Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január / 3. oldal

Nyilas

Januárban sok dolog világosodik meg előtted, olyan lesz, mintha lehullna egy fátyol a szemed elől. Most, hogy már érted, mi miért történik, ideje kezedbe venni az irányítást. Ne hagyd, hogy mások döntsenek a sorsod felett!

Szerelem: Ami nem működik, azt nem érdemes erőltetni, hiszen átmeneti megoldásokat találhattok ugyan, de hosszú távon így nem lehet életben tartani egy kapcsolatot. Ideje beletörődni a megváltoztathatatlanba.

Karrier: Januárban érdemes lesz különösen a munkádra koncentrálni, mert a főnökeid elvárják tőled, hogy bizonyítsd a rátermettségedet. Ne okozz csalódást nekik!

Bak havi horoszkóp

Hiába vagy szinte mindig társaságban, januárban mégis magányosnak érezheted magadat. Valaki olyan közelsége hiányzik most neked, akiről azt hitted, már régen elengedted, most mégis rádöbbensz, hogy fontosabb volt számodra, mint hitted volna.

Szerelem: Nehezen függetleníted magadat érzelmileg egy helyzettől, ami pedig csak csalódást okozhat neked. Könnyen lehet, hogy ebben a hónapban valaki összetöri a szívedet.

Karrier: Hiába igyekszel, olyan feladatokat kaphatsz a munkahelyeden, amelyekkel nem tudsz megbirkózni. Ne csüggedj, az igyekezetedet mindenki látja, és értékeli.

Vízöntő

Az új évet új tervekkel kezded, de nem tudsz lezárni valamit, amit pedig nem akartál a múlt évből átvinni a januárba.

Minél jobban igyekszel továbblépni, annál inkább azt érzed majd, hogy súlyos hibát követtél el a múltban. A havi horoszkóp szerint ideje, hogy megváltoztasd egy véglegesnek hitt döntésedet.

Szerelem: Amikor rájössz, hogy egy volt szerelmed már tovább lépett, az jobban megvisel, mint hinnéd. Ne hagyd el magadat, inkább te is éld tovább a saját életedet. Ne feledd, hogy minden okkal történik.

Karrier: Bár az érzelmi életed némileg instabil ebben a hónapban, a munkádat tekintve elégedett lehetsz. Jól végzed a feladataidat, és akár fizetésemelést is kaphatsz most.

Halak

A január, a havi horoszkóp alapján, a családról fog szólni, és talán néhány régebbi sérelmet is sikerül elsimítanod. Nem biztos, hogy a hónap konfliktusmentes lesz, de a végére mindenki megnyugszik, és az érzelmek tisztázódnak.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, januárban szóba kerülhet a jövőtök, és kiderül, hogy mindketten ugyanúgy látjátok a kettőtök viszonyát. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében számíthatsz egy jelentősebb találkozásra.

Karrier: Ha céltudatos vagy, a hónapban sikerülhet megvalósítanod néhány szilveszteri fogadalmadat, melyek a munkáddal kapcsolatosak. Ez remek kezdet, de ne állj meg itt, menj tovább a kijelölt utadon!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást