Havi horoszkóp: A feladataid kerülnek középpontba – 2021. június

Havi horoszkóp: A feladataid kerülnek középpontba – 2021. június

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: A feladataid kerülnek középpontba – 2021. június

Kos (március 21 – április 20) havi horoszkóp

Kicsit bizonytalan vagy saját magaddal szemben, nem tudod, hogy is tudnál a feladataidhoz fogni, de bízol abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Ne veszítsd el a hitedet önmagadban.

Szerelem: Érdemes most egy kicsit hagyni, hogy lecsillapodjanak a dolgok, és semmiképpen sem indulatból hozni meg a döntéseidet. Kövesd a józan ész szabályait most.

Karrier: Válaszokat keresel egy kérdésre, ami már régóta foglalkoztat, de most úgy érzed, közel a cél. Ne engedd kicsúszni a kezedből a dolgot.

Bika (április 21 – május 20) havi horoszkóp

Ne halogasd tovább azt, amit már régóta szeretnél megtenni, mert ennél alkalmasabb időszak nem fog kínálkozni rá. Csapj le a lehetőségre, ne gondolkodj túl sokat ezen.

Szerelem: Megijeszthet, hogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, mint ahogyan elképzelted őket, de ez nem feltétlenül baj. Merj egy kicsit spontán lenni.

Karrier: Izgalmas lehetőségek kínálkoznak ebben a hónapban, és te alig várod, hogy kihasználhasd őket. Ez a hónap a te sikerszériád lehet.

Ikrek (május 21 – június 21) havi horoszkóp

Várakozó álláspontra helyezkedsz, meg akarod előbb tudni, hogy mások mit gondolnak egy helyzetről, és csak utána megmutatni a véleményedet.

Bölcs taktikát választasz, az idő téged igazol majd.

Szerelem: Nem érdemes mindent úgy a szívedre venni, mert csak saját magadnak okozol ezzel fájdalmat. Ne sértődj meg azon, amit nem sértésnek szántak.

Karrier: Egyelőre óvatos vagy, nem szeretnél elkiabálni semmit, és ezt jól is teszed. Nem árt a figyelem, bár a dolgok neked kedveznek majd.

Rák (június 22 – július 22) havi horoszkóp

Túl sok energiát vesztegetsz valamire, ami nem a te feladatod lenne, miközben a saját kötelességeidet elhanyagolod. Vedd vissza az irányítást, mert így nem lesz jó vége a dolgoknak.

Szerelem: Neked kell meghúznod a határokat, és eldöntened, hogy mi az, amit hajlandó vagy megtenni valami érdekében. Döntsd el, hogy mi mennyire fontos.

Karrier: Minél jobban igyekszel, annál jobb eredményeket érhetsz most el. Ne vedd félvállról a dolgokat.

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Orsós Amanda
    2021.06.02., 06:35

    Nagyon tetszenek a bejezésetek

    Válasz

Írj egy hozzászólást