Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: mindenki tiszta lappal indíthat – 2021. január

A január havi horoszkópból megtudhatod, hogy mit jósoltak neked a csillagok az év első hónapjára. Legyen szó szerelemről, karrierről, egészségről, a Bien havi horoszkópjában megtalálod kérdéseidre a választ.

Kos

Nagy lelkesedéssel vágsz neki az új évnek, de a hónap közepén kicsit kifogy az energiád. Tarts ki a terveid mellett, ha átlendülsz a holtponton, minden könnyebben fog menni.

Szerelem: Januárban konfliktusaid adódhatnak a pároddal, vagy valakivel, akivel mostanában ismerkedtél meg. Ne légy mindig olyan szigorú, hagyj egy kis időt a másiknak!

Karrier: Azt reméled, az új év új feladatokat is hoz, de úgy tűnik, minden a megszokott mederben folyik tovább, amit mostanra kicsit unalmasnak találhatsz.

Bika havi horoszkóp

Januárban új célokat tűzhetsz ki magad elé, és úgy tűnik, segítséget is találhatsz terveid megvalósításhoz. A hónap végére azonban világossá válik, hogy sokkal nagyobb fába vágtad a fejszédet, mint hitted volna.

Szerelem: Minden kapcsolatban vannak mélypontok, de ez nem jelenti, hogy komoly gond lenne. Ha megpróbálod kimozdítani magatokat a mostani állapotból, a hónap végére minden tisztázódik.

Karrier: Olyan feladatokat is el kell most látnod egy kollégád távolléte miatt, ami nem a te felelősséged lenne.

A hónap végére alaposan kimerülsz, de helyt állsz az új szerepben.

Ikrek

Ne akarj mindent egyszerre elérni, mert aki sokat markol, keveset fog. Légy inkább türelmes, és a januárt még használd az előkészületekre, ne a megvalósításra.

Szerelem: Ha van most valaki a környezetedben, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, az érzéseid viszonzásra találhatnak. Hagyj magatoknak időt az ismerkedésre.

Karrier: Az év végi hajtás után a január kicsit könnyedebben telik, de egy kollégáddal való konfliktus feszültséget teremthet. Ne hagyd, hogy tönkre tegye a pihenésre fordítható idődet.

Rák havi horoszkóp

Nem érzed magad a legjobb formádban, a hónapban az egészségeddel is adódhatnak gondok. Szánj időt a pihenésre, és ne stresszeld magad fölöslegesen mások hibái miatt.

Szerelem: Szánj most több időt a párodra, mert ebben a hónapban, bár nem mondja ki, de nagy szüksége lehet a támogatásodra. Ha mellette állsz, hálás lesz érte.

Karrier: A hónapban plusz feladatokat kaphatsz, amelyek sokszor az estéidet vagy a hétvégéidet is kitöltik, de cserébe anyagi juttatásban is reménykedhetsz, ami különösen jól jön majd ebben a hónapban.

Havi horoszkóp
Bien.hu Havi Horoszkóp

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást