Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január / 2. oldal

Oroszlán

Ebben a hónapban végre sikerül lezárnod egy régi sérelmedet, és ha képes vagy magadnak is megbocsájtani, január végére már képes leszel a jövő kihívásaira koncentrálni. Gondold meg kétszer, mielőtt hangosan kimondasz valamit, mert ebben a hónapban a szavaidnak kétszer akkora súlya van.

Szerelem: Egy új szerelem ígérete kecsegtethet, de csak akkor érdemes belevágni a románcba, ha már teljesen túl vagy egy korábbi csalódásodon.

Karrier: Egyre jobban úgy érzed, hogy váltanod kellene, mert nem érzed jól magadat a jelenlegi pozíciódban. A főnökeiddel való konfliktus csak tovább erősíti ezt a benyomást.

Szűz

Az elmúlt időszak feszültsége januárban fog lecsapódni rajtad, és ez mind egészségügyileg, mind érzelmileg megvisel majd. Használd a januárt a regenerálódásra, kezdj el rendszeresen mozogni és fordíts külön figyelmet arra, hogy mit eszel, így hamar visszanyerheted az erődet.

Szerelem: Az állandó feszültség megvisel minden kapcsolatot, de még nem késő megmenteni a helyzetet, ha mindketten türelmesek lesztek egymáshoz.

Karrier: Nem jellemző rád, hogy szétszórt vagy, de januárban nehezen koncentrálsz. Csak a rutinod és a szakmai felkészültséged ment meg attól, hogy komolyabb kárt csinálj.

Mérleg havi horoszkóp

Ne hibáztasd mindig magadat, főleg, ha a kapcsolataidról van szó.

Nem biztos, hogy a hiba benned van, talán csak olyan emberrel hozott össze a sors, aki túl önző ahhoz, hogy észre vegye a benned rejlő mélyebb értékeket.

Szerelem: Mikor már azt hinnéd, hogy lezártad a múltad egy részét, újra kopogtat az ajtódon. A viszontlátás nagyobb érzelmi vihart kavar mindkettőtökben, mint ahogyan arra korábban számítottál.

Karrier: A sok apró teendőd között kezdesz kicsit szétforgácsolódni. Szervezd jobban a teendőidet, és hatékonyabb leszel.

Skorpió

A havi horoszkóp szerint ebben a hónapban olyan ajánlatot kaphatsz, ami egy ígéretes jövő képét festi fel előtted, de a megvalósítás sokkal nehezebb lesz, mint ahogyan azt megpróbálják elhitetni veled. Gondold át alaposan, mielőtt új dologba vágsz, hogy megéri-e a befektetett energiát.

Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, a január nyugalomban és idillben telik, sok meghitt pillanattal, ha viszont egyedülálló vagy, forró flörtökre számíthatsz, ám ezek nem biztos, hogy hosszú távúak lesznek.

Karrier: Ha januárban lehetőséget kapsz egy új feladat elvégzésére, számíts rá, hogy nehéz dolgod lesz. Tisztázd előre, milyen feltételekkel vagy hajlandó vállalni a munkát.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást