Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április

Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április

Címlap / Havi horoszkóp / Havi horoszkóp: Izgalmas kalandok várnak! 2021. április / 3. oldal

Nyilas (november 23 – december 21) havi horoszkóp

Igyekszel egyenesben maradni, de ebben a hónapban sok olyan dolog jöhet, ami megpróbálhat eltéríteni az eredeti céljaidtól. Ne hagyd magadat eltántorítani, tartsd észben, hogy miért indultál el!

Szerelem: Tisztába kell most kerülnöd a saját érzéseiddel, mert csak ez az egy módja van annak, hogy hosszabb távon is megtaláld a boldogságodat. Tiszteld önmagadat, és másoktól is várd el ezt a tiszteletet!

Karrier: Számos módja van annak, hogy valamit sikerre vigyél, de el kell kötelezned magadat az egyik mellett. Ha sok dologgal próbálkozol, lehet, hogy végül egyikbe sem teszed bele magad igazán.

Bak (december 22 – január 20) havi horoszkóp

Tudod, hogy van egy feladat, ami rád vár, és azt is, hogy most már nem halogathatod tovább. Menj elébe az eseményeknek, és mutasd meg, hogy mire vagy képes, ha elszánod magadat.

Szerelem: Valaki megmozgat benned valamit, egy olyan érzést, amiről nem is gondoltad, hogy te is érezheted. Készen állsz arra, hogy teljes lendülettel belevesd magadat ebbe az élménybe.

Karrier: Ha el szeretnél érni valamit, amit eddig nem sikerült, akkor olyasmit kell tenned, ami eddig ismeretlen volt számodra. Merj kilépni a komfortzónádból!

Vízöntő (január 21 – február 19) havi horoszkóp

Nagy lépésre szántad el magadat, és most ennek a következményeivel is számolnod kell. A többsége kellemes kötelezettséget jelent majd, de lesz olyan is, amikor meg kell majd védened a döntésedet.

Szerelem: Szeretnéd, ha mások is örülni tudnának a boldogságodnak, de ne feledd, hogy ez nem feltétele az örömödnek. Te arra figyelj, aki ad neked, és ne azokra, akik elvesznek.

Karrier: Sokszor mentetted már meg a helyzetet, és most itt az ideje, hogy bezsebeld az elismeréseket is. Készen állsz arra, hogy nagyobb jutalommal járó feladatot vállalj.

Halak (február 20 – március 20) havi horoszkóp

Végre sikerül valamit lezárnod, túllépned a kérdésen, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy tudsz a fontosabb teendőkre koncentrálni. Ne hagyd, hogy ez a fajta békesség gyorsan elillanjon.

Szerelem: Próbálsz őszinte lenni az érzéseiddel kapcsolatban, de vigyázz, mert nem mindenkitől várhatod el ugyanezt. Lesznek, akik csak a saját kérdéseikre akarnak válaszokat, de ők maguk nem felelnek majd.

Karrier: Nem akarsz egy helyben toporogni, míg mások óvatoskodnak, addig te lépéseket tervezel. Eleged van a langyos vízből, válladra veszed a feladat súlyát.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást