldhatatlan kihívások.

Ikrek (május 21 – június 21) havi horoszkóp

Jól fog jönni, ha van kire támaszkodnod ebben a hónapban, mert sok feladat vár rád.

Ezek egyike sem lesz azonban eleve veszett ügy, mindenre találsz majd megoldást.

Szerelem: Izgatott vagy egy közelgő esemény miatt, ami a kapcsolatotokra is nagy hatással lesz. Próbáljatok minél többet beszélni az érzéseitekről.

Karrier: Nagy változások előtt állsz, és ezek kicsit meg is ijeszthetnek. Szerencsére lesz olyan, aki átvezet ezen az ösvényen.

Rák (június 22 – július 22) havi horoszkóp

Ne érezz bűntudatot, amiért nem olyan tempóban haladsz, mint ahogyan azt valaki szeretné. Te a saját ritmusodat követed, és saját magadnak kell csak megfelelned.

Szerelem: Senkire nem szeretnéd rákényszeríteni az akaratodat, de jogod van megfogalmazni, mire vágysz. Hagyd, hogy a másik döntse el, mihez kezd ezzel.

Karrier: Minden lépésed fontos lehet most, ezért gondold át őket alaposan. Merd vállalni a kihívásokat, ha azok vezetnek a sikerhez.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást